Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα αν ειναι να του πεταξεις επανω οθονη, πας σε σταθερο που φτιαχνεις πιο δυνατο. ;)

c0prse_grinder

Απο σημερα μπορεις να με αγαπας (ΚΑΙ εσυ :P )

Στειλε μου μηνυμα για να αλλαχτει η παραγγελια και να παρεις το μαυρο και αραχνο.

Επππ εμενα πρωτα μετα εσενα :P

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά όποιος έχει παραγγείλει το μαύρο και δεν θα το παραλάβει τελικά, θα του ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε να μου στείλει να το αγοράσω εγώ...

Βρε Χριστόφορε δεν έπαιρνες 2 να καβατζώσεις και εμένα??? :-Ρ

Δημοσ.

Βρε Χριστόφορε δεν έπαιρνες 2 να καβατζώσεις και εμένα??? :-Ρ

Συνηθως 2 παραγγελνω οταν ειναι καλες προσφορες για παν ενδεχομενο.

Αλλα λεω 'δεν μ@μιεται;.. alienware ειναι.. '' :P

Δεν εχω καλη εμπειρια με alienware οποτε για αυτο δεν πηρα ενα και για εμενα..

Δημοσ.

κριμα

Καλα αν ειναι να του πεταξεις επανω οθονη' date=' πας σε σταθερο που φτιαχνεις πιο δυνατο. ;)

c0prse_grinder

Απο σημερα μπορεις να με αγαπας (ΚΑΙ εσυ :P )

Στειλε μου μηνυμα για να αλλαχτει η παραγγελια και να παρεις το μαυρο και αραχνο.

Σου στείλα ΠΜ! 1000 ευχαριστώ

Όποιος θέλει το κόκκινο ας μου πει! :-)

Δημοσ.

Συνηθως 2 παραγγελνω οταν ειναι καλες προσφορες για παν ενδεχομενο.

Αλλα λεω 'δεν μ@μιεται;.. alienware ειναι.. '' :P

Δεν εχω καλη εμπειρια με alienware οποτε για αυτο δεν πηρα ενα και για εμενα..

Πάντως με τα χρήματα που έχει το κόκκινο νομίζω ότι μπορείς να φτιάξεις καλύτερο σταθερό ή κάνω λάθος??? ( Ρωτάω προσωπικά για εμένα που δεν αρέσκομαι τόσο στην ιδέα 2ο λάπτοπ )

Δημοσ.

Ατιμη κενωνία όταν έχεις τα λεφτά δεν βρίσκεις προσφορές και όταν δεν τα έχεις βγαίνει ο τζάμπας και σε κοροιδεύει. :cry: Κλάψ

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητέ πελάτη,

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public.gr για τις αγορές σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προϊόν της παραγγελίας ....... παρουσιάζει μικρή καθυστέρηση στην παραλαβή του.

Θα επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για τον εκτιμωμενο χρονος παραδοσης .

Εάν ωστόσο, επιθυμείτε οποιαδήποτε μεταβολή στην παραγγελία, ενημερώστε μας με e-mail αναφέροντας τον αριθμό της.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Δημοσ.

Αγαπητέ πελάτη,

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public.gr για τις αγορές σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προϊόν της παραγγελίας ....... παρουσιάζει μικρή καθυστέρηση στην παραλαβή του.

Θα επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για τον εκτιμωμενο χρονος παραδοσης .

Εάν ωστόσο, επιθυμείτε οποιαδήποτε μεταβολή στην παραγγελία, ενημερώστε μας με e-mail αναφέροντας τον αριθμό της.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Αρα λογικα θα το παρεις ..... εκτος αν το κάνουν αυτο γιατί θέλουν να ακυρώσεις

Δημοσ.

Πάντως με τα χρήματα που έχει το κόκκινο νομίζω ότι μπορείς να φτιάξεις καλύτερο σταθερό ή κάνω λάθος??? ( Ρωτάω προσωπικά για εμένα που δεν αρέσκομαι τόσο στην ιδέα 2ο λάπτοπ )

Αν μιλάμε για αυτό το σταθερο: http://www.insomnia.gr/topic/461560-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ είναι πολύ καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...