SigmaDelta Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εχει κανένα νεο καποιος που το πήρε να μας πει? Σε εμένα ζήτησαν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται μιας και η παραγγελία έγινε με πιστωτική. "Υπό επεξεργασία" μου βγάζει στο ιστορικό παραγγελιών..θα δείξει σύντομα πιστεύω!
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Σε εμένα ζήτησαν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται μιας και η παραγγελία έγινε με πιστωτική. "Υπό επεξεργασία" μου βγάζει στο ιστορικό παραγγελιών..θα δείξει σύντομα πιστεύω! εγω σε τετοιες περιπτωσεις (δηλαδη που η πιθανοτητα να παραλαβω ειναι κατω του 30%) χρησιμοποιω μονο την μεθοδο της αντικαταβολης. ελπιζω σε περιπτωση που μας ριξουν ακυρο να μην σου κρατησουν τα χρηματα για πολυ καιρο.
SigmaDelta Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 εγω σε τετοιες περιπτωσεις (δηλαδη που η πιθανοτητα να παραλαβω ειναι κατω του 30%) χρησιμοποιω μονο την μεθοδο της αντικαταβολης. ελπιζω σε περιπτωση που μας ριξουν ακυρο να μην σου κρατησουν τα χρηματα για πολυ καιρο. Υποθέτω πως μέχρι να προχωρήσουν στην διαδικασία να τα "τραβήξουν",θα έχουν καταλάβει το λάθος τους...
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Σε εμένα ζήτησαν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται μιας και η παραγγελία έγινε με πιστωτική. "Υπό επεξεργασία" μου βγάζει στο ιστορικό παραγγελιών..θα δείξει σύντομα πιστεύω! Αν το πάρετε, που το εύχομαι, ειναι μεγάλη ευκαιρία και μπράβο στον στάρτερ για την ανακαλυψη της προσφοράς
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Υποθέτω πως μέχρι να προχωρήσουν στην διαδικασία να τα "τραβήξουν",θα έχουν καταλάβει το λάθος τους... Το ελπιζω, δεν μου χει ξανατυχει να πληρωσω με καρτα σε public αλλα στο getitnow που εχει τυχει, ειχαν τραβηξει τα λεφτα αμεσα, και μετα περασαν 1,5-2 βδομαδες ωστε να επιστραφουν στο λογαριασμο.
SigmaDelta Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Το ελπιζω, δεν μου χει ξανατυχει να πληρωσω με καρτα σε public αλλα στο getitnow που εχει τυχει, ειχαν τραβηξει τα λεφτα αμεσα, και μετα περασαν 1,5-2 βδομαδες ωστε να επιστραφουν στο λογαριασμο. Για να δούμε...
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 τους ειχα στειλει εμαιλ μετα την παραγγελια αν ειναι εφικτο να γινει αποστολη του μαυρου αντι για του κοκκινου! μολις με πηραν τηλεφωνο! μου λενε πως το μαυρο ηταν παρα πολυ λιγα τα κομματια και αν θελω να μου στειλουν το κοκκινο.. και λεω.. "ΝΑΙ!" ..οποτε ναι..αυτο...ετοιμαζουν την αποστολη του Μ14Χ-8241 στα 799€.. ακομα δεν το πιστευω.. ευελπιστω οτι θα παρουμε ολοι οσοι παραγγειλαμε! EDIT: Χριστοφορε! Ρωτα τον φιλο σου γιατι θελω το μαυροοοοοο!!
xristoforos89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Υπομονη αδερφε. Ειναι στο εξωτερικο ο αλλος καπου χαμενος και δεν τον βρισκω. Απορια: Aυτο το μαραφετι σε idle θα κανει σαν μηχανη του γκαζον απο τον θορυβο; Ειχα παλιοτερα ενα m15x και μου εβγαζε την Παναγια απο τον θορυβο.. ακομα και σε idle.
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Υπομονη αδερφε. Ειναι στο εξωτερικο ο αλλος καπου χαμενος και δεν τον βρισκω. Απορια: Aυτο το μαραφετι σε idle θα κανεις σαν μηχανη του γκαζον απο τον θορυβο; Ειχα παλιοτερα ενα m15x και μου εβγαζε την Παναγια απο τον θορυβο.. ακομα και σε idle. Δεν εχω ιδεα! 1η φορα το βρισκω σε τιμη που μπορω να το αγγιξω.. Απο υπομονη καλα ειμαστε ναι.. i shall wait!
paularas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 καταλαβαίνεις ότι του πετάς μία οθόνη και πληκτρολόγιο και είναι ποιο δυνατό από τον σταθερό σου
tiniakos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Περιμένω να με πάρουν. Μίλησα στο livechat και μου είπαν ότι θέλει 3 εργάσιμες και δεν ξέχασα να τους αναφέρω την κακή φήμη που έχει το μαγαζί τους σε ανάλογες περιπτώσεις.
makis44 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Παιδια μίλησα με ενα γνωστό μου που δουλευει στα public και μου είπε ότι η προσφορά και η τιμη ισχύει κανονικά, απλά ήταν λιγα κομάτια και φύγανε αμέσως. Ευχαριστώ τον topic starter!
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μπράβο παιδιά καλοδούλευτα, συγχαρητήρια
xristoforos89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 καταλαβαίνεις ότι του πετάς μία οθόνη και πληκτρολόγιο και είναι ποιο δυνατό από τον σταθερό σου Καλα αν ειναι να του πεταξεις επανω οθονη, πας σε σταθερο που φτιαχνεις πιο δυνατο. c0prse_grinder Απο σημερα μπορεις να με αγαπας (ΚΑΙ εσυ ) Στειλε μου μηνυμα για να αλλαχτει η παραγγελια και να παρεις το μαυρο και αραχνο.
vtser Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 πολύ καλή αγορά σε όποιον το τσίμπησε... μακάρι να είχα χρήματα δεν το έχανα αυτο...αλλα τα 800 ειναι 800. Πο*#$η Παπανδρέου πουλημένε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα