Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω λιωσει να το χαζευω σε φωτογραφιες και βιντεο ποσο πανεμορφο ειναι (και εξωτερικα και spec wise)

Και να ακυρωθει αυριο η παραγγελια οσων προλαβαμε να παραγγειλουμε (χτυπαω ξυλο...) τουλαχιστον

περασαμε ενα βραδυ γεματο "τεχνολογικη αδρεναλινη"

Εμενα γιατι με χαλαει εξωτερικα; :P

Ειναι και βαρη παναθεμα το.. 3κιλα 14αρι λαπτοπ..χμμ.

Ειναι και φουλ στα glossy πλαστικα..

..Αλλα χαλαλι του! Εχει i7 επανω και gt555m ! :P

Δημοσ.

Ποια η σχέση με το θέμα?

παραλληλισμός : η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του παραλληλίζω: ~ γραμμών / επιφανειών. Άστοχος ~ μεταξύ δύο γεγονότων άσχετων μεταξύ τους. || (λογοτ.) σχήμα λόγου που συνίσταται στην επανάληψη μιας ή περισσότερων εννοιών ή νοημάτων με παρόμοιες, με ισοδύναμες εκφράσεις ή εικόνες, π.χ.: «Ο ύπνος τρέφει το παιδί κι ο ήλιος το μοσχάρι».

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα γιατι με χαλαει εξωτερικα; :P

Ειναι και βαρη παναθεμα το.. 3κιλα 14αρι λαπτοπ..χμμ.

Ειναι και φουλ στα glossy πλαστικα..

..Αλλα χαλαλι του! Εχει i7 επανω και gt555m ! :P

το κοκκινο εχει ι5 επεξεργαστη :cry:

ενα αλλο πολυ καλο ειναι η 1600χ900 αναλυση της οθονης

Δημοσ.

''The 14.1 inch and 16:9 format WLED display has a native resolution of 1366 x 768 or 1600 x 900 pixels.''

Μου φαινεται πως στην Ελλαδα ειμαστε στην πρωτη περιπτωση. Θα δειξει βεβαια.

Πηγη: http://www.notebookc...ok.54257.0.html

ενδεχομενως να χεις δικαιο.. ευελπιστω να χεις αδικο βεβαια ..αν και οντως..στην Ελλαδα νομιζω ειμαστε παντα στην μη συμφερουσα περιπτωση :eek: .. και στο getitnow για το κοκκινο μοντελο που κοιταξα λεει οτι εχει την μικρη αναλυση http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/notebooks/alienware-m14x-8241/prod1950077pp/
Δημοσ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ να αγοραζετε πραγματα που ειναι προφανες οτι εχουν λαθος τιμες?

ακομη και να θελαν να σας ικανοποιησουν επειδη καναν μλκ αυτες οι τιμες ειναι και κατω απο αμερικης!!!

• Like 1
Δημοσ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ να αγοραζετε πραγματα που ειναι προφανες οτι εχουν λαθος τιμες?

ακομη και να θελαν να σας ικανοποιησουν επειδη καναν μλκ αυτες οι τιμες ειναι και κατω απο αμερικης!!!

ΌΧΙ γιατί έχουμε βαρεθεί να αγοράζουμε συνεχεία ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ σε σχέση με ευρωπη για το αμερικα δεν το συζητάω καν ετσι .... κανεις λες και θα πληρώσεις εσύ την διαφορά :P

• Like 1
Δημοσ.

Παντως σε οποιον δεν αρεσει ενα "Alienware" καλα θα κανει να μην το παρει... Το hardware του ειναι ακριβως για 800 ευρω (ισως και λιγο λιγοτερο αφου ο i7 επαιζε με 5770 καρτα στα 729 ευρω σε ενα ΗΡ περσι ενω φετος παλι εκει με ivy bridge i7+GT540/7670), το "premium" της υποθεσης ειναι η μαρκα! Πριν 4-4,5 χρονια ηταν το ονειρο μου, τωρα το εχω ξεπερασει (ευτυχως πολυ φθηνοτερα!).

• Like 1
Δημοσ.

Παντως σε οποιον δεν αρεσει ενα "Alienware" καλα θα κανει να μην το παρει... Το hardware του ειναι ακριβως για 800 ευρω (ισως και λιγο λιγοτερο αφου ο i7 επαιζε με 5770 καρτα στα 729 ευρω σε ενα ΗΡ περσι ενω φετος παλι εκει με ivy bridge i7+GT540/7670), το "premium" της υποθεσης ειναι η μαρκα! Πριν 4-4,5 χρονια ηταν το ονειρο μου, τωρα το εχω ξεπερασει (ευτυχως πολυ φθηνοτερα!).

Το λέει ο σοφός λαός:

"Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει hp"

• Like 2
Δημοσ.

οντως αλλα απ'τη στιγμη που δεν εχεις να χασεις τιποτα, δεν βλεπω λογο να μην δοκιμασεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...