Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εννοειται οτι δικαιουμαστε αναβαθμιση σε windows8 με μια μικρη επιβαρυνση ετσι?

ξερει κανεις που πρεπει να αναφερθουμε για να μας δωθει η αναβαθμιση?

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια εννοειται οτι δικαιουμαστε αναβαθμιση σε windows8 με μια μικρη επιβαρυνση ετσι?

ξερει κανεις που πρεπει να αναφερθουμε για να μας δωθει η αναβαθμιση?

Σύμφωνα με αυτό: http://support.euro....nt?docid=575111 η αναβάθμιση στο m14x σε Windows 8 "it's not recommended".

Παρόλα αυτά,από εδώ http://windowsupgradeoffer.com/el-GR κάνεις register και περιμένεις να σε ενημερώσουν όταν βγουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εχω θεματακι με τα γραφικα οταν παιζω PRO13

κολλανε πολυ εντονα τα frames και δεν μπορεις να παιξεις για κανενα λογο...

δεν ξερω τι κανω λαθος, ακολουθησα και αυτο εδω: http://support.dell....g=en&l=en&s=gen και ενω καταφερα να τα παω ολα στην υψηλη αναλυση, ακομη κολλαει...

εχεις κανεις καποια ιδεα?

edit: το βρηκα ενταξει ολα καλα..απλα αποτι καταλαβα τα παιχνιδια που χουν ξεχωριστο .exe για τις ρυθμισεις των γραφικων κτλ (οπως το προ..) θελει να βαλεις οχι μονο το .exe του παιχνιδιου στο nvidia panel αλλα και το .exe των ρυθμισεων! οταν εκανα αυτο μια χαρα ολα και παιζει με ολα φουλ απροβληματιστα :)

Επεξ/σία από c0prse_grinder
Δημοσ.

Η συσκευασία του μηχανήματος είχε εμφανή σημάδια χρήσης. Τα σακουλάκια των καλωδίων τροφοδοσίας ήταν ανοιχτά, κολλητικές ταινίες και ζελατίνες ξανακολλημένες, χαρτάκι κολλημένο στο κουτί με τη λέξη demo, περασμένα windows, πλήρως φορτισμένη μπαταρία, αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά όταν το public παραδέχτηκε ότι μου έστηλε μεταχειρισμένο κομμάτι.

Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι μου είπαν ότι θα πρέπει να κρατήσω το μεταχειρισμένο ή να γίνει επιστροφή χρημάτων, αφού δεν έχουν άλλο διαθέσιμο καινούργιο κόμμάτι (δυστυχώς ο xristoforos89 επαληθεύτηκε). Δεν ξέρω αν αυτό αληθεύει, αφού θυμάμαι κάποια παιδία που έλεγαν ότι δεν θα μπορούσαν να παραλλάβουν το λάπτοπ για τους δικούς τους λόγους.

Είμαι απογοητευμένος από την συμπεριφορά του public γιατί μου έστηλαν ένα εκθεσιακό λάπτοπ χωρίς να με ενημερώσουν, τους το εξόφλησα, τους έχω ήδη πάρει 6 φορές τηλέφωνο για να βρω το δίκιό μου αλλά σε κάνουν να αισθάνεσαι ζητιάνος που προσπαθείς να διεκδικήσεις το αυτονόητο.

Μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου κάνοντας καταγγελία στην ΓΓΚ και παράλληλα θα ενημερώσω την Dell. Περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία το λάπτοπ αλλά κατάφεραν να με ξενερώσουν. Τώρα καταλαβαίνω γιατί πολλά παιδιά προτιμούν να παραγγέλνουν από εξωτερικό!

Θα σε συμβούλευα να μιλησεις με τον υπευθυνο πωλησεων στα κεντρικα, ζητωντας και το ονομα του,οχι με υπαλληλους που δεν δεσμευονται ,να ζητησεις τα χρηματα σου πισω και γραπτως την δεσμευση του να σου στειλουν ενα σφραγισμενο οταν παραλαβουν τις επιστροφες. 1 τεμ. π.χ. σιγουρα το δικο μου ειναι για επιστροφη.

Αν εισαι Αθηνα στειλε μου π.μ..

• Like 2
Δημοσ.

c0prse_grinder Γιατι δεν πατας πανω στο εικονιδιο του παιχνιδιου δεξι κλικ --> εκτελεση με επεξεργαστη γραφικων --> επεξεργαστης nvidia υψηλων επιδοσεων. Και οριζεις σαν προεπιλογη απο εκει να παιζει τα παιχνιδια παντα με nvidia.

Δημοσ.

Θα σε συμβούλευα να μιλησεις με τον υπευθυνο πωλησεων στα κεντρικα, ζητωντας και το ονομα του,οχι με υπαλληλους που δεν δεσμευονται ,να ζητησεις τα χρηματα σου πισω και γραπτως την δεσμευση του να σου στειλουν ενα σφραγισμενο οταν παραλαβουν τις επιστροφες. 1 τεμ. π.χ. σιγουρα το δικο μου ειναι για επιστροφη.

Αν εισαι Αθηνα στειλε μου π.μ..

σωστός. Και το δικό μου πηγε επιστροφή προχθές... Πως γίνεται να μην εχουν;!;

Δημοσ.

Βρε παιδιά γιατί τα επιστρέφετε; Υπάρχουν ελαττωματικά ή ισχύει κάτι άλλο, ενημερώστε μας για να ξέρουμε αν είναι να τα ζητήσουμε!

Δημοσ.

Της τρελής γίνεται αλλοι τα ψάχνουν,άλλοι τα επιστρέφουν,τα επιστρεφόμενα είναι μεταχειρισμένα οπότε ίσως πρέπει να πουληθούν ακόμα φθηνότερα.Θα τα πάρουν οι επόμενοι και θα λένε εχει περασμένο λειτουργικό, έχει δουλέψει ο δίσκος κλπ.Εχουμε μπλέξει τα μπούτια μας.

Δημοσ.

Βρε παιδιά γιατί τα επιστρέφετε; Υπάρχουν ελαττωματικά ή ισχύει κάτι άλλο, ενημερώστε μας για να ξέρουμε αν είναι να τα ζητήσουμε!

Απλα οι περισσοτεροι το μετανιωσαν και δεν ηθελαν να δωσουν 800ευρωπουλα για την μαυρη γαζελα. :P

Δημοσ.

c0prse_grinder Γιατι δεν πατας πανω στο εικονιδιο του παιχνιδιου δεξι κλικ --> εκτελεση με επεξεργαστη γραφικων --> επεξεργαστης nvidia υψηλων επιδοσεων. Και οριζεις σαν προεπιλογη απο εκει να παιζει τα παιχνιδια παντα με nvidia.

δεν το ειχα δει αυτο! τελεια... πολυ πιο απλο να γινει ετσι :)
Δημοσ.

Η συσκευασία του μηχανήματος είχε εμφανή σημάδια χρήσης. Τα σακουλάκια των καλωδίων τροφοδοσίας ήταν ανοιχτά, κολλητικές ταινίες και ζελατίνες ξανακολλημένες, χαρτάκι κολλημένο στο κουτί με τη λέξη demo, περασμένα windows, πλήρως φορτισμένη μπαταρία, αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά όταν το public παραδέχτηκε ότι μου έστηλε μεταχειρισμένο κομμάτι.

Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι μου είπαν ότι θα πρέπει να κρατήσω το μεταχειρισμένο ή να γίνει επιστροφή χρημάτων, αφού δεν έχουν άλλο διαθέσιμο καινούργιο κόμμάτι (δυστυχώς ο xristoforos89 επαληθεύτηκε). Δεν ξέρω αν αυτό αληθεύει, αφού θυμάμαι κάποια παιδία που έλεγαν ότι δεν θα μπορούσαν να παραλλάβουν το λάπτοπ για τους δικούς τους λόγους.

Είμαι απογοητευμένος από την συμπεριφορά του public γιατί μου έστηλαν ένα εκθεσιακό λάπτοπ χωρίς να με ενημερώσουν, τους το εξόφλησα, τους έχω ήδη πάρει 6 φορές τηλέφωνο για να βρω το δίκιό μου αλλά σε κάνουν να αισθάνεσαι ζητιάνος που προσπαθείς να διεκδικήσεις το αυτονόητο.

Μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου κάνοντας καταγγελία στην ΓΓΚ και παράλληλα θα ενημερώσω την Dell. Περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία το λάπτοπ αλλά κατάφεραν να με ξενερώσουν. Τώρα καταλαβαίνω γιατί πολλά παιδιά προτιμούν να παραγγέλνουν από εξωτερικό!

Εφοσον οπως λες υπαρχουν εμφανη σημαδια χρησης προχωρας οπως σου ειπα

Κανεις την καταγγελεια στην ΓΓΚ και ενημερωνεις και την DELL για τα γεγονοτα

Απο εκει και περα, εφοσον το θελεις το μηχανημα και δεν θελεις τα χρηματα σου πισω, ζητησε να μηλησεις με καποιον υπευθυνο (και κρατα και το ονομα του οπως σου ειπαν και καποιοι αλλοι), εξηγησε του πως γνωριζεις οτι θα εχουν επιστροφες (ανεφερε τους και το παρον νημα αν μη τι αλλο) και ζητησε να γινει αμεση αντικατασταση με ενα καινουριο σφραγισμενο.

Σε καθε περιπτωση να εχεις κατα νου πως το τρεξιμο που θα εχουν απο την ΓΓΚ θα τους αναγκασει να συμπεριφερθουν οπως πρεπει εν τελει (αλλο το ποση ταλαιπωρεια θα χρειαστει πρωτα να φας και ποση ξενρα δυστυχως...)

Το να επιστρεψεις το προιον και να παρεις τα χρηματα σου πισω αφενος δεν λυνει το προβλημα σου και αφεταιρου δεν αναιρει το γεγονος οτι σου πουλησαν μεταχειρισμενο προιον χωρις να στο εχουν προηγουμενως αναφερει.

Με την επιστροφη δηλαδη, κατα την δικη τους αντιληψη σαν καταστημα, ειναι ολα μελι γαλα, ασχετως που επι της ουσιας μιλαμε για περιπτωση εξαπατησης...

Αν ηταν αλλος στη θεση σου μπορει και να μην ειχε παρει χαμπαρι τιποτα...(οπως πολυ πιθανο και να εχει γινει)

Ως εκ τουτου ειναι φαουλ και μπορουν να φανε πολυ τρεξιμο, προστιμα κ.ο.κ

Δεν εχεις κατι να φοβηθεις οποτε προχωρα αφοβα και μην μασας

Απο τη στιγμη που το δικαιο ειναι με το μερος σου δεν εχεις τιποτα να χασεις παρα χρονο και ψυχικη ηρεμια.Για αυτο και σου συνηστ υπομονη και ψυχραιμια :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...