Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθές παρέλαβα και βρήκα τα windows περασμένα. Όσοι παραλάβατε, τα windows ήταν ήδη περασμένα; Στα προγράμματα και δυνατότητες βλέπω την ημερομηνία 13/11/2011 (έχω επισυνάψει φωτογραφία). Αυτό σημαίνει ότι την συγκεκριμένη ημερομηνία η εγκατάσταση έγινε από την Dell ή από το public; Εσείς τι ημερομηνίες έχετε;

post-187010-0-76593200-1350564032_thumb.jpg

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατεβασε το HD sentinel και δες ποσες ωρες/μερες εχει δουλεψει ο δισκος σου.

Τα public δεν εχουν δικαιωμα να ανοιξουν το λαπτοπ.

Υπάρχουν και haters του alienware?

Και εγω για τους haters του Bieber ηξερα. :P

Δημοσ.

Όχι δεν ήταν περασμένα τα παράθυρα στο δικό μου και ο δίσκος ήταν παρθένος.

Τι εννοείς; Δεν είχε τίποτα μέσα; Όταν άνοιξες το σύστημα;

Γιατί αε εμένα έγραφε το κλασικό "getting ready to run windows for the first time" κλπ..

Δημοσ.

Απο ποροσωπικη εμπειρια σε οσα καινουρια laptop/netbook εχω παρει και σεταρει για φιλους, τα μηχανηματα οταν τα κανεις το πρωτο boot , ΤΟΤΕ σε παραπεμπουν να κανεις την εγκατασταση-ενεργοποιηση του λειτουργικου, επιλεγοντας την γλωσσα γκαταστασης και τα σχετικα

Επισης, για το θεμα της εγγυησης καλο θα ειναι να απευθυνθειτε στην Dell για λεπτομεριες.

Απο οσο γνωριζω για αναλογες περιπτωσεις, ο κατασκευαστης σε ενημεωνει πως η εγγυηση εχει την διαρκεια της απο την ημερα παραγωγης ή απο την ημερα αγορας, γεγονος που το πιστοποιεις με το παραστατικο αγορας.

Δηλαδη.

Ρωτηστε στην Dell τι ισχυει με την εγγυηση εξηγώντας τους πρωτα οτι on site φαινεται πως η εγγυηση σας "τρεχει απο τον 11/2011, αλλα το παραστατικο αγορας σας ειναι μεταγενεστερης ημερομηνιας.

Εαν παιζει οτιδηποτε αλλο, τοτε Houston we got problem...

Δημοσ.

Κατεβασε το HD sentinel και δες ποσες ωρες/μερες εχει δουλεψει ο δισκος σου.

Τα public δεν εχουν δικαιωμα να ανοιξουν το λαπτοπ.

Το κατέβασα και από ότι βλέπω ο σκληρός έχει δουλέψει 27 μέρες και κατί...

Όχι δεν ήταν περασμένα τα παράθυρα στο δικό μου και ο δίσκος ήταν παρθένος.

Εμένα κάποιος άλλος μου το ξεπαρθένιασε πρώτος!

Τι εννοείς; Δεν είχε τίποτα μέσα; Όταν άνοιξες το σύστημα;

Γιατί αε εμένα έγραφε το κλασικό "getting ready to run windows for the first time" κλπ..

Μόλις άνοιξα το λάπτοπ φόρτωσε αμέσως τα windows.....

Προφανώς μου έστηλαν εκθεσιακό / ή κάποιο απο επιστροφή.

post-187010-0-58879400-1350567491_thumb.jpg

Δημοσ.

Με βάση το start/stop κάτω από το 27 μέρες και 5 ώρες θα έλεγα ότι έχει δουλέψει για 103 εργάσιμες μέρες από 8 ώρες τη μέρα πάνω κάτω.

Άρα σίγουρα εκθεσιακό!

• Like 1
Δημοσ.

Το κατέβασα και από ότι βλέπω ο σκληρός έχει δουλέψει 27 μέρες και κατί...

Εμένα κάποιος άλλος μου το ξεπαρθένιασε πρώτος!

Μόλις άνοιξα το λάπτοπ φόρτωσε αμέσως τα windows.....

Προφανώς μου έστηλαν εκθεσιακό / ή κάποιο απο επιστροφή.

παρτους τηλ και πες τους να σου στειλουν το m17x αλλιως θα τα σπασεις ολα! χαχχα

(σοβαρα τωρα, στειλτο πισω να σου στειλουν καινουργιο)

• Like 1
Δημοσ.

Με βάση το start/stop κάτω από το 27 μέρες και 5 ώρες θα έλεγα ότι έχει δουλέψει για 103 εργάσιμες μέρες από 8 ώρες τη μέρα πάνω κάτω.

Άρα σίγουρα εκθεσιακό!

Η εγκατάσταση των windows έγινε 14/8/2012. Δηλαδή 2 μήνες εκθεσιακό.

παρτους τηλ και πες τους να σου στειλουν το m17x αλλιως θα τα σπασεις ολα! χαχχα

(σοβαρα τωρα, στειλτο πισω να σου στειλουν καινουργιο)

Και με το Μ18x συμβιβάζομαι! Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα έχουν κανένα καινούργιο διαθέσιμο...

Δημοσ.

Και με το Μ18x συμβιβάζομαι! Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα έχουν κανένα καινούργιο διαθέσιμο...

Τοσα επιστραφηκαν απο ακυρωμενες παραγγελιες.

Σιγα μην δεν εχουν καποιο καινουριο.

Απλα θα σου πουν το κλασσικο 'ατυχησατεεεε.. ειναι εξαντλημενο πλεον'

Δημοσ.

Η εγκατάσταση των windows έγινε 14/8/2012. Δηλαδή 2 μήνες εκθεσιακό.

Τοσα επιστραφηκαν απο ακυρωμενες παραγγελιες.

Σιγα μην δεν εχουν καποιο καινουριο.

Απλα θα σου πουν το κλασσικο 'ατυχησατεεεε.. ειναι εξαντλημενο πλεον'

Το θεμα ειναι τι διαθεση εχεις να τους κυνηγησεις

Τυπικα ειναι εντελως λαθος

Εχεις το δικαιωμα ζητησεις αντικατασταση με καινουριο σφραγισμενο

Κανε μια πρωτη επικοινωνια και αρνηθουν να στο αλλαξουν προχωρησε σε καταγγελεια στην ΓΓΚ και σε επικοινωνια με την Dell (για την οποια και να τους ενημερωσεις)

Δεν ειναι δικο σου θεμα το αν εχουν διαθεσιμο.Ας βρουν για να σου δωσουν

Ειναι χοντρο αυτο που εχουν κανει γιατι προκειτε για αντικειμενο το οποιο εχει ανοιχτει, χωρις κατι τετοιο να αναφερεται πουθενα

Η συσκευασια του μηχανηματος οταν το παρελαβες ηταν κλειστη/ανοιχτη

Ειχε δηλαδη εμφανη σημαδια χρησης?

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα μακρια απο public , αφου πουλησανε εκθεσιακα κομματια για καινουργια και νομιζα μονο το πλαισιο κανει κατι τετοια...

Δημοσ.

Πραγματικα μακρια απο public , αφου πουλησανε εκθεσιακα κομματια για καινουργια και νομιζα μονο το πλαισιο κανει κατι τετοια...

ενα μεμονωμένο περιστατικό ειχαμε μονο στο ινσομνια.. ελπιζω αν ετυχε και σε καποιον αλλον να το καταλαβε.. κριμα ειναι τοσο ακριβο λαπτοπ..
Δημοσ.

Το θεμα ειναι τι διαθεση εχεις να τους κυνηγησεις

Τυπικα ειναι εντελως λαθος

Εχεις το δικαιωμα ζητησεις αντικατασταση με καινουριο σφραγισμενο

Κανε μια πρωτη επικοινωνια και αρνηθουν να στο αλλαξουν προχωρησε σε καταγγελεια στην ΓΓΚ και σε επικοινωνια με την Dell (για την οποια και να τους ενημερωσεις)

Δεν ειναι δικο σου θεμα το αν εχουν διαθεσιμο.Ας βρουν για να σου δωσουν

Ειναι χοντρο αυτο που εχουν κανει γιατι προκειτε για αντικειμενο το οποιο εχει ανοιχτει, χωρις κατι τετοιο να αναφερεται πουθενα

Η συσκευασια του μηχανηματος οταν το παρελαβες ηταν κλειστη/ανοιχτη

Ειχε δηλαδη εμφανη σημαδια χρησης?

Η συσκευασία του μηχανήματος είχε εμφανή σημάδια χρήσης. Τα σακουλάκια των καλωδίων τροφοδοσίας ήταν ανοιχτά, κολλητικές ταινίες και ζελατίνες ξανακολλημένες, χαρτάκι κολλημένο στο κουτί με τη λέξη demo, περασμένα windows, πλήρως φορτισμένη μπαταρία, αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά όταν το public παραδέχτηκε ότι μου έστηλε μεταχειρισμένο κομμάτι.

Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι μου είπαν ότι θα πρέπει να κρατήσω το μεταχειρισμένο ή να γίνει επιστροφή χρημάτων, αφού δεν έχουν άλλο διαθέσιμο καινούργιο κόμμάτι (δυστυχώς ο xristoforos89 επαληθεύτηκε). Δεν ξέρω αν αυτό αληθεύει, αφού θυμάμαι κάποια παιδία που έλεγαν ότι δεν θα μπορούσαν να παραλλάβουν το λάπτοπ για τους δικούς τους λόγους.

Είμαι απογοητευμένος από την συμπεριφορά του public γιατί μου έστηλαν ένα εκθεσιακό λάπτοπ χωρίς να με ενημερώσουν, τους το εξόφλησα, τους έχω ήδη πάρει 6 φορές τηλέφωνο για να βρω το δίκιό μου αλλά σε κάνουν να αισθάνεσαι ζητιάνος που προσπαθείς να διεκδικήσεις το αυτονόητο.

Μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου κάνοντας καταγγελία στην ΓΓΚ και παράλληλα θα ενημερώσω την Dell. Περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία το λάπτοπ αλλά κατάφεραν να με ξενερώσουν. Τώρα καταλαβαίνω γιατί πολλά παιδιά προτιμούν να παραγγέλνουν από εξωτερικό!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...