Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Btw: Οσο αλλαξετε δισκο, θα χρειαστει να δειτε το παρακατω βιντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=VmKygQGDHws

Χειρουργος εγινα το βραδυ για να τον αλλαξω!

Πρεπει να βγει πρωτα η μπαταρια και μετα το dvd ..και απο κατω ειναι ο δισκος!

Προσοχη στα βυσματα.

και γω μολις το εκανα, χωρις ομως να βγαλω την μπαταρια. τωρα θα κανω την εγκατασταση των windows :-D
  • Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και γω μολις το εκανα, χωρις ομως να βγαλω την μπαταρια. τωρα θα κανω την εγκατασταση των windows :-D

Εγω γιατι εβγαλα την μπαταρια; Μαλλον ειμαι λαρτζ τυπος, εε; :P

Btw, αν εμενα με τον δισκο στις 7200 στροφες θα με τρελαινε. Πολυ ακουγεται το κλασσικο 'τακ τακ' της βελονας.

Δημοσ.

Εγω γιατι εβγαλα την μπαταρια; Μαλλον ειμαι λαρτζ τυπος, εε; :P

Btw, αν εμενα με τον δισκο στις 7200 στροφες θα με τρελαινε. Πολυ ακουγεται το κλασσικο 'τακ τακ' της βελονας.

ναι δεν ειχε κανενα νοημα η εξαγωγη της μπαταριας :eek: :-D

μ'αρεσε πολυ που ο σκληρος δισκος ειναι Scorpio Black και η μπαταρια Samsung! χαχαχα

post-218943-0-06261200-1350491338_thumb.jpg

post-218943-0-90242700-1350491355_thumb.jpg

post-218943-0-78796500-1350491366_thumb.jpg

Δημοσ.

τσεκαρε κανεις αλλος για την εγγυηση? απ'οτι βλεπω με το service tag εχω απο 11/15/2011 εως 2/16/2014 για το next business day warranty.

Μήπως αυτό σημαίνει εκθεσιακό κομμάτι; Πως γίνεται να έχει ενεργοποιηθεί η εγγύηση πριν από την αγορά;

http://www.dell.com/support/troubleshooting/gr/en/grbsdt1/TroubleShooting/ProductSelector

Δημοσ.

Μήπως αυτό σημαίνει εκθεσιακό κομμάτι; Πως γίνεται να έχει ενεργοποιηθεί η εγγύηση πριν από την αγορά;

http://www.dell.com/...ProductSelector

Είναι η εργοστασιακή εγγύηση. Η Dell δεν σου ζητά απόδειξη αν είσαι εντός της εργοστασιακής εγγύησης.

Δημοσ.

Πιστευεις οτι ειναι αληθινη η αγγελια;

Αν κρινω απο το nickname του πωλητη (btw εχει γραψει και εδω μεσα) δεν νομιζω να αληθευει.

To "Εμφάνιση από άλλο πλανήτη" μου φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό πάντως :P

Ο συγκεκριμένος άλλαξε και το Quote που είχε κάνει στο μήνυμα του Δεινόσαυρου και στο οποίο συμφωνούσε ότι δεν χτυπάει σταθερό pc αλλά τώρα φαίνεται να αλλάζει οπτική γωνία ( κατά 180 μοίρες μάλιστα ;) ).

Δημοσ.

Είναι η εργοστασιακή εγγύηση. Η Dell δεν σου ζητά απόδειξη αν είσαι εντός της εργοστασιακής εγγύησης.

Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη εως τοτε εχεις εγγυηση χωρις αποδειξη αγορας, απο κει και μετα θα χρειαστει να δειξεις ποτε το αγορασες.. sounds fair

ΥΓ: εδω και τα αποτελεσματα του benchmark απo ssd στο λαπτοπ!

(δεν ξερω κατα ποσο αληθευει το οτι δεν υποστηριζει sata3 speeds αλλα το σκορ ειναι μεγαλυτερο απ'τον desktop που ειχα με sata3 και agility 3)

edit 2: καποιος που το χει παρει please ας κανει μια αξιολογηση του συστηματος μεσω των windows να μου πει τι βαθμος του βγαινει για "επιδοσεις επιφανειας εργασιας για aero" και για "επιδοσεις 3Δ γραφικων εργασιας και παιχνιδιων

post-218943-0-45905400-1350521954_thumb.png

Επεξ/σία από c0prse_grinder
Δημοσ.

δηλαδη εως τοτε εχεις εγγυηση χωρις αποδειξη αγορας, απο κει και μετα θα χρειαστει να δειξεις ποτε το αγορασες.. sounds fair

Για αυτο κιολας νωριτερα ανεφερα οτι θα στειλω την αποδειξη αγορας στην dell για να μου επεκτεινουν την εγγυηση μεσω του service tag. Για να ειμαι οκ σε περιπτωση που στο μελλον δεν βρισκω την αποδειξη αγορας.

Αξιολογηση συστηματος

http://imageshack.us/a/img594/9882/37326922.png

Δημοσ.

γιατι βγαζουμε ολοι διαφορετικα σκορ..

sigmadelta τι εχεις κανει οσον αφορα του οδηγους της καρτας γραφικων και τις επιλογες στο panel?

post-218943-0-64562000-1350545202_thumb.jpg

Δημοσ.

γιατι βγαζουμε ολοι διαφορετικα σκορ..

sigmadelta τι εχεις κανει οσον αφορα του οδηγους της καρτας γραφικων και τις επιλογες στο panel?

Από την αρχή το ίδιο σκορ έβγαζε σε όλα τα επιμέρους.

Έχω περάσει τους τελευταίους drivers μόνο,ρυθμίσεις δεν έχω αλλάξει κάπου.

Δημοσ.

Εμενα ο cpu ηταν στους 7.5 οταν το πηρα το λαπτοπ.

Εβαλα τον ssd και μετα πηγε στους 7.3 :P

Τωρα που το σκεφτομαι βεβαια.. 7.3 πηγε οταν απενεργοποιησα το turbo boost. Χμμ. Ισως να ειναι λογω αυτου.

Δημοσ.

Ακούστε τι έπαθα.

Ενώ ετοιμαζόμουν να το πουλήσω και είχαμε κανονίσει με ένα παιδί, βάζοντας να κάνει επαναφορά εργοστασιακού ειδώλου έβγαλε μπλε οθόνη και έκανε επανεκκίνηση και αυτό από εκεί και πέρα γινότανε συνεχώς.

Έτρεξα τα διαγνωστικά της Dell από το bios και όλα βγήκαν θετικά.

Οπότε έστειλα πίσω το laptop στο public και ζήτησα επιστροφή χρημάτων.

Αναγνώρισαν το πρόβλημα και αναμένω την επιστροφή.

Τι να πω δε με ήθελε τελικά η φάση.

Δημοσ.

Μηπως να καναμε ενα Θεμα καινουριο καπου για τους κατοχους να μπορουμε να τα συζηταμε ολα εκει?

PS. οχι τπτ αλλο αλλα το βλεπουν ολοι οι haters τοσες μερες πανω πανω στο φορουμ των προσφορων και θα μου παθουν τπτ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...