Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειδαν καν το mail της ακύρωσης και με πηρε η courier το πρωι και εφαγε την κρυαδα... :P

Δε το μετανιωσα τελικά, μπορει να ειναι κτήνος με αξιοζήλευτα και για desktop χαρ/κα αλλα το θεωρω ασχημο...

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρεπει ολα τα ποστ σου στο συγκεκριμενο thread να αφορουν το ποσο ασχημο και εκτρωμα βρισκεις το alienware χαχαχαχα....ενταξει! το εμπεδωσαμε!

• Like 2
Δημοσ.

πρεπει ολα τα ποστ σου στο συγκεκριμενο thread να αφορουν το ποσο ασχημο και εκτρωμα βρισκεις το alienware χαχαχαχα....ενταξει! το εμπεδωσαμε!

το προβλημα σου ποιο ειναι;

Δημοσ.

παιδια τι μπορει να φταιει που δεν εχω δυνατοτητα αυξησης της αναλυσης ακομα και σε ενα απλο παιχνιδι οπως το Pro?

εχω δοκιμασει και με τους οδηγους που ειχε εξ'αρχης το λαπτοπ, και με τους οδηγους που δινει το site της dell και τελος εβαλα τους τελευταιους οδηγους για την καρτα απ'το site της Nvidia. :-/ (δειτε pic)

το προβλημα σου ποιο ειναι;

κανενα, απλα επαναλαμβανεσαι επι του θεματος :-/

post-218943-0-49833400-1350418734_thumb.jpg

Δημοσ.

Και εγώ θεωρώ τις Ferrari, Lamborghini άσχημες και κιτς έχω άδικο ; και να μου χαρίζανε μια δεν θα την ήθελα :P

Δημοσ.

παιδια τι μπορει να φταιει που δεν εχω δυνατοτητα αυξησης της αναλυσης ακομα και σε ενα απλο παιχνιδι οπως το Pro?

εχω δοκιμασει και με τους οδηγους που ειχε εξ'αρχης το λαπτοπ, και με τους οδηγους που δινει το site της dell και τελος εβαλα τους τελευταιους οδηγους για την καρτα απ'το site της Nvidia. :-/ (δειτε pic)

κανενα, απλα επαναλαμβανεσαι επι του θεματος :-/

Πανε στο πανελ της Nvidia και στο 3d settings επελεξε να χρησιμοποιει παντα την Gt

Δημοσ.

Πανε στο πανελ της Nvidia και στο 3d settings επελεξε να χρησιμοποιει παντα την Gt

ωραια μπραβο φιλε Θέμο αυτο ηταν ;) να 'σαι καλα

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά όποιος θέλει ακόμα μπορεί να βρει στις αγγελίες μόνο με +500 καπέλο http://www.insomnia....νουριοeeeeeeee/ 3 κομματάκια :P

Άλλοι που χρειάζονται ένα κομμάτι...πώς να προλάβουν όταν υπάρχει χρήμα και παραγγελία των 3.

Δεν είναι δικαιολογία παντος να δίνεις παραγγέλια 2400 ευρώ και να μην ξέρεις τι παίρνεις(για το βάρος λέω)

Δημοσ.

Άλλοι που χρειάζονται ένα κομμάτι...πώς να προλάβουν όταν υπάρχει χρήμα και παραγγελία των 3.

Δεν είναι δικαιολογία παντος να δίνεις παραγγέλια 2400 ευρώ και να μην ξέρεις τι παίρνεις(για το βάρος λέω)

Πιστευεις οτι ειναι αληθινη η αγγελια;

Αν κρινω απο το nickname του πωλητη (btw εχει γραψει και εδω μεσα) δεν νομιζω να αληθευει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...