Cyber_Spartacus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 στο κόκκινο δίνει διαθεσιμότητα παντος
pantpesl2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ενω οταν το βαλα στο καλαθι ηταν διαθεσιμο σε 3-6 εργασιμες, πλεον λεει εξαντλημενο ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ! πάρε το κόκκινο, είναι ακόμη διαθέσιμο!
c0prse_grinder Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 πάρε το κόκκινο, είναι ακόμη διαθέσιμο! πηρα! ελπιζω να μας στειλουν!! τρελη τιμη παντως για τετοια specs edit: ξενερωσα λιγο, εχει τον ι5 επεξεραγαστη και 500αρη δισκο ενω ο μαυρος εχει ι7 επεργαστη και 750αρη δισκο..αλλα και παλι στα 799 δεν υπαρχει
paylidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 μωρε λες; δεν προλαβα μαυρο, κοκκινο λαπτοπ και μαλιστα τοσο ασχημο δεν παιρνω... Οταν βγάλουν Macbook Air σε σκοτωμα θα τους προτιμήσω...
xristoforos89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ενω οταν το βαλα στο καλαθι ηταν διαθεσιμο σε 3-6 εργασιμες, πλεον λεει εξαντλημενο ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ! Μην μου φωναζεις Για εναν φιλο το πηρα, αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι σιγουρος οτι το θελει. Αν δεν το παρει τελικα, δικο σου.
c0prse_grinder Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 δεν προλαβα μαυρο, κοκκινο λαπτοπ και μαλιστα τοσο ασχημο δεν παιρνω... Οταν βγάλουν Macbook Air σε σκοτωμα θα τους προτιμήσω... ενταξει, αν και εγω θα προτιμουσα το μαυρο, και το κοκκινο ασχημο δεν το λες! βασικα ειναι τελειως υποκειμενικο το θεμα της ομορφιας! το θεμα ειναι πως κατα 90% αυριο θα μας ριξουν ακυρο Μην μου φωναζεις Για εναν φιλο το πηρα, αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι σιγουρος οτι το θελει. Αν δεν το παρει τελικα, δικο σου. οντως?! να ακυρωσω το κοκκινο αν ειναι! μαθε συντομα αν το θελει Χριστοφορε!
xristoforos89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Κατσε μην μας το ακυρωσουν αυριο σε ολους και σου πω εγω μετα.. Μεχρι να μαθω, καλυτερα κρατα την παραγγελια σου μηπως και το παρει κανενα παιδι απο εδω μεσα ααααν παραλαβουμε.
zizu10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πήρα και εγώ το κόκκινο ( μάλλον το τελευταίο ) αν και θα προτιμούσα το μαύρο. Υπάρχει περίπτωση να φερθούν τα public όπως σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν???
c0prse_grinder Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πήρα και εγώ το κόκκινο ( μάλλον το τελευταίο ) αν και θα προτιμούσα το μαύρο. Υπάρχει περίπτωση να φερθούν τα public όπως σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν??? Δηλαδή??
zizu10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή?? Αν δεν κάνω λάθος, υπήρξαν φορές στο παρελθόν που αν και είχαν κάτι σε τιμή σκότωμα φέρθηκαν εντάξει. Τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω με κάτι οθόνες και κάτι πολύμπριζα είχε παίξει κάτι τέτοιο...
xristoforos89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει περίπτωση να φερθούν τα public όπως σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν??? Θα φανει πολυ συντομα!
Wspr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εγω πηρα πριν κανα 2μηνο nvidia 580 126 ευρω (κατι τετοιο) παντως.Απο multirama επαρχιας
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εχω λιωσει να το χαζευω σε φωτογραφιες και βιντεο ποσο πανεμορφο ειναι (και εξωτερικα και spec wise) Και να ακυρωθει αυριο η παραγγελια οσων προλαβαμε να παραγγειλουμε (χτυπαω ξυλο...) τουλαχιστον περασαμε ενα βραδυ γεματο "τεχνολογικη αδρεναλινη" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα