manosfp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 H αρχικη τιμη που βασιζεται σε 2-3 μαγαζια που εχει ξεμεινει το προιον στο σκρουτζ (αφου ειναι Out of production) δεν ισχυει σε μεγαλο βαθμο. Ειναι κατι που πρεπει να το σκεφτομαστε σε ολα τα προιοντα οταν βλεπουμε παρουσια μονο σε 1-2-3 μαγαζια - αρα ελλειψη ανταγωνισμου - ξεχαμενες τιμες καποιες αλλες φορες. Στην Γερμανια πχ το βλεπω με τον ιδιο εξοπλισμο αλλα με 8GB ram στα 1370€ http://www.notebook....productid=43302 Οποτε μπορουμε να πουμε οτι ειναι 40% φτηνοτερο εδω. Τι να πρωτοπω λοιπον Μανο; Το δισκο του Πλαισιου 500GB 2.5'' στα 20 ευρω οταν ειχε lowest 50; Τον δισκο του Κωτσου 1TB 24 ευρω οταν ειχε 65; ουτε θυμαμαι ποσο' date=' τον αλλον 500gb 2.5'' elements 40ευρω οταν ειχε 80, το wiimote στα 17 ευρω οταν ειχε παντου 59, το αλλο το παπαρι της LG στα 15 ( ; ) ευρω οταν ειχε 300 (δεν βρισκω το λινκ), την 22αρα στα 115, τα πολυμπριζα 3.99 απο 18-20 παλι δεν θυμαμαι ακριβως την αρχικη ουτε θελω να ψαξω αλλο και δεκαδες αλλες προσφορες, για να μην βαλω στο παιχνιδι προσφορες απο amazon που εκει το 50-60-70% ειναι συνηθισμενο, πχ την οδοντοβουρτσα oral-b που ειχαμε παρει 15 ευρω ενω εδω ειχε 50-60 και αλλα πολλα. Ειναι τα λιγα που μου ηρθαν ευκολα, υπαρχουν τουλαχιστον 5 φορες αλλα τοσα, η μνημη μου τα τελευταια χρονια ειναι κακιστη. Αγορες λοιπον 60-70-80 ακομα και καποιες σπανιες φορες 90% φτηνοτερα απο την τιμη της αγορας. Μπορει η προσφορα του θεματος για καποιους να ειναι "καλη" περα απο αντιρρησεις περι της "πραγματικης αξιας" και περα απο το αν υπαρχουν με λιγοτερα ή τα ιδια λεφτα πιο δυνατα λαπτοπ, αλλα να μιλας για την καλυτερη προσφορα που εχει βγει ποτε στο ινσομνια επειδη εχει ενα 40% χαμηλοτερα ειναι ακραιο και ακατανοητο... Να το ελεγε κανενα "πιτσιρικι" (νεος στο φορουμ) να πω οκ, αλλα να το ακουω απο σενα μου κανει τρομερη εντυπωση... (χαθηκαμε φιλε ) ΥΓ. Ξεχασα να γραψω για το σχολιο σου για το iphone5 στα 400, για ενα προιον που μολις βγηκε στην αγορα, σημα κατατεθεν ενος εμπορικου κολοσου (βρε να μην εχω παρει τπτ απο αυτους... ), καμια συνδεση με το θεμα που αφορα ενα out of prod προιον, περσινο που ξεστοκαρει. Το ip5 πολλοι θα το χαρακτηριζαν υπερπροσφορα ΤΩΡΑ στα 400, εδω ομως δεν υπαρχει κατι τετοιο φυσικα, κανεις δεν μπορει να το ισχυριστει. ΥΓ2, παρε λιγα ακομα, μακραν το καλυτερο σαν ποσοστο εκπτωσης, μεχρι και 99% ηταν περισυ αυτο το -10€ του getitnow που πολλοι πηραν δωρεαν πολλα πραγματα! Φρεσκοτατο το πακετακι των 12 μπαταριων με 1€ απο τον Κωτσο-electro οταν αλλου ειχε σχεδον διψηφια τιμη, οι 4xΑΑ 2450mAh energizer απο το καρφουρ στα 5 και μετα 3€, οταν ειχαν 10€ lowest, φορτιστης energizer με 2 ΑΑ 2000mAh στα 3 ευρω απο 12 στο skroutz, πριν 3 χρονια η lumix G1 m4/3 στα 249 απο 650 που ειχε στους αλλους κλπ. Ενταξει, μη βαρας! Αλλο ομως απο 30 ευρω να το παιρνεις 5 αλλο απο 1300 να το παιρνεις 800. Οντως χαθηκαμε ρε φιλε αλλα σε παρακολουθω!!! Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App
bigN Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ειναι φοβερός όμως ο κόσμος..... ε? χωρίς να παραλάβουν καν το μηχάνημα το δίνουν 3 με 4 κατοστάρια πάνω από την τιμή ... ουτε το iphone 5 δεν έχει προ-πουληθεί με τόση διαφορά. Κριμα που δεν πήρα και έγω ένα να το μοσχοπουλήσω
ioannis8558 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ειναι φοβερός όμως ο κόσμος..... ε? χωρίς να παραλάβουν καν το μηχάνημα το δίνουν 3 με 4 κατοστάρια πάνω από την τιμή ... ουτε το iphone 5 δεν έχει προ-πουληθεί με τόση διαφορά. Κριμα που δεν πήρα και έγω ένα να το μοσχοπουλήσω τι εννοεις? ανεβασε κι'αλλος (εκτος απ'το ενα κρουσμα) το λαπτοπ με τιμη φευγα στις αγγελιες?
xristoforos89 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 τι εννοεις? ανεβασε κι'αλλος (εκτος απ'το ενα κρουσμα) το λαπτοπ με τιμη φευγα στις αγγελιες? http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/dell/96701-alienware-m14x-8166/
gtajunkie Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ότι ακριβώς συνέβη παιδιά και με την άλλη περιβόητη προσφορά από το Multirama (GTX 580 στα 120€ αν θυμάμαι καλά). Επίσης θέλω να δω την αντίδραση αυτού που θα αγοράσει το παραπάνω laptop και θα δει την απόδειξη στα 800€ ενώ αυτός το πλήρωσε 1100€. Και μια και το'φερε η κουβέντα, στο Public (πρώην Multirama) Λάρισας υπήρχε το Σάββατο πρωί το κόκκινο Alienware με αυτοκόλητο "τελευταίο κομμάτι" το οποίο μάλλον όμως ήταν εκθεσιακό προιόν.
tiniakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Τι τραγικό. Τι ανάγκες έχει ο κόσμος. Είπαμε δεν μπορώ να το κρατήσω αλλά το δίνω στην τιμή που το πήρα.
Inler Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δεν θελω να κρινω οσους το κανουν αυτο αλλα δεν με εκπλησει κιολας στην κοινωνια που ζουμε....Καποιοι απο εδω θα το δωσουν οσο το πηραν και μπραβο τους....Καποιοι θα θεωρησουν σωστο να βαλουν ενα καπελο επειδη προλαβαν να το καπαρωσουν πρωτοι....Προσωπικα δεν θα με πειραζε να εβαζε ο αλλος ενα καπελο π.χ 20e για το κοπο-χρονο-μεταφορικα που αφιερωσε αλλα απο 800 στα 1200 τι να πω...Απο τη στιγμη ομως που ειμαστε ελευθερη αγορα ο πωλητης πουλαει οσο θελει και ο αγοραστης εχει την ευθυνη της επιλογης του...Ναι ειναι λαθος και καταδικαστεο αλλα αφου μπορει και το κανει ειναι επιλογη του και φερει το βαρος αυτης...
gtajunkie Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Τι ανάγκες έχει ο κόσμος. Τί εννοείς "ανάγκες"; Τα άτομα είχαν τη δεδομένη χρονική στιγμή 800€ και τα διέθεσαν για laptop. Με γειά τους και χαρά τους στη τελική, αλλά όποιος έχει καβάτζα τέτοιο ποσό δε νομίζω να έχει και πολύ "ανάγκη".
Sotosgl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 thessalonikios28 2 τελευταιες αγγελιες http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/82689-geforce-gtx580-1536-mb/ (Αυγουστος χμμμμμμ) http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/dell/96701-alienware-m14x-8166/ Καταγγελιουλα στην εφορια και θα κλεισει το μαγαζι 1
manosfp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Τί εννοείς "ανάγκες"; Τα άτομα είχαν τη δεδομένη χρονική στιγμή 800€ και τα διέθεσαν για laptop. Με γειά τους και χαρά τους στη τελική' date=' αλλά όποιος έχει καβάτζα τέτοιο ποσό δε νομίζω να έχει και πολύ "ανάγκη".[/quote'] Απολύτως κατακριτέο. Αν όμως δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου θα το έκανα χαλαρά. Επίσης μην ξεχνάς ότι δεν είναι απαραίτητο να έχεις το χρήμα καβατζωμένο. Άνετα χρεώνεις μια πιστωτική ή εισπράττεις απο την πώληση του πριν καν το αγοράσεις. Sent from my iPhone using Insomnia
gtajunkie Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αν όμως δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου θα το έκανα χαλαρά Αν είχες πρόβλημα να πληρώσεις το νοίκι θα έδινες 8 κατοστάρικα για laptop; Άνετα χρεώνεις μια πιστωτική Αυτή δεν θέλει πληρωμή; εισπράττεις απο την πώληση του πριν καν το αγοράσεις. Μιλάμε για μεγάλη τυρράνια και ρίσκο μήπως βρεθεί αγοραστής και όλα αυτά για να τσεπώσεις 300 - 400€. Ίσα ίσα να γυρνάει το χρήμα.
manosfp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Κανένας κόπος. eBay με buy now στα 1100 έχει φύγει σφαίρα σε μερικές ώρες αν είσαι αξιόπιστος πωλητής. Εισπράττεις άμεσα, πλερώνεις και είσαι """""""""μάγκας"""""""". ( με πολλά εισαγωγικά). Sent from my iPhone using Insomnia
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Κανένας κόπος.eBay με buy now στα 1100 έχει φύγει σφαίρα σε μερικές ώρες αν είσαι αξιόπιστος πωλητής. Εισπράττεις άμεσα' date=' πλερώνεις και είσαι """""""""μάγκας"""""""". ( με πολλά εισαγωγικά). Sent from my iPhone using Insomnia[/quote'] Aν κάποιος το βάλει στο γερμανικό ebay και βρει αγοραστή απο Γερμανία θα εχει +1 απο μενα :-P 1 sold to merkelhust6969 (43)
Themos3 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 1100 δε ξερω αμα το δωσεις αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι ανα πασα στιγμη το δινεις οσο το πηρες για πλακα οποτε η λεξη "ρισκο" στην συγκεκριμενη αγορα ειναι μαλλον ακυρη και ειναι ισως ενας απο τους βασικους λογους που εκανα την παραγγελια μου. 4
xristoforos89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον παιδες ας συντονιστουμε. Το λαπτοπ που δινει ο φιλος Tiniakos θα το παραλαβω εγω (τον ευχαριστω πολυ btw!) Ενα μαυρο (με i7) εχει παρει και ο φιλος darthfader Εχω καλεσει απο το πρωι τα Public για να αλλαζα τα στοιχεια του παιδιου αλλα η κοπελα μου ειπε οτι τα στοιχεια τιμολογησης και αποστολης θα παραμεινουν ιδια. Μου ειπε επισης ομως οτι ενδεχομενως να μην υπαρχει και καθολου αποθεμα, οποτε θα ακυρωθει ( ; ) αυτοματα η παραγγελια. Μεχρι τοτε ομως, δεν χανετε κατι να επικοινωνησετε με το παιδι που το δινει για να κανονισετε σε περιπτωση που παραλαβει τελικα. Αυτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα