Kostas93 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ας γράψει κάποιος συγκεντρωτικά πόσοι θα πάρουν το λάπτοπ, και πόσοι θα το πουλήσουν μόλις το πάρουν, έτσι ώστε να καταλάβουμε τι γίνεται.
tiniakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Πάντως είναι τρομερό πριν βγει η προσφορά τα alienware ήταν σημεία αναφοράς και όνειρο για πολλούς. Μόλις βγήκε ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος από τους λίγους τυχερούς και όχι μόνο. Τώρα ο ένας γράφει το κοντό και άλλος το μακρύ του και όλοι γίνανε ειδικοί σε μια νύχτα. Αύριο για τους περισσότερους τα alienware θα αξίζουν τόσο όσο ένα netbook τριετίας. Τελικά έχουμε τη μιζέρια στο dna μας θέλουμε να μας πηδάνε (τιμές,φόρους κτλ) για να νοιώθουμε αξία, το φτηνό ποτέ δε θα μας είναι αρκετό. 1
tiniakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Τελικά αν και αξίζει τα λεφτά του λόγω ενός έκτακτου οικονομικού θέματος που προέκυψε το laptop θα το δώσω. Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα. Εννοείται στα λεφτά της προσφοράς ούτε παζάρια και ανταλλαγές (799€) κέρδος δεν θέλω να βγάλω το ξαναείπα και παραπάνω. Έχω πάρει το μαύρο. Είμαι Τήνο θα το στείλω με courier στη κούτα του. Είναι σαν καινούργιο απλά το άνοιξα και το δούλεψα λίγο για να γράψω εντυπώσεις και να δω ότι είναι εντάξει.
Kostas93 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Πάντως είναι τρομερό πριν βγει η προσφορά τα alienware ήταν σημεία αναφοράς και όνειρο για πολλούς. Μόλις βγήκε ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος από τους λίγους τυχερούς και όχι μόνο. Τώρα ο ένας γράφει το κοντό και άλλος το μακρύ του και όλοι γίνανε ειδικοί σε μια νύχτα. Αύριο για τους περισσότερους τα alienware θα αξίζουν τόσο όσο ένα netbook τριετίας. Τελικά έχουμε τη μιζέρια στο dna μας θέλουμε να μας πηδάνε (τιμές,φόρους κτλ) για να νοιώθουμε αξία, το φτηνό ποτέ δε θα μας είναι αρκετό. βρε ανθρωπε, δε τα εθαψε κανεις τα alienware, ούτε είπε κανείς ότι θα αξίζουν όσο ένα netbook τριετίας, αυτό που τόνισαν αρκετοί είναι πως δεν άξιζε τα 1600+ που είχε αρχική τιμή. Διαφωνείς σε αυτο? Επίσης τονίστηκε πως σε αυτή τη τιμή μπορεί κανείς να βρει καλύτερα χαρακτηριστικά, και βαρέθηκα να επαναλαμβάνω ότι τα βρίσκουμε κατα κόρον στο εξωτερικό. Διαφωνείς σε αυτό? όσο για το κατα πόσο είναι σημείο αναφοράς, είναι αντίστοιχη περίπτωση με τα macbook,είναι γελοία υπερκοστολογημένα, και δεν ανταποκρίνεται η τιμή τους στην πραγματικότητα. Ευτυχώς κατα τη γνώμη μου προέκυψε αυτή η προσφορά έτσι ώστε να καταφέρουν να το αγοράσουν κάποιοι άνθρωποι που το θέλανε και επιτέλους το βρήκανε σε μια τίμια τιμή. καλό είναι να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, και να μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά. 5
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Τελικά αν και αξίζει τα λεφτά του λόγω ενός έκτακτου οικονομικού θέματος που προέκυψε το laptop θα το δώσω.Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα. Εννοείται στα λεφτά της προσφοράς ούτε παζάρια και ανταλλαγές (799€) κέρδος δεν θέλω να βγάλω το ξαναείπα και παραπάνω. Έχω πάρει το μαύρο. Σειρά νομίζω έχει ο xristoforos89 φιλε tiniako! Θα του πω να σου στείλει ΠΜ Edit: μολις ειδα οτι εχει κανει like οποτε περιττό το ΠΜ ;-)
xristoforos89 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αρη περιμενω απο ενα παιδι για να κανονισουμε που ειχαμε επικοινωνησει απο χθες! Ο φιλος Flimit αποσυρθηκε. Θενξ!
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ας γράψει κάποιος συγκεντρωτικά πόσοι θα πάρουν το λάπτοπ' date=' και πόσοι θα το πουλήσουν μόλις το πάρουν, έτσι ώστε να καταλάβουμε τι γίνεται.[/quote'] Εγω το είχα πει να ανοίξει ενα thread επι του θέματος στον τομέα των φορητών υπολογιστών :-\ Αρη περιμενω απο ενα παιδι για να κανονισουμε που ειχαμε επικοινωνησει απο χθες!Θενξ! Ωραια ωraia! Γιατι το είχα διαρκώς στο πίσω μέρος του μυαλού μου! 1
tiniakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 2 άτομα που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον τα μασήσανε μόλις είπα ότι το δίνω. Όποιος θέλει εδώ είμαι ας στείλει μήνυμα και το πήρε. Αν δείτε και στις αγγελίες είμαι άψογος στις συναλλαγές μου.
Sheriff Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αν ηταν προσφορα και οχι ξεφορτωμα ( να/αν ειχε 5 κομματια ολα κ ολα το καταστημα ( ; ) ) θα κανανε ουρα να στο παρουν. Προσφορα καλη δε θεωρω 3-4 κομματια που εχουν μεινει στα υπογεια ενος καταστηματος, αλλα πολλα κομματια στα ραφια, γιαυτους που λενε κατι για καλυτερη προσφορα ever. Ναι συμφωνω ειναι καλη τιμη λογω προηγουμενου μοντελου για ενα περιορισμενο και παλι αγοραστικο κοινο που θα επαιρνε alienware, με σχεδον μηδενικη δυνατοτητα να το δωσεις ως μεταχειρισμενο αργοτερα γιατι ειναι αυτο που ειναι. 1
xristoforos89 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ναι συμφωνω ειναι καλη τιμη λογω προηγουμενου μοντελου για ενα περιορισμενο και παλι αγοραστικο κοινο που θα επαιρνε alienware, με σχεδον μηδενικη δυνατοτητα να το δωσεις ως μεταχειρισμενο αργοτερα γιατι ειναι αυτο που ειναι. Μπαα. Πιστεψε με, επειδη ειχα το m15x (βεβαια με αισθητα καλυτερη οθονη 1920x1200 antiglare + ips) οταν το ειχα βγαλει αγγελια εφυγε επιτοπου. 1
android7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 έλα παιδιά σας βρήκα όποιος δεν πήρε http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/dell/96701-alienware-m14x-8166/
paularas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 έλα παιδιά σας βρήκα όποιος δεν πήρε http://www.insomnia....re-m14x-8166/�� με πρόλαβες. βέβαια είναι 100€ ποιο φθηνός από τον άλλον με τα 1200€ 2
xristoforos89 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Και νωρις ειναι ακομα.. Και αλλος στην Χρυση Ευκαιρια με 1200ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα