Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον εγω...

Εσυ εισαι.

Και μετα εγω. Αν δεν κανω καποιο λαθος.

@ φιλε

tiniakos Σε idle (περιηγηση στο ιντερνετ) το λαπτοπ ακουγεται αισθητα; ή οι ανεμιστηρες ανοιγουν αργοτερα οταν και κανεις πιο βαριες εργασιες;

@ φιλε

kob6931 αν δεν το κρατησεις, δεν θα με χαλαγε στα 699ευρωπουλα

Αν και προτεραιοτητα μου ειναι να βρεθει καποιο με ι7 cpu. :ph34r:

Δημοσ.

@ φιλε

tiniakos Σε idle (περιηγηση στο ιντερνετ) το λαπτοπ ακουγεται αισθητα; ή οι ανεμιστηρες ανοιγουν αργοτερα οταν και κανεις πιο βαριες εργασιες;

Να απαντήσω εγώ μιας και το έχω? Σε τέτοιες καταστάσεις είναι αθόρυβο,πλην ορισμένων φορών που μπορεί να ανέβει ελάχιστα η ένταση. Σε παιχνίδια κάνει ΠΟΛΥ θόρυβο όμως!

Δημοσ.

Καλα σε παιχνιδια δεν με ενδιαφερει.

Θα το συνδεσω αν ειναι με εξωτερικη τηλεοραση και θα ειναι καμια 5αρια μετρα μακρια, οποτε δεν με νοιαζει. :P

Σε περιηγηση στο διαδικτυο με ενδιαφερει μιας και το 70% της δουλειας μου εκει γινεται.

Μην φευγω με πονοκεφαλο οπως με ενα dell inspiron που ειχα.

Δημοσ.

Καλα σε παιχνιδια δεν με ενδιαφερει.

Θα το συνδεσω αν ειναι με εξωτερικη τηλεοραση και θα ειναι καμια 5αρια μετρα μακρια, οποτε δεν με νοιαζει. :P

Σε περιηγηση στο διαδικτυο με ενδιαφερει μιας και το 70% της δουλειας μου εκει γινεται.

Μην φευγω με πονοκεφαλο οπως με ενα dell inspiron που ειχα.

Όχι εκεί δεν έχεις θέμα,να φανταστείς το χρησιμοποιούσα χθες στο υπνοδωμάτιο και η γυναίκα κοιμόταν δίπλα!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Συμφωνείτε ότι είναι μακράν η καλύτερη προσφορά που έχει αναρτηθεί στο insomnia?

Πλακα κανεις... :huh:

• Like 3
Δημοσ.

Πολλοι διαφωνουν για το αν ειναι προσφορα η' οχι ... εγω ακομα περιμενω καποιο καλο παιδι να μου πει τι αλλο να αγορασω με τα 800ε μου και να ακυρωσω το συγκεκριμενο αλλα δε βλεπω ανταποκριση παρα μονο γενικολογιες....

Eπειδη ειπα απο χθες να σου κανω την χαρη και να σου στειλω ενα ΠΜ γιατι απαξιω να ξαναγραψω σε αυτο το τοπικ αλλα μαλλον εχεις γεματο inbox και δεν δεχεσαι νεα μυνηματα και για να μην παει χαμενο το 12λεπτο που εφαγα πληκτρολογωντας, ας το γραψω εδω (πρωτα ομως να πω με την ευκαιρια οτι μου κανει μεγαλη εντυπωση οτι βασισμενος σε "γενικολογιες" απο την μια βαζεις +1 στο "στα 800 ευρω δεν υπαρχει τιποτα αλλο" και απο την αλλη λες οτι αυτο με τον i5 θα το "σκεφτοσουν" απο 599 και κατω...!)

ΥΓ. @manosfp δεν ξερω αν κανεις πλακα αλλα με βαση το ιστορικο σου στις "Προσφορες" δεν περιμενα τετοιο σχολιο απο εσενα...

Μπηκες καθολου στον κοπο να κανεις customise το καινουριο alienware να δεις ποσο περιπου βγαινει κατι αντιστοιχο μ αυτο που δινει το public? Επισης ειναι γελοιο να συγκρινεις τιμη Ελλαδος με τιμη USA .... Επισης θα ηταν πολυ καλο να δωσεις καποια link απο λαπτοπ που θεωρεις εσυ οτι εχουν παρομοιο hardware και ειναι σ αυτη την τιμη.

"Αντιστοιχο" με το κοκκινο ("αντιστοιχο" γιατι ουσιαστικα ειναι πολυ καλυτερο!) ειναι αυτο των 999$. Με 750αρη σκληρο εχει +30$ που βγαινει οριακα κατω απο τα 799 ευρω ενω για αναβαθμιση cpu δεν την κανεις ποτέ μεσω της dell, αμα γουσταρεις παιρνεις το φθηνοτερο, πουλας το cpu και αγοραζεις το i7 πληρωνοντας μια μικρη διαφορα (στη χειροτερη 100-150 ευρω). Ακομα κι ετσι να το αφησεις στα 999$ ειναι πολυ καλυτερο στα games απο το μαυρο του θεματος.

Τωρα επειδη ξαφνικα εχω θιξει τους περισσοτερους με το ποσο αξιζει το hardware παρε μερικες ιδεες...

http://www1.idealo.d...2gq-lenovo.html

(+ bunus 2GB ram extra)

μηπως προτιμας full HD και bonus blu-ray drive?

http://www.amazon.de...vFCH-9sAuP0YN-Q

μηπως με bonus ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη dvb-t? http://www.amazon.de...Qpn9GPGg4Ajk3xg

Προτιμας να παρεις κατι 40% καλυτερο σε gaming στα ιδια λεφτα;

http://www1.idealo.d...059-medion.html

Α και για να δεις ενα "φετινο" hardware σαν αυτο που ξεκιναει στα 999$ της alienware και ειναι επισης πολυ καλυτερο απο το "κοκκινο" των 799Ε της προσφορας σε τι τιμη αξιζει το συγκεκριμενο "HARDWARE" δες κι εδω...

http://www1.idealo.d...g-068-acer.html

Τωρα αν αρχισεις και βαζεις πολλες και διαφορες παραμετρους με καρτες γραφικων απο αντιστοιχες εως πολυ καλυτερες της 555Μ σε αυτες τις μηχανες αναζητησης θα δεις απειρα αποτελεσματα...

http://www.idealo.co...ortKey=minPrice

http://www1.idealo.d...ortKey=minPrice

Απο τα οποια ξεχωριζω την προσωπικη μου επιλογη στα 800 ευρω που θα ηταν χαλαρα αυτο το τερατακι -> http://www.amazon.de...0NoaeBnKmpZhHmA

Απο εκει και περα μετραει μονο η προσωπικη επιθυμια του καθενος να παρει ντε και καλα alienware και απο οτι βλεπω σχεδον κανεις δεν δηλωνει alienware fanboy στο topic... στο οποιο δεν καταδεχομαι να ξαναποσταρω.

Εφοσον (πλεον) κρινεις οτι κατι απο τα παραπανω αξιζει να αναφερθει ποσταρε το εσυ ελευθερα ή και ολοκληρο δε με πειραζει.

>Προσωπικα το 2008 κοιτουσα σε xoticPC, widowPC, Alienware (προ dell) (αποκλειστικοι κατασκευαστες gaming laptops) και θα εσκαγα τοτε καπου 1,5 χιλιαρικο (και ευτυχως το ευρω ηταν στο 1,50-1,60 γιατι αυτα που ηθελα εκαναν 2,500$) αλλα μετα απο 2 μηνες ψαξιμο κατεληξα σε ενα Gateway (θυγ. της Αcer) της σειρας gaming "FX" παρομοιων χαρακτηριστικων το οποιο ακομα και σημερα 4+ χρονια μετα σε καποια απαιτητικα games ειναι καλυτερο απο το Μ14 του θεματος καθως η 9800Μ GTS μου εχει 256-bit controller που δεν θα βρεις σημερα παρα σε απειροελαχιστες laptop gpu! Και ποσο κοστισε τοτε; 950 ευρω
Για να καταλαβεις τοτε ενα ΗΡ DV6 με την 9600Μ GT (σημερινες G610M αντε G615M για G620M δυσκολο δεν καθομαι να ψαχνω τωρα και αυτο) κοστιζε ~1200 ευρω στην Ελλαδα! ΗΡ σαν κι αυτο που ανεφερα με i7 + 6770AMD δηλαδη αντιστοιχων χαρακτηριστικων με το μαυρο του θεματος που ειχε πριν λιγους μηνες 729 περιπου ευρω (τωρα δεν εμφανιζεται στο σκρουτζ δε ξερω αν με καποιο "τεχνασμα" του google μπορεσεις να το βρεις δε θα κατσω να το ψαξω ουτε αυτο, σου εδειξα ηδη 10αδες παραδειγματα παραπανω).

Και για να πω και το δικο μου ως προς το Alienware οταν τελικα τα ειδα απο κοντα, μου εφυγε ο ενθουσιασμος που ειχα για την εμφανιση τους απο τις φωτογραφιες (ειναι πολυ "bulky"), πιο πολυ μου αρεσε ενα αλλο που μελετουσα τοτε, Toshiba Qosmio X501 με "flames" design, αλλα και παλι δε θα ελεγα οχι να δωσω το κατιτις (εν προκειμενω το 100αρικο) παραπανω αν εψαχνα να αγορασω αρκει σε ΑΥΤΗ την τιμη να ηταν το 17αρι (παντα με γνωμονα οτι ειναι gaming laptop και σιγουρα με μια GT650M μεσα και οχι την 555Μ).

.-

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξερω κατα ποσο ειναι συγκρισιμο ενα Dell με ενα Lenovo. Σ ευχαριστω για τον χρονο σου και τα σχολια μου δεν ηταν ειρωνικα πραγματικα θα ηθελα να ξερω τι αλλο μπορω να παρω σ αυτα τα λεφτα. Η εμπειρια μου απο laptop ειναι μηδενικη , ωστοσο επειδη ψαχνω αρκετο καιρο να παρω κατι (μεγαλο fanboy του value for money) εχω διαβασει πραγματικα τα καλυτερα για το after sales support της Dell πραγμα που για μενα προσωπικα αποτελει τρομερο πλεονεκτημα και δε ξερω κατα ποσο μπορει να "κοστολογηθει".Με την ιδια λογικη μπορεις να φτιαξεις και Turbo-x θηριο μ αυτα τα λεφτα αλλα το κανεις?

ps. Παιχνιδια δε παιζω σχεδον καθολου...

Δημοσ.

εγω παντως χαρηκα λιγο γιατι μολις ελαβα νεα πως:

Αυτο το ελαβες με mail?Γιατι εμενα στο σιτε απλα εχει την παραγγελια ως "καταχωρημενη" και δεν εχω λαβει κανενα μαιλ.

Δημοσ.

Αυτο το ελαβες με mail?Γιατι εμενα στο σιτε απλα εχει την παραγγελια ως "καταχωρημενη" και δεν εχω λαβει κανενα μαιλ.

τηλεφωνικως τα ελαβα επειδη τους πηρα τηλεφωνο, μου εδωσαν και το tracking number απ'την αποστολη της ACS και το επιβεβαιωσα πως εχει προγραμματισμενη παραδοση στης 15 του μηνος :) Παρ'τους και εσυ ενα τηλ, λογικα θα χει αποσταλει και η δικη σου παραγγελια

επισης.. μπορει να μας πει καποιος που το εχει ηδη παραλαβει ποσο χωρο πιανουν τα windows μαζι με τα προγραμματα και τους οδηγους του alienware? γιατι τη δευτερα περιμενω και εναν ssd samsung 830 και σκεφτομαι να βαλω αυτον κατευθειαν πανω. και να παρω ενα hdd enclosure με usb3.0 για να βαλω τον 750GB που χει μεσα..

επισης, οι μνημες του ξερει κανεις τι μαρκα ειναι? στο τελευταιο dell που ειχα ηταν crucial

κατι αλλο... εννοειται πως θα εχουμε δικαιωμα αναβαθμισης σε windows 8 με τα 15-20 ευρω σωστα? κατι τετοιο ειχα διαβασει

Δημοσ.

Δε ξερω κατα ποσο ειναι συγκρισιμο ενα Dell με ενα Lenovo. Σ ευχαριστω για τον χρονο σου και τα σχολια μου δεν ηταν ειρωνικα πραγματικα θα ηθελα να ξερω τι αλλο μπορω να παρω σ αυτα τα λεφτα. Η εμπειρια μου απο laptop ειναι μηδενικη , ωστοσο επειδη ψαχνω αρκετο καιρο να παρω κατι (μεγαλο fanboy του value for money) εχω διαβασει πραγματικα τα καλυτερα για το after sales support της Dell πραγμα που για μενα προσωπικα αποτελει τρομερο πλεονεκτημα και δε ξερω κατα ποσο μπορει να "κοστολογηθει".Με την ιδια λογικη μπορεις να φτιαξεις και Turbo-x θηριο μ αυτα τα λεφτα αλλα το κανεις?

ps. Παιχνιδια δε παιζω σχεδον καθολου...

το συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι gaming γι αυτο ειναι ειναι και 3kg για 14 ιντσες, αν το πηρατε χωρις να παιζεται παιχνιδια ειναι λοθος αγορά για μενα.

το συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι προσφορα αν και καιρος ηταν ,

Προσπαθουν να ξεφορτοθουν οτι τους εμεινε, αν δειτε στο σκρουτζ το συγκεκριμενο μοντελο δεν υπαρχει σχεδον πουθενα, ολοι εχουν βγαλει τη νεα γενια.

για τα lenovo που πες πριν ,η lenovo ειναι πλεον η πρωτη σε πωλησεις σε υπολογιστες και ι ανηκει στην ibm οποτε turbox δεν ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

βασικά η lenovo εξαγόρασε την ibm οπότε η ibm ανήκει στη lenovo και όχι το αντιστροφο, και γενικά θεωρούνται πολύ καλά λάπτοπ, η πρώτη θέση στις πωλήσεις είναι μία ένδειξη, αν και από μόνο της δεν αποτελεί τεκμήριο.

@giorginho βασικά τζάμπα τα εγραψες τα περισσότερα καθώς αλλο πράγμα λες εσύ και άλλο ο άλλος.(δεν εχω παραγγειλει το alienware και ούτε σκοπευω οπότε δεν είμαι προκατειλημμένος ούτε προσπαθώ να δικαιολογήσω κάτι) Απο τη σκοπια σου εχεις ενα δίκιο ότι σε αυτά τα χρήματα μπορεις να βρεις και καλύτερο hardware, όμως, όλα όσα παρεθεσες είναι από το εξωτερικό, δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό. Ο αλλος από την άλλη εχει απολυτο δίκιο πως σε αυτή τη τιμή δε μπορείς να βρεις κάτι αντιστοιχο στην Ελλαδα, συνεπώς η τιμή αυτή είναι πράγματι προσφορά, και πολύ καλή μάλιστα.

Υ.Γ το οτι νέο το alienware κοστίζει χ δολλάρια δε σημαίνει πως στην ελλάδα θα κοστίζει χ δολλάρια τα οποία θα μετατραπούν σε χ-ψ ευρώ. πιθανότα θα κοστίζει χ++ ευρώ, όπως και όλα τα προϊόντα τεχνολογίας από αμερική.

Δημοσ.

Πλακα κανεις... :huh:

Πλάκα δεν κάνω !

Γνώστης δεν είμαι για να πω αν αξίζει να δώσεις αυτά τα λεφτά για αυτό το προϊόν. Απο το ψάξιμο όμως που έχω κάνει, για το συγκεκριμένο λαπιτόπι δε μπορώ παρά να τη χαρακτηρίσω υπερπροσφορά.

Και ένα iPhone 5 ίσως να μην αξίζει να δώσουμε 400 ευρώ για να το αγοράσουμε, αν ως κάποιος το πουλάει σήμερα τόσο, ναι είναι υπερπροσφορά.

By the way, πείτε εσείς ποια προσφορά απο τις αναρτηθείσες θεωρείτε την καλύτερη όλων των εποχών.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα δεν κάνω !

Γνώστης δεν είμαι για να πω αν αξίζει να δώσεις αυτά τα λεφτά για αυτό το προϊόν. Απο το ψάξιμο όμως που έχω κάνει, για το συγκεκριμένο λαπιτόπι δε μπορώ παρά να τη χαρακτηρίσω υπερπροσφορά.

Και ένα iPhone 5 ίσως να μην αξίζει να δώσουμε 400 ευρώ για να το αγοράσουμε, αν ως κάποιος το πουλάει σήμερα τόσο, ναι είναι υπερπροσφορά.

By the way, πείτε εσείς ποια προσφορά απο τις αναρτηθείσες θεωρείτε την καλύτερη όλων των εποχών.

Sent from my iPhone using Insomnia

συγνώμη για το offtopic όμως μόλις το είδα γέλασα, πρέπει να το πεις σε κάτι γνωστούς μου αυτό, θα γίνει πόλεμος...

καλύτερη για υπολογιστές ή γενικά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...