Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E, ενταξει ας επεμβει κανενας ΣΧΕΤΙΚΟΣ mod με τα της τεχνολογιας γιατι το θεμα εχει παραγ..... ΤΙ 580-480-470 μωρε ειστε με τα καλα σας;;; Σαν μια desktop 9600GT/GT240/GT430 ειναι... Τι πινετε και δε μας δινετε; Και δηλαδη η GTX580M (που ενημερωτικα δεν ακουμπαει καν την desktop GTX550) πού θα λεγατε οτι βρισκεται; Στις.... GTX990 desktop που θα βγουν σε 3 χρονια; A, και για αμεση συγκριση η GT 555M ειναι 25-50% ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απο την GT 650M με την οποια εξοπλιζονται τα φετινα Μ14Χ τα οποια... ω ναι εχουν τιμη απο την μαμα τους κατω απο 8 κατοσταρικα!!! http://www.dell.com/...m14x-r2/pd.aspx Πολυ φοβαμαι οτι θα βρεθει πολυς κοσμος (σχεδον τοσοι οσα τα τεμαχια του public) που δεν θα ξερουν τι πηραν και γιατι! Ακομα δεν καταλαβαινετε οτι το hardware του ειναι για 700-750 το πολυ ευρω και πως ο,τι αξια υπαρχει απο εκει και επειτα ειναι στο "ΟΝΟΜΑ" ALIENWARE και στο ξεχωριστο feeling που εχει η μαρκα αυτη (oπως για καποιους η apple). Οποιος ξερει τι ειναι alienware ξερει τι επιλεγει να πληρωνει, οποιος νομιζει οτι το hardware του αξιζει 1500-1600 και το αγορασε με αυτο το σκεπτικο θα το μετανιωσει πολυ ασχημα.

να διασταυρωθει παρακαλω για να ακυρωσω αν ειναι ετσα οπως τα περιγραφει ο

giorginho.

περσινο μοντελο;;;

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα και εγώ και το άνοιξα να δω τι παίζει.

Θα γράψω εντυπώσεις παρακάτω για να αντικρούσω και τη μιζέρια κάποιων.

Το laptop πάντως αξίζει παραπάνω από τα 800 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα και εγώ και το άνοιξα να δω τι παίζει.

Θα γράψω εντυπώσεις παρακάτω για να αντικρούσω και τη μιζέρια κάποιων.

Το laptop πάντως αξίζει παραπάνω από τα 800 ευρώ.

περιμενουμε εντυπωσεις φιλε! :)

τρεξε αυτο http://www.piriform.com/speccy/download και ανεβασε ενα printscreen να γουσταρουμε λιγο

να διασταυρωθει παρακαλω για να ακυρωσω αν ειναι ετσα οπως τα περιγραφει ο

giorginho.

περσινο μοντελο;;;

οτι ειναι περσινο μοντελο ειναι, αλλα μην ακυρωσεις! θελει ο xristoforos89 ! !
Δημοσ.

GeForce GT555m Fermi 144 shaders 192-bit bus οπότε απο επιδόσεις πιο κάτω από GTX550ti Desktop, μια κάρτα των 100€. Laptop με τον i7-2670qm αρχίζουν από 750€ οποτέ τα 1800€ που ζητάει κανονικά αξίζουν όσο και τα mac των 2000€ με i3 και 4GB DDR3.

post-131409-0-88610300-1350053231_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

οτι ειναι περσινο μοντελο ειναι, αλλα μην ακυρωσεις! θελει ο xristoforos89 ! !

Αρη ετσι σε θελω.

Διαχειριστη μου σε εχω βαλει! :P

Ps: Gt555m

http://www.notebookc...5M.41933.0.html

Παιδες σε αναλυση 1366x768 κααατι θα κανει.

Σε φετινους τιτλους παιχνιδιων ομως, θα δυσκολευτει πολυ και για να εχεις αξιοπρεπη frames θα εισαι σε medium settings, ουτε καν high. Δεν γινεται λογoς βεβαια για ultra.

Δημοσ.

Φιλε Paylidi και εσυ το καταμαυρο πηρες;

ναι... αλλα αμφιταλαντευομαι ακομα... αν ηταν dell xps με αντιστοιχα χαρ/κα και bluray δε θα το συζητουσα καν...

Δημοσ.

ας ανοιξει καποιος ενα θεμα στον τομεα το φορητων, για τους 'αμφιταλαντευομενους' επι της αγορας του alienware φιλους ωστε να μην παει χαμενη η προσφορα και να παραλαβουν οσοι πραγματικα το θελουν και δεν προλαβαν :-D

• Like 2
Δημοσ.

ας ανοιξει καποιος ενα θεμα στον τομεα το φορητων, για τους 'αμφιταλαντευομενους' επι της αγορας του alienware φιλους ωστε να μην παει χαμενη η προσφορα και να παραλαβουν οσοι πραγματικα το θελουν και δεν προλαβαν :-D

κοιτα c0prse_grinder, αντικειμενικα το μηχανημα ειναι τουμπανο αλλα προβληματιζομαι στο οτι ειναι κακασχημο και που κ που χρησιμοποιώ λαπτοπ για παρουσιάσεις κλπ στη δουλεια και αυτό απλα δε νομίζω οτι "ταιριάζει"...

Δημοσ.

Για παρουσιασεις alienware? :P Ειναι και βαρυ για μεταφορα.

Αν ηταν κανενα xps 15z θα ειχα παρει 3-4 κομματια για να εχω να τα κοιταζω.. :P

Δημοσ.

οντως, η χρηση που το θες δεν εχει καμια σχεση με τον λογο υπαρξης του λαπτοπ αυτου!

παντως υποκειμενικα μιλωντας..εγω το θεωρω κουκλι..αντικειμενικα..πιστευω εισαι απ'τους παρα πολυ λιγους που το θεωρουν "κακασχημο"! παντως οπως ειπα και πριν, αν το μετανιωσεις, μην ακυρωσεις, στους δυσκολους αυτους καιρους χρειαζεται αλληλεγυη και απ'οτι βλεπω εχουμε αρκετους που το θελουν το λαπτοπ. αν και ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποιος θα το ανεβασει στις αγγελιες με τουλαχιστον ενα χιλιαρικο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...