Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ακυρωσα το κοκκινο, ειχα γραψει αν ενδιαφερεται κανεις να το παραλαβει στα 799 αλλα δεν πηρα απαντηση, αλλα επειδη θα παιρνα και το μαυρο και το budget για αγορα 2 δεν εβγαινε για κανενα λογο.... ακυρωθηκε το κοκκινο. :-/

εν το μεταξυ μολις πηρα τηλ και μου παν πως σημερα θα λαβω sms με την ακριβη ημερομηνια παραδοσης του λαπτοπ :)

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κοκκινο το ειχε βγαλει και χθες το απογευμα (μεχρι το βραδυ), παλι στα 799ευρα.

Πλεον υπαρχει ενα αλλο μονο στα 900ευρω.

Δημοσ.

εάν κανείς δεν το θέλει ίσως να θέλω 1 για έναν μαλάκα φίλο μου που με είπε ότι το έψαχνε και θέλει να του το στείλω Ενδιμβούργο και εάν είναι τόσο καλό 1 για εμένα. (εάν πάντα το site από τα public δεν ανοίξει ξανά την προσφορά)

• Moderators
Δημοσ.

εάν κανείς δεν το θέλει ίσως να θέλω 1 για έναν μαλάκα φίλο μου ...

Business-Laptop-Stickers-38_L.jpg

Ακουστηκαν απο πολλους αντιρρησεις για το κατα ποσο αξιζει η αγορα, αλλα τετοια δηλωση δεν ειχαμε!! :P :lol: :lol: :lol:

• Like 6
Δημοσ.

είναι ενδιβούργο, ψάχνει για σπίτι + δουλειά, και θέλει και υπολογιστή αλλά σταθερό και τώρα μου κατέβηκε η ιδέα για αυτόν... το πρόβλημα θα είναι μετά πως το στέλνεις εκεί αλλά κάπως έτσι θα δημιουργηθεί η ευκαιρία να πάω μία κούτρα βόλτα έως εκεί για να του το πάω

Δημοσ.

εγω ακυρωσα το κοκκινο, ειχα γραψει αν ενδιαφερεται κανεις να το παραλαβει στα 799 αλλα δεν πηρα απαντηση, αλλα επειδη θα παιρνα και το μαυρο και το budget για αγορα 2 δεν εβγαινε για κανενα λογο.... ακυρωθηκε το κοκκινο. :-/

εν το μεταξυ μολις πηρα τηλ και μου παν πως σημερα θα λαβω sms με την ακριβη ημερομηνια παραδοσης του λαπτοπ :)

σου εστειελα πμ

Δημοσ.

580

δηλαδη αυτο που γραφει "NVIDIA GeForce GT 555M με 3 gigabyte ενσωματωμένης μνήμης" αντιστοιχει με κατι..τετοιο? --> http://www.skroutz.g...GB-Phantom.html :mellow: .. αν ναι... wow

σου εστειελα πμ

φιλε Προδρομε δε νομιζω να γινεται να ξε-ακυρωθει η παραγγελια.. ειμαι σχεδον σιγουρος δηλαδη :-/
Δημοσ.

δηλαδη αυτο που γραφει "NVIDIA GeForce GT 555M με 3 gigabyte ενσωματωμένης μνήμης" αντιστοιχει με κατι..τετοιο? --> http://www.skroutz.g...GB-Phantom.html :mellow: .. αν ναι... wow

φιλε Προδρομε δε νομιζω να γινεται να ξε-ακυρωθει η παραγγελια.. ειμαι σχεδον σιγουρος δηλαδη :-/

περίπου πάντα... είναι μία καλή της σειράς 5, για ποιο σίγουρα πες gtx 470 με 480 αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για φορητό και όχι desktop άρα πάντα συγκρίνεις με τα ανάλογα μέτρα και σταθμά

ps1: εάν από ότι φαίνεται, δεν ξέρεις τι αγοράζεις, (δεν το λέω ειρωνικά) και επειδή είναι για συγκεκριμένο κοινό το εν λόγω laptop μήπως καλύτερα πρώτα να έκανες μία έρευνα αγοράς για τι θες και τι όχι και τι σε βολεύει μιας και να δώσεις μια 800αρούμπα για gaming laptop μπορεί να είναι τελικά λάθος

(εάν κάνω λάθος συγχώρεσε με και ξέχνα ότι είπα)

Δημοσ.

Το κοκκινο το ειχε βγαλει και χθες το απογευμα (μεχρι το βραδυ), παλι στα 799ευρα.

Πλεον υπαρχει ενα αλλο μονο στα 900ευρω.

φτου σου γ#@* την π@#*& μου....τι γκαντεμια ειναι αυτη!Εδω κ 2 μερες ολο refresh ειμαι στη σελιδα κ παλι μου ξεφυγε :X

c0prse_grinder κριμα φιλε μου που δεν γινεται...τους πηρα κ τηλ κ μου ειπαν δεν υπαρχουν διαθεσιμα

Δημοσ.

περίπου πάντα... είναι μία καλή της σειράς 5, για ποιο σίγουρα πες gtx 470 με 480 αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για φορητό και όχι desktop άρα πάντα συγκρίνεις με τα ανάλογα μέτρα και σταθμά

ειναι παρα πολυ καλα για καρτα γραφικων σε λαπτοπ, δε το συζητω, με ενα hdmi σε καλο μονιτορ παιζεις αρχοντικα

φτου σου γ#@* την π@#*& μου....τι γκαντεμια ειναι αυτη!Εδω κ 2 μερες ολο refresh ειμαι στη σελιδα κ παλι μου ξεφυγε :X

c0prse_grinder κριμα φιλε μου που δεν γινεται...τους πηρα κ τηλ κ μου ειπαν δεν υπαρχουν διαθεσιμα

εν το μεταξυ απ'οτι λεει ο φιλτατος xristoforos89 πιο πανω, χθες ηταν και παλι διαθεσιμο το κοκκινο στα 799 για ενα μεγαλο διαστημα μεχρι το βραδυ! κριμα που δεν το πετυχες :(
Δημοσ.

E, ενταξει ας επεμβει κανενας ΣΧΕΤΙΚΟΣ mod με τα της τεχνολογιας γιατι το θεμα εχει παραγ..... ΤΙ 580-480-470 μωρε ειστε με τα καλα σας;;; Σαν μια desktop 9600GT/GT240/GT430 ειναι... Τι πινετε και δε μας δινετε; Και δηλαδη η GTX580M (που ενημερωτικα δεν ακουμπαει καν την desktop GTX550) πού θα λεγατε οτι βρισκεται; Στις.... GTX990 desktop που θα βγουν σε 3 χρονια; A, και για αμεση συγκριση η GT 555M ειναι 25-50% ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απο την GT 650M με την οποια εξοπλιζονται τα φετινα Μ14Χ τα οποια... ω ναι εχουν τιμη απο την μαμα τους κατω απο 8 κατοσταρικα!!! http://www.dell.com/us/p/alienware-m14x-r2/pd.aspx Πολυ φοβαμαι οτι θα βρεθει πολυς κοσμος (σχεδον τοσοι οσα τα τεμαχια του public) που δεν θα ξερουν τι πηραν και γιατι! Ακομα δεν καταλαβαινετε οτι το hardware του ειναι για 700-750 το πολυ ευρω και πως ο,τι αξια υπαρχει απο εκει και επειτα ειναι στο "ΟΝΟΜΑ" ALIENWARE και στο ξεχωριστο feeling που εχει η μαρκα αυτη (oπως για καποιους η apple). Οποιος ξερει τι ειναι alienware ξερει τι επιλεγει να πληρωνει, οποιος νομιζει οτι το hardware του αξιζει 1500-1600 και το αγορασε με αυτο το σκεπτικο θα το μετανιωσει πολυ ασχημα.

• Like 11
Δημοσ.

Μπηκες καθολου στον κοπο να κανεις customise το καινουριο alienware να δεις ποσο περιπου βγαινει κατι αντιστοιχο μ αυτο που δινει το public? Επισης ειναι γελοιο να συγκρινεις τιμη Ελλαδος με τιμη USA .... Επισης θα ηταν πολυ καλο να δωσεις καποια link απο λαπτοπ που θεωρεις εσυ οτι εχουν παρομοιο hardware και ειναι σ αυτη την τιμη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...