skoulas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μπορει να ακουστει χαζη η ερωτηση αλλα αξιζει να σκασεις 800ευρο για GAMING LAPTOP με 14ΑΡΑ ΟΘΟΝΗ;
Themos3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δε νομιζω καποιος απο εδω που το αγορασε να ειναι πυρηνικος gamer.Να σκασεις 800 για alienware ομως με τετοια ποιοτητα κατασκευης , τετοια specs και εγγυηση dell οταν δε νομιζω σημερα που μιλαμε να παιζει ακομα και στο εξωτερικο τετοια τιμη δεν ειναι απλα προσφορα αλλα τρελα....
giorginho Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Ουσιαστικα θα σου αδειάσει την μπαταρία και δεν θα την ξαναφορτίσει. Δεν νομιζω να λειτουργει ετσι...
tiniakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εγώ παιδιά είμαι από τους πρώτους που παρήγγειλα αλλά έτυχε κάτι έκτακτο οικονομικά. Αν τελικά δεν μπορώ να το κρατήσω θα το δώσω στην τιμή που το πήρα (γύφτος δε γίνομαι) με αποδείξεις και όλα. Ελπίζω να μην μου αρέσει πολύ και ζοριστώ να το κρατήσω. 1
paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 παιδιά επειδη εχω απομακρυνθει λιγο απο τις νεες τεχνολογιες αν βάλεις εξωτερική 3d οθονη παίζει 3d?
FLIMIT Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Το μαύρο το δυνατό. εχεις Pm...με ενδιαφερει αμεσα φιλε μου
xristoforos89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Εγώ παιδιά είμαι από τους πρώτους που παρήγγειλα αλλά έτυχε κάτι έκτακτο οικονομικά. Αν τελικά δεν μπορώ να το κρατήσω θα το δώσω στην τιμή που το πήρα (γύφτος δε γίνομαι) με αποδείξεις και όλα. Ελπίζω να μην μου αρέσει πολύ και ζοριστώ να το κρατήσω. Aν δεν, εδω ειμαι και εγω.
giorginho Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Εγώ παιδιά είμαι από τους πρώτους που παρήγγειλα αλλά έτυχε κάτι έκτακτο οικονομικά. Αν τελικά δεν μπορώ να το κρατήσω θα το δώσω στην τιμή που το πήρα (γύφτος δε γίνομαι) με αποδείξεις και όλα. Ελπίζω να μην μου αρέσει πολύ και ζοριστώ να το κρατήσω. Το λέει ο σοφός λαός: "Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει hp" Τωρα φταιω εγω να απαντησω για την αλεπου που ελεγες; Και χωρις να ξερεις και ...χωρις να εχεις!Λυπαμαι για το προβλημα σου αλλα αυτα παθαινεις οταν πραττεις χωρις να σκεφτεσαι. Και συμβουλη πολλων θελω να πιστευω εδω μεσα ειναι να μην το παρεις, δεν αξιζει σε καμια περιπτωση τα τελευταια 800 που διαθετεις.
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 λοιπον παιδια οι παραγγελίες ισχύουν κανονικά όπως ενημερώθηκα τηλεφωνικα σημερα. περιμένουν παραλαβη απο τις αποθηκες. Many many thanks @ TS! Ωστόσο εγω μαλλον θα το παρω κ θα το πουλήσω ή δε θα το παραλαβω γιατι δε μπορω να ανεχτώ να εχω τοσο ασχημο λάπτοπ όσο δυνατό και αν ειναι... θα προτιμουσα με 1000 ενα xps με παρομοια χαρ/κα...
xristoforos89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Φιλε Paylidi και εσυ το καταμαυρο πηρες;
bougos08 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ελάτε να οργανωθούμε λίγο (όπως λέει και η διαφήμιση).Ποιοί κύριοι εδώ μέσα θα παραλάβουν το μαύρο αλλα θα το πουλήσουν αμέσως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα