Captain Nemo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 - Σε full load οι γυναικες του σπιτιου θα νομιζουν οτι εχεις ανοιχτο το σκουπακι ή οτι εχεις βαλει ηλεκτρικη σκουπα. Μιλαμε για πολυ θορυβο. Οτι βουίζει είναι καλό πράγμα τα σιγανά ποτάμια να φοβάστε όπως και με το βάρος όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο.Αραγε που να οφείλεται το βάρος στα συστήματα ψύξης ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 - Σε full load οι γυναικες του σπιτιου θα νομιζουν οτι εχεις ανοιχτο το σκουπακι ή οτι εχεις βαλει ηλεκτρικη σκουπα. Μιλαμε για πολυ θορυβο. Ταιριαστο με εναν "fouriozo". 1
gtajunkie Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ας γραψω τις πρωτες εντυπωσεις εγω.. Πηρα το μαυρο με τον i7 επανω. Πολυ προσεκτικα βαλμενο μεσα στην κουτα του, δεν ειχε τσαντα μεταφορας μαζι (οπως στο εξωτερικο). Περιεχει δισκακι με τα windows 7 Home Premium x64, τους drivers, mcAfee antivirus. Και τελος ο φορτιστης. - Χαρακτηριστικα: - i7-2670qm, 6gb ram χρονισμενες στα 1600mHz και οχι στα 1333 οπως ελεγε το public,750gb στις 7200 rpm nvidia Gt555m 3gb vram,14'' 1366x768 γυαλιστερη. Στα θετικα.. -Πολυ καλη κατασκευη, με πολυ καλη ποιοτητα υλικων. -'Πολικες' θερμοκρασιες για i7 λαπτοπ (idle στους 37-38, περιηγηση στο ιντερνετ στους 45). Σε idle ειναι αθορυβο. -Πολυ καλος ηχος. -Ωραιο πληκτρολογιο που μπορεις να του αλλαξεις καμια 10αρια χρωματακια.. - Το εχω ηδη 3.30 ωρες ανοιχτο και η μπαταρια ειναι στο 40%. Στα αρνητικα: - Για 14αρι ειναι πολυυυ βαρυ. - Σε full load οι γυναικες του σπιτιου θα νομιζουν οτι εχεις ανοιχτο το σκουπακι ή οτι εχεις βαλει ηλεκτρικη σκουπα. Μιλαμε για πολυ θορυβο. - Παροτι εχει καλη οθονη, με τετοια χαρακτηριστικα επιβαλλεται τουλαχιστον αναλυση στα 1600x900. Προς το παρον αυτα τα αρνητικα. Με γειά φίλε και καλοδούλευτο! 1
diplo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 σήμερα με πήραν τηλέφωνο ότι έφτασε στο κατάστημα που ζήτησα να το πάρω και σήμερα μου έκατσε αβαρία με το αυτοκίνητο... οπότε δε με βλέπω να το παίρνω αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ Το κόκκινο έχω παραγγείλει.
darthfader Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 επειδη μου μυρίζεται πατατια απ τα παμπλικ. εχω την εντύπωση οτι εκτός απ αυτο που παρέλαβε ο xristoforos89 στο ονομά μου σήμερα,μου έχουν αποστείλει κι άλλο ένα με acs.ενδιαφέρεται κανείς να του προωθήσω το voucher της acs και να επικοινωνησει αύριο μπας και?..όχι τίποτα άλλο,κρίμα είναι να διώξω το κούριερ και να μη το πάρει κάποιος από δω μέσα.
pikolini Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Αύριο με το καλό θα παραλάβω και εγώ... Λίγο πριν βγει η προσφορά είχα παραγγείλει ένα φτηνότερο λάπτοπ (με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά στα 550€) αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην μαύρη δύναμη! Με 200€ παραπάνω θα πάρω ένα πολύ καλύτερο λάπτοπ. Σε ευχαριστώ πολύ Cyber_Spartacus! Υ.Γ. Ενημερωτικά υπάρχει διαθέσιμος ο μικρός αδελφός από 1199€ στα 799,50€ http://www.specialpr...sp?itemid=18691
Blacky4 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Αν και δυστυχώς πρόλαβα μόνο το κόκκινο, να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον topic starter! Και με την ευκαιρία καλώς σας βρήκα !!! 1
xristoforos89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Αν και δυστυχώς πρόλαβα μόνο το κόκκινο, να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον topic starter! Και με την ευκαιρία καλώς σας βρήκα !!! Γυρισε το πισω, παρε τα λεφτα σου και αγορασε καποιο απο των παιδιων με τον i7. Λοιπον! Παμε για περισσοτερες πληροφοριες.. Του εβαλα εναν ssd που ειχα προχειρο (agility 3) και πλεον ειναι.. λαπτοπαρα! Αλλα επειδη ο θορυβος μου την εσπαγε (ακομα και σε idle καμια φορα επαιρνε μπρος ο ανεμιστηρας). Σας εχω την λυση! (με δικια σας ευθυνη παιδια.. ) Παμε εδω: http://www.hwinfo.com/download32.html και το κατεβαζουμε. Εχει λοιπον μια επιλογη sensors και χαμηλα ενα εικονιδιο με ανεμιστηρα.. Το πατας και αρχιζεις να ..παιζεις με τους ανεμιστηρες! Προσωπικα εδω και μια ωρα τον ανεμιστηρα τον εχω τελειως κλειστο (αμην.. νεκρικη σιγη) και η θερμοκρασια δεν ανεβαινει πανω απο τους 52 βαθμους και ενω το εχω στα ποδια μου!! Βεβαια θα του βαλω custom ρυθμιση πανω απο τους 50 να ανεβαινει στο 30% ο ανεμιστηρας και οταν κατεβαινει η θερμοκρασια να ηρεμει. Το μοναδικο αρνητικο πλεον.. εε ειναι λιγο βαρυ το ατιμο. Αυτα!
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Γυρισε το πισω, παρε τα λεφτα σου και αγορασε καποιο απο των παιδιων με τον i7. Λοιπον! Παμε για περισσοτερες πληροφοριες.. Του εβαλα εναν ssd που ειχα προχειρο (agility 3) και πλεον ειναι.. λαπτοπαρα! Αλλα επειδη ο θορυβος μου την εσπαγε (ακομα και σε idle καμια φορα επαιρνε μπρος ο ανεμιστηρας). Σας εχω την λυση! (με δικια σας ευθυνη παιδια.. ) Παμε εδω: http://www.hwinfo.com/download32.html και το κατεβαζουμε. Εχει λοιπον μια επιλογη sensors και χαμηλα ενα εικονιδιο με ανεμιστηρα.. Το πατας και αρχιζεις να ..παιζεις με τους ανεμιστηρες! Προσωπικα εδω και μια ωρα τον ανεμιστηρα τον εχω τελειως κλειστο (αμην.. νεκρικη σιγη) και η θερμοκρασια δεν ανεβαινει πανω απο τους 52 βαθμους και ενω το εχω στα ποδια μου!! Βεβαια θα του βαλω custom ρυθμιση πανω απο τους 50 να ανεβαινει στο 30% ο ανεμιστηρας και οταν κατεβαινει η θερμοκρασια να ηρεμει. Το μοναδικο αρνητικο πλεον.. εε ειναι λιγο βαρυ το ατιμο. Αυτα! θα το κανω και εγω αν δω οτι ειναι ενοχλητικος ο θορυβος μια χαρα.. αν ειναι να παιξεις κανα παιχνιδι το ανεβαζεις.. αληθεια, που το ξετρυπωσες το προγραμματακι?
xristoforos89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Σε ενα φορουμ ρωτουσε ενα παιδι για το αν υπαρχει καποιο προγραμμα για ρυθμιση ανεμιστηρων για τον m14x. Βεβαια το συγκεκριμενο προγραμμα πρεπει να δουλευει σχεδον σε ολα τα λαπτοπ.
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Σε ενα φορουμ ρωτουσε ενα παιδι για το αν υπαρχει καποιο προγραμμα για ρυθμιση ανεμιστηρων για τον m14x. Βεβαια το συγκεκριμενο προγραμμα πρεπει να δουλευει σχεδον σε ολα τα λαπτοπ. μ'αρεσει που συννενοουμαστε 4.30 το πρωι παντως we 're two of the few who take the forum's name LITERALLY! 1
c0prse_grinder Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 τσεκαρε κανεις αλλος για την εγγυηση? απ'οτι βλεπω με το service tag εχω απο 11/15/2011 εως 2/16/2014 για το next business day warranty. το ωραιο ειναι οτι εχω 30 μερες DOA απο public συμφωνα με αυτο.. ΧΑ! αστειο... θα γραψω εντυπωσεις σε λιγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα