paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Για παρουσιασεις alienware? Ειναι και βαρυ για μεταφορα. Αν ηταν κανενα xps 15z θα ειχα παρει 3-4 κομματια για να εχω να τα κοιταζω.. ε και το τωρινο μου 15,4 ειναι και ειναι 3 κιλα και αυτό... οντως, η χρηση που το θες δεν εχει καμια σχεση με τον λογο υπαρξης του λαπτοπ αυτου! παντως υποκειμενικα μιλωντας..εγω το θεωρω κουκλι..αντικειμενικα..πιστευω εισαι απ'τους παρα πολυ λιγους που το θεωρουν "κακασχημο"! παντως οπως ειπα και πριν, αν το μετανιωσεις, μην ακυρωσεις, στους δυσκολους αυτους καιρους χρειαζεται αλληλεγυη και απ'οτι βλεπω εχουμε αρκετους που το θελουν το λαπτοπ. αν και ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποιος θα το ανεβασει στις αγγελιες με τουλαχιστον ενα χιλιαρικο.. κοιταξε, επειδη εγω το εχω παραγγειλει με τιμολογιο και δε θελω εμπλοκές το πιο πιθανό ειναι αν αποφασίσω να το ακυρώσω να συνεννοηθώ με καποιον να στειλει εκεινη την ωρα παραγγελία και να τους ενημερώσω σχετικά αλλα όπως ξαναειπα το σκεφτομαι ακομα...
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 κοιταξε, επειδη εγω το εχω παραγγειλει με τιμολογιο τοτε παω πασσο γιατι δεν ξερω τι παιζει επι του θεματος
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 τοτε παω πασσο γιατι δεν ξερω τι παιζει επι του θεματος παίζει οτι αν κρατήσω το τιμολογιο (που γενικα με συμφέρει λογω επιστρ. φπα) και χτυπα ξύλο σκασει ελεγχος την εκατσα. Οποτε αν δεν το παρω τελικά θα το "μεταβιβασω" οπως ειπα αν γίνεται.. 2
darthfader Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 καλημερα μιας και τελικά δε θα το πάρω και εχω τη παραγγελία για το μαύρο,ποιος έχει προτεραιότητα εδώ μέσα? 2
manosfp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εγω εγω! Πλάκα κάνω, ενδιαφέρομαι φυσικά αλλά εκδηλώνω τώρα ενδιαφέρον. Συμφωνείτε ότι είναι μακράν η καλύτερη προσφορά που έχει αναρτηθεί στο insomnia? Sent from my iPhone using Insomnia
Themos3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Πολλοι διαφωνουν για το αν ειναι προσφορα η' οχι ... εγω ακομα περιμενω καποιο καλο παιδι να μου πει τι αλλο να αγορασω με τα 800ε μου και να ακυρωσω το συγκεκριμενο αλλα δε βλεπω ανταποκριση παρα μονο γενικολογιες....
kob6931 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας , καθώς μετά από επικοινωνία με τον προμηθευτή μας το προϊόν 0652262 NB ALIENWARE M14x 2670 BLACK είναι προσωρινά εξαντλημένο. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Αντί αυτού σας προτείνουμε το παρακάτω αντίστοιχο προϊόν στην ειδικη τιμή 699,00 € 0649488 Alienware M14x-8159 –Μαύρο http://www.public.gr/productcomparison/compareProducts.jsp?category=cat30197&compare=prod2520010pp%2Cprod2570005pp Και η ερώτηση ειναι απλή; Τί κάνω; Αξίζει;
tiniakos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Όπως προείπα λόγω οικονομικού θέματος πιθανόν θα το δώσω αλλά θα γράψω τις εντυπώσεις μου από τη λίγη ώρα που ασχολήθηκα μαζί του. Το σασί από το λάπτοπ είναι ογκώδες και θυμίζει τους παλιούς φορητούς αυτό όμως είναι και το μεγάλο του πλεονέκτημα γιατί και στα μεγάλα του ζόρια ο υπολογιστής είναι κρύος σε όλη του τη επιφάνεια και στη βάση του, σε αντίθεση με άλλα λαπτοπ που έχω δουλέψει με 4πύρηνο επεξεργαστή που μετά από λίγο ψήνεις αυγό. Αυτή η τάση της λέπτυνσης σε λαπτοπ,κινητά,τηλεοράσεις μόνο κακό έχει κάνει σε θερμοκρασίες και σε απόδοση. Αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η οθόνη που θυμίζει σε ποιότητα τις παλιές καλές x-black που έβγαζε η sony,φωτεινή με ωραίο κορεσμό στα χρώματα και καλή αντίθεση. Σε επιδόσεις πετάει σηκώνει τα πάντα για πλάκα και ο δίσκος φωνάζει παντού είμαι 7200 στροφές.και η ram είναι επαρκέστατη. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ στιβαρή με ποιοτητά πλαστικά, με προσοχή σε κάθε γωνιά του δείχνοντας τη καταγωγή από τη μαμά dell,πράγμα που σου δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και αξιοπιστίας.(2 χρόνια on-site εγγύηση). Τα φωτάκια πέρα από εφέ είναι και πολύ χρήσιμα στο πληκτρολόγιο το οποίο σε αίσθηση πλησιάζει αυτό ενός σταθερού. Επίσης το touchpad έχει μια τρομερή αίσθηση. Στα αρνητικά ίσως θα έβαζα το λίγο αυξημένο βάρος,τη δύσκολή πρόσβαση στο εσωτερικό,τον ιδιόμορφο σχεδιασμό για κάποιους και το θόρυβο κάποιες στιγμές από τους ανεμιστήρες, τα οποία όμως είναι πταίσματα μπροστά στα θετικά της μηχανηματάρας. Συμπερασματικά θα έλεγα ότι θα 800 ευρώ δεν υπάρχει τίποτα άλλο. 2
Themos3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας , καθώς μετά από επικοινωνία με τον προμηθευτή μας το προϊόν 0652262 NB ALIENWARE M14x 2670 BLACK είναι προσωρινά εξαντλημένο. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Αντί αυτού σας προτείνουμε το παρακάτω αντίστοιχο προϊόν στην ειδικη τιμή 699,00 € 0649488 Alienware M14x-8159 –Μαύρο http://www.public.gr...p,prod2570005pp Και η ερώτηση ειναι απλή; Τί κάνω; Αξίζει; Ωχ ... Ποτε ειχες κανει παραγγελια? Πιστευω οτι και το αλλο στα 699 αξιζει... υποδεεστερο μεν αλλα αξιζει.
Ntinaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 χανει μονο σε επεξεργαστη και σκληρο δισκο.αν το χρειαζεσαι το λαπτοπ παρτο,ειναι κι αυτη καλη τιμη.
kob6931 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 χανει μονο σε επεξεργαστη και σκληρο δισκο.αν το χρειαζεσαι το λαπτοπ παρτο,ειναι κι αυτη καλη τιμη. και σε μνήμη κάρτας γραφικών... 1,5GB και όχι 3GB
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αγαπητέ πελάτη' date=' Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι δεν θα μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας , καθώς μετά από επικοινωνία με τον προμηθευτή μας το προϊόν 0652262 NB ALIENWARE M14x 2670 BLACK είναι προσωρινά εξαντλημένο. Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Αντί αυτού σας προτείνουμε το παρακάτω αντίστοιχο προϊόν στην ειδικη τιμή 699,00 € 0649488 Alienware M14x-8159 –Μαύρο http://www.public.gr/productcomparison/compareProducts.jsp?category=cat30197&compare=prod2520010pp%2Cprod2570005pp Και η ερώτηση ειναι απλή; Τί κάνω; Αξίζει;[/quote'] Καλημέρα, ποτε ακριβώς έκανες την αγορά?
Themos3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Να σου πω την αληθεια αν μου προτεινουν το ιδιο δε νομιζω να το αγορασω.. αν ηταν 599 θα το σκεφτομουνα
FLIMIT Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 καλημερα μιας και τελικά δε θα το πάρω και εχω τη παραγγελία για το μαύρο,ποιος έχει προτεραιότητα εδώ μέσα? μαλλον εγω...
kob6931 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα, ποτε ακριβώς έκανες την αγορά? Τετάρτη βράδυ και εμφανιζόταν ως "περιορισμένη διαθεσιμότητα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα