graphist83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δεν θελει ηλεκτρολόγο μονο να εχεις τα κλειδιά που βγάζουν το παλιό σου. λογικά θα στα εχουν δώσει μαζι με το manual του αυτοκινήτου. Βγαίνει και με κατσαβίδια στο πλαι αλλά θελει λιγο ζόρι μεχρι να βρεις που απασφαλιζει. Οι βιδες που έβγαλες ειναι απο το πάνελ του μηχανήματος ξανα βίδωσε τες. Πρεπει να τραβηζεις το κομματι που ειναι σαν περίβλημα (ειναι κουμπωτό) και μετα θα αποκαλυφθούν οι εισοδοι που μπαίνουν τα κλειδιά αριστερα-δεξια. Λογικά το αυτοκίνητο σου βάση ηλικίας θα εχει ετοιμες φισες ISO. Το radio cd που πήρες εχει χύμα καλώδια. Λογικα θα χρειαστεί να αγοράσεις εσυ φισες ISO πχ Η μαυρη ειναι για τα ρευματα και η καφε για τα ηχεια. Το μονο που κανεις στην φισα του F&U ειναι να ενωσεις τα ιδια χρωματα καλωδιων μεταξυ τους με αυτα εδω Μετα μόλις βγει το παλιό σου απλά κουμπώνεις τις φισες ως εχουν. Πάντως συγνώμη κιολας αλλα με το F&U μην περιμένεις να ακουσεις ηχο προκοπής. Παρόμοιο με το δικό σου θα ειναι απλά με cd.
john1414 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παιδεύτηκα πολύ σήμερα αλλά δεν κατάφερα κάτι ιδιαίτερο. Ουσιαστικά έβγαλα μόνο 2 βίδες από το παλιό αλλά δεν κατάφερα να το βγάλω. Αν δεις και πιο πάνω που βρήκα ένα link στο youtube για ένα νεότερο μοντέλο corolla είναι περίπλοκο να βγάλεις το παλιό. Πιστεύω ότι κάτι ανάλογο θα γίνεται και με το δικό μου και δεν βρίσκω και τον manual όπως είπες για να βοηθηθώ. Λογικά ο φίλος μου που σπουδάζει ηλεκτρολογία επειδή είναι ψαγμένος μάλλον θα καταφέρει να αποσυνδέσει το παλιό και να συνδέσει το καινούργιο και θα του δείξω και τις συμβουλές σου. Όταν θα έχω κάποιο αποτέλεσμα θα ενημερώσω. (Δεν με ενδιέφερε πολύ πως θα είναι το καινούργιο. Απλά το παλιό τα έχει παίξει εντελώς. Δεν κάνει καλή επαφή, κλπ και ήθελα μια φθηνή λύση για να το αντικαταστήσω.)
john1414 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τελικά όντως ήταν περίεργη η αφαίρεση του παλιού. Είχε βίδες πιο κάτω, δηλαδή έπρεπε να βγάλουμε το κάτω μέρος που ήταν το σύστημα θέρμανσης για να βγάλουμε κάποιες επιλέον βίδες ώσε να το αφαιρέσουμε. Πάντως βρέθηκε λύση.
lacuna Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 φιλε τελικά πως το σύνδεσες? το αγόρασα σήμερα και δεν θέλω να αρχίσω να κόβω και να κολλάω αυθαίρετα.
graphist83 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ο τροπος συνδεσης εχει αναλυθει πιο πανω, Τα χρωματα ειναι στανταρ, ειδικα αμα μιλαμε για νεο αυτοκινητο. Τωρα το πως θα βγει το παλιο εξαρταται απο το αυτοκινητο.
shamanlite Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 http://www.installdr.com/installdocs/toyota/PDF/869001.asp
veteranos123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Προς τον φίλο John1414.Το ράδιο είναι (σχετικά) καλό? Rds έχει? Πόσα κανάλια έχει? Το παραγγειλα και θα το έχω την πέμπτη.
graphist83 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 * RDS έχει. * 4 ηχεια οδηγα ο ενισχυτής του (ο Θεός να τον κάνει ενισχυτή) Δεν ειναι και οτι καλύτερό μπορείς να παρεις. Για να ακους κατι να γρατζουνάει στο αυτοκίνητο κάλο ειναι. Οσο αντέξει. Για απαιτήσεις περι ποιότητας μουσικής, έντασης κτλ, Ούτε για ανεκδοτο...Και λογικό είναι, 25 ευρω εχει...
veteranos123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Πιο πολύ θα δουλεύει στο γραφείο μου αλλά το θέλω για να πειραματίζομαι για την σχολή.
veteranos123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Α μια χαρά γιατί έχω μια μπαταρία λιθίου 12v στα 7,5amper
graphist83 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Θα σου βγάζει 2 με 2.5 ώρες. Εάν το δουλεύεις ρελαντί και στο ράδιο ίσως λίγο περισσότερο. Sent from my iPhone using Insomnia
veteranos123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 No problem γιατί την άλλη βδομάδα έρχεται το παλιό τροφοδοτικό που είχε ο αδερφός μου στο pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα