Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Αγόρασα το F&U CA2776SU (ηχοσύστημα) για να το αντικαταστήσω με το παλιό που είχε το αυτοκίνητο από τότε που το αγόρασα. Δεν είμαι και πολύ σχετικός με τα ηλεκτρολογικά και θέλω να μου πει κάποιος πως θα κάνω την σύνδεση. Δεν νομίζω να είναι και πολύ δύσκολο αλλά θέλω μια βοήθεια...

Παραθέτω και τις φωτογραφίες για να σας βοηθήσω.

post-247437-0-10712000-1349807376_thumb.jpgpost-247437-0-25038600-1349807391_thumb.jpgpost-247437-0-91489700-1349807404_thumb.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι δύσκολο.Το κόκκινο και μαύρο είναι για την τροφοδοσία όπως και το κίτρινο.Τώρα αν βλέπω καλά τα δύο πράσινα είναι για το μπροστά αριστερό ηχείο.Τα άλλα δεν τα διακρίνω.Αν μπορείς ανέβασε μια φωτό από την πάνω πλευρά το ράδιο αν λέει τα καλώδια αλλιώς της σχετική σελίδα από το manual.Επίσης και μια φωτό από τα καλώδια στην θέση που ήταν το παλιό ράδιο.

Και την φίσα (το άσπρο βύσμα το βάζεις στο ράδιο)

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι δύσκολο.Το κόκκινο και μαύρο είναι για την τροφοδοσία όπως και το κίτρινο.Τώρα αν βλέπω καλά τα δύο πράσινα είναι για το μπροστά αριστερό ηχείο.Τα άλλα δεν τα διακρίνω.Αν μπορείς ανέβασε μια φωτό από την πάνω πλευρά το ράδιο αν λέει τα καλώδια αλλιώς της σχετική σελίδα από το manual.Επίσης και μια φωτό από τα καλώδια στην θέση που ήταν το παλιό ράδιο.

Και την φίσα (το άσπρο βύσμα το βάζεις στο ράδιο)

Θα ανοίξω αύριο το παλιό ραδιόφωνο και θα βγάλω και άλλες φωτογραφίες όπως μου είπες αν δεν μπορέσω να κάνω την σύνδεση. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Πάντως μην αγχώνεσαι.Αν διαβάσεις προσεκτικά το εγχειρίδιο και δεις και πως ήταν και το άλλο (συνδεσμολογία καλωδίων εννοώ) θα τα καταφέρεις,Για ότι άλλη απορία έχεις ρώτα.

Δημοσ.

Α κάτι άλλο πριν κάνω την δοκιμή. Τα άλλα εξαρτήματα που έχω και στην φωτογραφία, εκτός από τα καλώδια, που χρησιμεύουν;

Δημοσ.

Προσπάθησα σήμερα αρχικά να βγάλω το παλιό ηχοσύστημα για να εγκαταστήσω το καινούργιο αλλά είχα πρόβλημα. Έβγαλα τις 2 βίδες που είχε αλλά δεν μπορούσα να το σπρώξω προς τα έξω. Καμιά ιδέα;

Παρακάτω είναι το παλιό.

post-247437-0-23669300-1349864373_thumb.jpg

Δημοσ.

Αριστερά και δεξιά έχει κάτι σαν κλιψάκια.Για δοκίμασε μήπως βγαίνουν ή πηγαίνουν πίσω για να βγει το ράδιο.Πιο αυτοκίνητο έχεις/

Δημοσ.

Βοήθησε αλλά και πάλι μου φαίνεται κάπως μπέρδεμα... βρήκα και στο youtube αυτό Link.png Site: Link που δείχνει πως γίνεται για πιο καινούργια toyota και είναι δύσκολο πολύ για έναν που δεν ξέρει... Πφφφ μου φαίνεται θα αναγκαστώ να πάω σε ηλεκτρονικό...

Δημοσ.

Τα αντικείμενα που αναφέρεις πιο πάνω στην φωτό, είναι τα κλειδιά που απασφαλιζουν την μονάδα απο το αυτοκίνητο. Αυτο γίνεται για αντικλεπτικους λόγους.

Θες κάποια αντίστοιχα κλειδιά για να βγάλεις την παλιά σου. Ο καθε κατασκευαστής έχει τα δικά του.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τα αντικείμενα που αναφέρεις πιο πάνω στην φωτό, είναι τα κλειδιά που απασφαλιζουν την μονάδα απο το αυτοκίνητο. Αυτο γίνεται για αντικλεπτικους λόγους.

Θες κάποια αντίστοιχα κλειδιά για να βγάλεις την παλιά σου. Ο καθε κατασκευαστής έχει τα δικά του.

Sent from my iPhone using Insomnia

Ευχαριστώ πολύ και εσένα φίλε. Μίλησα με έναν φίλο μου που σπουδάζει ηλεκτρολογία και μάλλον θα βγάλει άκρη. Για να δούμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...