Προς το περιεχόμενο

αγορά samsung smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για βοηθήστε κι εδώ...

είμαι ανάμεσα σε samsung galaxy ace και samsung galaxy fit

οκ λόγω τιμής καταλαβαίνω ότι είναι καλύτερο το ace αλλά σε ποιά σημεία για να δω αν με ενδιαφέρουν κ όλα τα σημεία στα οποία υπερτερεί

πέρα από το φλας, τη λίγο καλύτερη μπαταρία, τη βιντεοκλήση και τη μεγαλύτερη οθόνη που έχει το ace, τα οποία αντιλαμβάνομαι και μόνος μου από το φυλλάδιο που έχω στα χέρια μου μπορεί κάποιος να μου επισημάνει άλλες διαφορές που θεωρεί σημαντικές;

Δημοσ.

το ace είναι παλιότερο από όσο γνωρίζω δεν θα το επέλεγα, έχω ακούσει και πολλά "μακρυά".

το fit έχει μικρή ανάλυση και χαμηλό επεξεργαστή.

κανένα από τα 2 δεν θα πάρει αναβάθμιση jeallybean.

κοίτα εδώ

https://www.google.gr/search?q=s5830+vs+s5670&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a

(αρκετά λινκ)

και στο youtube review ελληνικά και ξένα και αναλόγος τι θες από το κινητό και ποιο σαρέσει καλύτερα επέλεξε...

από την άλλη γιατί να περιοριστείς εκεί και να μην δεις και το mini2? (αυτό πήρα εγώ)

εκτός από την έλειψη φλας και κάμερα 3.2 σε όλα τα άλλα είναι πιο καλό-φρέσκο.

Επίσης το φιτ έχει έκδοση froyo και όχι gingerbread και δεν γνωρίζω αν δέχεται αναβάθμιση και επιπλέον αν όχι αν θα έχεις ασυμβατότητες με διάφορες εφαρμογές...

Δημοσ.

δυστυχώς δεν ήταν πολύ άμεση η απάντηση και πήρα το ace

δεν είχα ιδέα και μου παν κανά δυό γνωστοί -αφού το χα πάρει- οτί είναι πολύ καλό

ελπίζω να χω τις ίδιες εντυπώσεις και να μη πω και εγώ μακρυά....

προς το παρόν όλα καλά...

δεν έχω καταλάβει βέβαια τι γίνεται με τις εφαρμογές...

υποτίθεται λέει ότι αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης αλλά αν κατάλαβα καλά τρώνε χώρο και στη τηλέφωνο....

επίσης μου παν να πηγαίνω στη διαχείριση εφαρμογών και μετά που λέει σε εκτέλεση και να πατάω stop για να μη μου τρώει μπαταρία...

βέβαια εκεί πηγαίνω και το κάνω αλλά στα καλά καθούμενα χωρίς να χω μπε καν σοτ νετ που πετάγονται που και που διάφορες άσχετες...πχ viber, mail χάρτες κλπ...

συγγνώμη για τις οφ τόπικα απορίες αν υπάρχει κάπου τόπικ για το συγκεκριμένο τηλέφωνο ας βάλει κάποιος το λινκ να ρωτάω εκεί

το μινι2 έχω την εντύπωση πως δεν το είδα στο φυλλάδιο του γερμανού ούτε στο μαγαζί αν δε κάνω λάθος...-ανανεώσαμε συμβόλαιο οπότε έπρεπε να πάρω από εκεί τη συσκευή-

επίσης σημαντικός λόγος επιλογής του ace ήταν η κάμερα και το φλας γιατί το παλαιότερο δεν είχε κ ήταν αγανάκτηση...

στο youtube είχα δει 1-2 βίντεο για το ace και από κάτω τα σχόλια ήταν πολύ καλά!

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα,

χρειάζομαι κι εγώ τα φώτα σας.

Σκέφτομαι αγορά του samsung galaxy ace 2.

Γνωρίζει κανένας αν τα μειονεκτήματα του ace έχουν αρθεί σε αυτήν την έκδοση; Είναι σχετικά καινούριο αυτό το κινητό έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

το μινι2 έχω την εντύπωση πως δεν το είδα στο φυλλάδιο του γερμανού ούτε στο μαγαζί αν δε κάνω λάθος...-ανανεώσαμε συμβόλαιο οπότε έπρεπε να πάρω από εκεί τη συσκευή-

επίσης σημαντικός λόγος επιλογής του ace ήταν η κάμερα και το φλας γιατί το παλαιότερο δεν είχε κ ήταν αγανάκτηση...

το μινι2 όμως δεν έχει φλας οπότε δεν θα σ'αρεσε..

επίσης είναι αποκλειστικότητας βόνταφον οπότε δεν θα το έβρισκες πουθενά...

πάντως από όσο ξέρω μια επιδότηση μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σε άλλα μαγαζιά που συνεργάζονται με κινητές τηλεφωνίες, πχ από τον γερμανό να πας στο πλαισιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...