Προς το περιεχόμενο

αγορά samsung smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κέρδισα μια δωροεπιταγή των 50ευρώ που έχει χρήση μόνο σε samsung smartphone και μιας και μου αρέσουν σαν κινητά είπα να δω αν υπάρχει κάτι φτηνό που να αξίζει...

Έχοντας υπόψιν λοιπόν ότι το κινητό θα κοστίζει μέχρι 200ευρώ είδα το galaxy ace (που εμφανισιακά με τράβηξε), αλλά από όσο διάβασα λένε πως είναι παλιό και ψιλομπακατέλι...

Υπάρχει κάτι το οποίο να "αξίζει" ή να κοιτάξω να την πουλήσω πουθενά;

Περιμένω απόψεις...! :)

Δημοσ.

Αυτά που υπάρχουν (μέχρι τα 200) είναι:

Samsung Galaxy Pocket GT-S5300

Samsung Galaxy 550

Samsung Galaxy Mini

Samsung Galaxy Y

Samsung Galaxy Mini II

Samsung Galaxy Y Duos

Samsung Galaxy Fit

Samsung Galaxy Ace

Δημοσ.

Samsung Galaxy 550

Samsung Galaxy Mini

Samsung Galaxy Y

Samsung Galaxy Mini II

Samsung Galaxy Y Duos

Samsung Galaxy Fit

Samsung Galaxy Ace

Απο αυτες τις επιλογες το ace ειναι με διαφορα καλυτερο. Τωρα ψιλομπακατελι, δεν ξερω τι εννοεις αλλα σιγουρα πασχει απο μερικα προβληματα οπως η ταχυτητα, η απουσια flash player και κατι lagαρισματα που και που αλλα δεν ειναι και κατι το τρομερο. Απο τα υπολοιπα της λιστας παντως ειναι καλυτερο. Εχει με διααφορα καλυτερη οθονη απο τα αλλα και πολυ καλυτερη καμερα
Δημοσ.

Είμαι κυρίως ανάμεσα σε Mini 2, Y και ace.

To mini 2 μαρέσει περισσότερο μιας και είναι πολύ γρήγορο, υποστηρίζει και ζελεδοφάσουλο (ναι το μαθα από το άλλο θέμα χαχα), χωρίς να ξέρω τι πλεονέκτημα έχει αυτό βέβαια.

Απλά για το ace ακούω απόψεις του τύπου ότι είναι 1-2 γενιές πίσω κλπ κλπ. Περιμένω να ακούσω και άλλες απόψεις για να δω...

Δημοσ.

Είμαι κυρίως ανάμεσα σε Mini 2, Y και ace.

To mini 2 μαρέσει περισσότερο μιας και είναι πολύ γρήγορο, υποστηρίζει και ζελεδοφάσουλο (ναι το μαθα από το άλλο θέμα χαχα), χωρίς να ξέρω τι πλεονέκτημα έχει αυτό βέβαια.

Απλά για το ace ακούω απόψεις του τύπου ότι είναι 1-2 γενιές πίσω κλπ κλπ. Περιμένω να ακούσω και άλλες απόψεις για να δω...

Το Y εχει πολυ κατοτερη οθονη. Το mini 2 δεν το ειχες πριν στις επιλογες. Δεν ειναι κακη επιλογη. Εχει περισσοτερη ram απο το ace και περισσοτερο εσωτερικο χωρο. Μονο σε καμερα και μεγεθος οθονης υπερτερει το ace σε σχεση με το mini 2.
Δημοσ.

Το Nexus S το έχεις δει; Είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά σαφώς καλύτερο απ' το Ace το οποίο είναι όντως παλιό πλέον.

είναι πολύ ακριβότερο, όταν λέω ταβάνι 200 άντε να πάει 220, όχι 300φεύγα....

Το Y εχει πολυ κατοτερη οθονη. Το mini 2 δεν το ειχες πριν στις επιλογες. Δεν ειναι κακη επιλογη. Εχει περισσοτερη ram απο το ace και περισσοτερο εσωτερικο χωρο. Μονο σε καμερα και μεγεθος οθονης υπερτερει το ace σε σχεση με το mini 2.

Samsung Galaxy 550

Samsung Galaxy Mini

Samsung Galaxy Y

Samsung Galaxy Mini II

Samsung Galaxy Y Duos

Samsung Galaxy Fit

Samsung Galaxy Ace

Κυρίως πλέον στο μινι2 είμαι προσανατολισμένος, είναι πιο σύγχρονο και με τραβάει. Όπως τα υπολογίζω θα μου κοστίσει 50ευρώ.

Αλλά σκέφτομαι να πάρω δίνοντας σύνολο 50ευρώ αλλά να φοβάμαι μην μου πέσει κλπ, γενικά να γίνω λίγο "δούλος" του κινητού ή να μείνω με το nokia 6700 classic που είναι μεταλλικό και αν πέσει κάτω σπάει το πλακάκι....:/

Δεν είχε ποτέ touch και όσο να'ναι ακόμα και η πληκτρολόγηση μηνυμάτων μπορεί να μου φανεί πιο δύσκολη ή να με νευριάζουν οι δαχτυλιές στην οθόνη κλπ, συνήθειο είναι αλλά το σκέφτομαι...

• Moderators
Δημοσ.

Συνηθως οχι. Αλλα αν δεν βαλεις φλερταρεις με το να εχεις αρκετες (ή οχι) γρατζουνιες στην οθονη και να ξενερωσεις.

Φυσικα δεν εννοω να σκασεις 15 ευρω ξερωγω για μια ζελατινα (οπως εχω ακουσει να κανουν). Παρε απο ebay καμια και δοκιμασε :)

Δημοσ.

παρε το sole το βρισκεις νμζ απο 215 στον τσιγκουνη,αξιζει τρομερα.

το sole εχει πανω απο το κουτι

απο:212 το βρισκεις,με ics, 2core,4gb μνημη ενσωματωμενη.

Δημοσ.

Πολλοί το προτείνουν, σίγουρα δεν είναι η "τέλεια λύση" αλλά δεν έχω δωροεπιταγή για sony...

Όπως βλέπεις πιο πάνω άλλο να μου κοστίσει 50ευρώ το κινητό και άλλο 165...

Δημοσ.

Ωπ_παραμελισα εντελως τη μαρκα,παντως απο αυτα που ειπες το mini 2 ειναι το πιο καλο.

Αποστολή από το Sony Xperia Sole με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Επειδή είμαι σε παρόμοια κατάσταση,θα δω μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο Υ και το Mini II>?

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η camera,θέλω να μην κολλάει και να κρατάει η μπαταρία του όσο δυνατόν περισσότερο.

Το Y με την δωροεπιταγή θα μου βγει στα 80 ευρώ και διαβάζω ικανοποιητικά σχόλια.

Αν βρώ το Mini II στο κατοσταρικο να το προτιμήσω?Λόγω οθόνης?

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει το Y ή έχει άποψη για το κινητάκια παρακαλώ να την μοιραστει μαζί μας για να παρθει η βελτιστη απόφαση :P

Grazie mille :-)

p.s Είχα της huawei το joy προηγουμένως.Το αναφέρω απλά για να ξέρετε την μετάβαση μου.

Δημοσ.

Επειδή είμαι σε παρόμοια κατάσταση,θα δω μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο Υ και το Mini II>?

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η camera,θέλω να μην κολλάει και να κρατάει η μπαταρία του όσο δυνατόν περισσότερο.

Το Y με την δωροεπιταγή θα μου βγει στα 80 ευρώ και διαβάζω ικανοποιητικά σχόλια.

Αν βρώ το Mini II στο κατοσταρικο να το προτιμήσω?Λόγω οθόνης?

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει το Y ή έχει άποψη για το κινητάκια παρακαλώ να την μοιραστει μαζί μας για να παρθει η βελτιστη απόφαση :P

Grazie mille :-)

p.s Είχα της huawei το joy προηγουμένως.Το αναφέρω απλά για να ξέρετε την μετάβαση μου.

Εχω δουλεψει το y και ειμαι κατοχως του ace. η οθονη του y μπροστα του μοιαζει με μια φτηνη κινεζια κακης ποιοτητας. Χαμηλοτατη αναλυση, κακο ευρως θεασης και πολυ ασχημα χρωματα. Αν τα βαλεις διπλα, διπλα ειναι τεραστια διαφορα. Και λογικα η οθονη του mini ii ειναι ακομη καλητερη απο του ace.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...