Gryzor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα! Πήρα, την Παρασκευή, ένα Vaio SVS13A1S9ES. Μια χαρά, μόνο που πριν λίγη ώρα ένα pixel κόλλησε (πράσινο)... Ξέρω όλα τα σχετικά κόλπα, και αυτή τη στιγμή τρέχω ένα από τα κλασσικά προγράμματα για ξεκόλλημα pixel (πολλοί λένε πως δεν δουλεύουν, στο PSP μου είχε δουλέψει), αλλά ήθελα να ρωτήσω τί προτείνετε; Δεν νομίζω να το παίρνουν πίσω, αλλά είναι σε αρκετά εμφανές σημείο... Ευχαριστώ!
geopolit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 καλό θα είναι να μιλήσεις με το κατάστημα που το αγόρασες να τους πιέσεις μπας και στο αλλάξουν
Gryzor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ...με λίγο ζούληγμα ξεκόλλησε εν τέλει!!! Πάλι καλά, αλλά το (φιλολογικό πλέον) ερώτημα παραμένει, τί συνίσταται να κάνει κανείς, ειδικά για ένα καλό φορητό; καλό θα είναι να μιλήσεις με το κατάστημα που το αγόρασες να τους πιέσεις μπας και στο αλλάξουν Το κατάστημα, ΟΚ, δεν έχει πρόβλημα -γιατί να μήν με εξυπηρετήσει; Αλλά η Sony (και η όποια Sony) είναι άλλο θέμα...
vtser Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τον Σταυρό του μην του τύχει! Φτηνά την γλίτωσες διοτι δεν θα στο άλλαζαν!
Gryzor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τον Σταυρό του μην του τύχει! Φτηνά την γλίτωσες διοτι δεν θα στο άλλαζαν! Ναι, αυτό φοβάμαι... Δεν ήξερα ότι ακόμα, εν έτει 2012 έχουμε θέμα με καμμένα πίξελ!
D-tonys7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα! Πήρα' date=' την Παρασκευή, ένα Vaio SVS13A1S9ES. Μια χαρά, μόνο που πριν λίγη ώρα ένα pixel κόλλησε (πράσινο)... Ξέρω όλα τα σχετικά κόλπα, και αυτή τη στιγμή τρέχω ένα από τα κλασσικά προγράμματα για ξεκόλλημα pixel (πολλοί λένε πως δεν δουλεύουν, στο PSP μου είχε δουλέψει), αλλά ήθελα ρωτήσω τί προτείνετε; Δεν νομίζω να το παίρνουν πίσω, αλλά είναι σε αρκετά εμφανές σημείο... Ευχαριστώ![/quote'] Ποιο προγραμμα ετρεξες? Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
basilis5 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ειναι αλλο πραγμα το καμμενο κι αλλο το κολλημένο. τα κολλημένα επανέρχονται με ελαφριά πιεση με το δαχτυλο.
Gryzor Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 @D-tonys7: Διάφορα, ειδικά το UDPixel @basilis: το γνωρίζω, το σχόλιο ήταν γενικό. Εν τέλει χθες βράδυ με ένα ζούληγμα κάποια στιγμή επανήλθε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα