jordaninio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 γεια σας παιδια.θελω να αγορασω ενα ασυρματο ποντικι για κανονικη χρηση στο λαπτοπ μου.θελω να ειναι σε κανονικο μεγεθος και να ειναι αξιοπιστο..εχω δει αυτο http://www.msystems.gr/index.php?category=2211&product=13169..τι λετε?
GothmogGr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αυτο παντως σε κανονικο μεγεθος δεν ειναι! Μικρο ποντικι για λαπτοπ ειναι!!
jordaninio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 αυτο τι μεγεθος ειναι? http://www.logitech....nters/mice/6811 εδιτ:ειδα μεγεθος μεγαλουτσικο ειναι..γνωριζει κανεις κατι παραπανω για το αν αξιζει?
Str Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 το Μ510 το έχω εγώ εδώ και κανένα μήνα... είναι ικανοποιητικό στο μέγεθος (ελαφρώς πιο μαζεμένο από τα μεγάλα της MS) το μόνο "ξένο" στο δικό μου χέρι είναι οι καμπύλες δεξιά και αριστερά για να το πιάνει ο αντίχειρας και το προτελευταίο δάκτυλο... στην αρχή δεν μπορούσα να το συνηθίσω και δεν καταλάβαινα το γιατί. Με το που έπαιξα ένα τρίωρο LOL (εντατική χρήση χωρίς να έχω συνέχεια το μυαλό μου στο ποντίκι) μου έκατσε πολύ καλά. Το ασύρματο πιάνει αρκετά μακρυά (δεν έχω βρει σημείο να μην πιάνει, αλλά από την άλλη δεν το έχω πάει και στο άλλο δωμάτιο ακόμα!) το laser που έχει δεν φαίνεται!!! (υπέρυθρο? υπερβολικά χαμηλής έντασης?) Προφανώς δεν πιάνει σε γυαλί/φιμέ τζάμι κτλ Η ροδέλα έχει κύλιση με "κόμπους" (όχι συνεχή ροή, που έχει βγει μόδα και δεν μπορώ να το αντέξω με τίποτα) Τα κουμπιά είναι μεσαίας αντίστασης (τα παλιά κλασσικά της MS ήταν πολύ μαλακά σε σχέση) αλλά το middle click έχει μια βαθμίδα αντίστασης παραπάνω... αυτό αν δουλεύεις προγράμματα που το χρειάζονται τακτικά (autocad) ίσως σε κουράσει λίγο αυτά
jordaninio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 τα laser θεωρουνται καλύτερα ή δν θα δω διαφορες?
Str Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 έχω ένα γραφείο του ΙΚΕΑ, αυτό με το τζάμι που είναι σαν αμμοβολή... επειδή η ΜΣ διαφήμιζε τα ποντίκια με την μπλε ακτίνα ότι δουλεύουν παντού εκτός από το ΚΑΘΑΡΟ τζάμι υπέθεσα πως θα μου κάνει... τζίφος όπως καταλαβαίνεις... στο λέω γιατί δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη πλέον στις διάφορες ακτίνες... το παλιό ΜΣ κλασσικό ήταν τζιτζί για τα πάντα το laser της logitech και καλά είναι καλύτερο... η μπλε ακτίνα της ΜΣ (τα καινούρια) υποτίθεται θα ήταν τα τοπ... και δεν μου έκαναν όταν τα χρειάστηκα αν έχεις mousepad μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου ότι οπτικό και να χρησιμοποιήσεις IMHO...
jordaninio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 http://www.logitech.com/el-gr/mice-pointers/mice/7108 για αυτο ξερει κανεις?
rizla7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 http://www.logitech....nters/mice/7108 για αυτο ξερει κανεις? το έχω από αρχές καλοκαιριού. έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. είναι σχετικά μεγάλο.εμένα με έχει βολέψει πολύ στο χέρι.. η μπαταρία του μια χαρά. το δουλεύω πάνω από 10 ώρες τη μέρα και το πρόγραμμα της logitech λέει για 40 μέρες ακόμα. εμβέλεια ικανοποιητική. αν χρησιμοποιείς πολλές ώρες το ποντίκι, πήγαινε δες από κοντά πως κάθεται το καθένα στο χέρι σου.
george kesoglu Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 εχω το mouse 3000 της microsoft το δουλευω πανω σε μελαμινη απομιμηση ξυλου του εχω πεταξει τα ματια 10 ωρες επι τρια χρονια δεν επαθε τιποτα ,,,,, γαιδουρι
Bazuk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 έχω ένα γραφείο του ΙΚΕΑ, αυτό με το τζάμι που είναι σαν αμμοβολή... επειδή η ΜΣ διαφήμιζε τα ποντίκια με την μπλε ακτίνα ότι δουλεύουν παντού εκτός από το ΚΑΘΑΡΟ τζάμι υπέθεσα πως θα μου κάνει... τζίφος όπως καταλαβαίνεις... στο λέω γιατί δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη πλέον στις διάφορες ακτίνες... το παλιό ΜΣ κλασσικό ήταν τζιτζί για τα πάντα το laser της logitech και καλά είναι καλύτερο... η μπλε ακτίνα της ΜΣ (τα καινούρια) υποτίθεται θα ήταν τα τοπ... και δεν μου έκαναν όταν τα χρειάστηκα αν έχεις mousepad μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου ότι οπτικό και να χρησιμοποιήσεις IMHO... Το bluetrack της MS δουλευει. Δεν εχει να κανει αν ειναι αμοβολη η οχι αλλα αν ειναι τζαμι. Εχει να κανει με τν αντανακλαση. Εχω το 5000, γενικοτερα δουλευει σε παρα πολλες επιφανειες και ειμαι ευχαριστημενος. Επισης οτι ποντικι και να παρεις ειναι καλο να εχεις ενα mousepad, για να δεις καλη αποκριση αν σε ενδιαφερει.
malmsteen1984 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 το Μ510 το έχω εγώ εδώ και κανένα μήνα... Το ασύρματο πιάνει αρκετά μακρυά (δεν έχω βρει σημείο να μην πιάνει, αλλά από την άλλη δεν το έχω πάει και στο άλλο δωμάτιο ακόμα!) μου φαίνεται θα αγοράσω αυτό το ποντίκι. γιατί πήρα ένα ασύρματο κινέζικο απ΄το ebay και δεν δουλεύει στο 1,5 μέτρο!! απίστευτο...
Bazuk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Γενικοτερα αν θες normal dpi και ειναι για απλη χρηση πας σε ενα επωνυμο για να εχεις και μια αξιοπιστια, και μπορεις να τα βρεις και με 15€. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα