Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κάτι τέτοιο μου βρωμάει και εμένα, όπως τα περισσότερα είναι μαρκετινίστικα κόλπα, η μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι το 1.4, σηκώνει μεγαλύτερη ανάλυση.

http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI

Μήπως επειδή το 3D, είναι δύο εικόνες, έχει να κάνει αυτό; Η μεγαλύτερη ανάλυση δηλαδή;

πιστευω οτι πρεπει να εχουν διαφορα στο μεγιστο bandwidth. Mε το 1.3 χανω frames, περιμενω και το 1.4 για να επιβεβαιωσω αν ειναι θεμα καλωδιου ή...της καρτας μου :fear:

Τι format 3d κατεβασες?

και τυπικο mkv αλλα και ολοκληρο blueray rip σε iso. Βεβαια το δευτερο επαιξε μονο στο powerDVD...

Δημοσ.

Τα καλώδια παίζουν ρόλο ως προς το μέγεθος και το ξέρω από πρώτο χέρι, καθώς πήρα HDMI 1.3 10 μέτρα και σε κάποιες στιγμές κάνει κάποια χιόνια σαν artifacts ας πούμε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να αποκατασταθεί η σύνδεση. Όλα αυτά στο PC.

Στο Playstation 3 που το δοκίμασα, σχεδόν δεν έπαιζε. Έπρεπε να πάω στα Settings και να απενεργοποιήσω την παρακάτω επιλογή για να παίξει σωστά.

http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/deepcolor.html

Δημοσ.

παιδια κ εγω εχω το ιδιο θεμα,σε ολες τις ταινιες καποιες φορες ειναι σαν να αλληθώριζα για λιγα δευτερολεπτα κ νομιζα οτι φταει η αποσταση(2 μετρα) κτλ.Εγω κανω stream απο mac mini με το vlc,εχει καμια ρυθμιση οπως ειπε ο φιλος για το βαθος του 3d?

Δημοσ.

παιδια κ εγω εχω το ιδιο θεμα,σε ολες τις ταινιες καποιες φορες ειναι σαν να αλληθώριζα για λιγα δευτερολεπτα κ νομιζα οτι φταει η αποσταση(2 μετρα) κτλ.Εγω κανω stream απο mac mini με το vlc,εχει καμια ρυθμιση οπως ειπε ο φιλος για το βαθος του 3d?

Αλλαξε το Left eye First σε Right eye First.Αλλιως φορα τα γυαλια αναποδα:) (πιανει το κολπο!)
  • Like 1
Δημοσ.

To HDMI 1.4 μπορεί να έχει μεγαλύτερο bandwidth από το 1.3, αλλά αυτό αφορά ένα σύνολο τεχνολογιών που υποστηρίζει, σαν πακέτο.

Δηλαδή 3D, HD ήχο και Internet ταυτόχρονα. 3D βλέπεις και με 1.3, στο λέω σίγουρα γιατί έτσι βλέπω κι εγώ με το Dune D1.

Όσον αφορά το PC, να έχετε το νου σας όχι μόνο την ανάλυση του σήματος αλλά και τα Hz. 3D στα 24HZ είναι πιο κουραστικό απ'ότι στα 120Hz.

Δημοσ.

Αλλαξε το Left eye First σε Right eye First.Αλλιως φορα τα γυαλια αναποδα :) (πιανει το κολπο!)

εχει τετοια επιλογη το vlc?

Δημοσ.

Τα καλώδια παίζουν ρόλο ως προς το μέγεθος και το ξέρω από πρώτο χέρι, καθώς πήρα HDMI 1.3 10 μέτρα και σε κάποιες στιγμές κάνει κάποια χιόνια σαν artifacts

Αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα του καλωδίου. Μέχρι τα 5 μέτρα ΟΤΙ και να πάρεις αποδίδει το ίδιο. Έχουν γίνει άπειρα τεστ για αυτό το θέμα. Ένα καλώδιο των 3€ παίζει ακριβώς το ίδιο με ένα των 200€. Απο τα 10m και πάνω όμως, η ποιότητα του καλωδίου παίζει ρόλο καθώς υπάρχουν απώλειες στο σήμα.

Ένα 1.4 των 10m δεν διασφαλίζει ότι θα κλειδώσει καλύτερα από ένα 1.3. Πχ είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με ένα 10μετρο 1.4 καλώδιο σε σύνδεση του Blu-Ray και με του προτζέκτορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...