Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W004049

τελικα ολοι ρωταμε για τις κινεζικες ταμπλετες και κανεις δεν λεει τις αποψεις του αφου το παρει...

αν και εχω ψωνισει πολυ απο κινα το φοβαμαι για προιον τετοιου ειδους και αξιας.. και για αυτο λεω αν αξιζει το crypto εστω με μικροτερες προδιαγραφες.. το "επαιξα" και λιγο στο mediamarkt δεν ξετρελαθηκα απο την ανταποκριση αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει και πολλες ταμπλετες..

και αν παρω κινεζικο και ειναι ιδιο κ χειροτερο? 'η ακομα χειροτερα εχει καποιο πιο σοβαρο "θεμα". ρητορικα τα ρωταω φυσικα εδω αυτα απλα αν εχει παρει καποιος ας μου προτεινει καποιο αλλο σε αντιστοιχες ιντσες/χρηματα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Crypto (που και αυτό κινέζικο brandάτο είναι) δεν συγκρίνεται κάν (ανήκει σε άλλη σαφώς κατώτερη κατηγορία) λόγω κατώτερων οθόνης, επεξεργαστή, μνήμης RAM, built-in Memory, λειτουργικού κλπ κλπ...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Ρε παιδάκια όμως αυτό του chinavasion αν και πολύ καλό σε χαρακτηριστικά ποιο είναι? Ονομαστικά δηλαδή, για να ξέρει κάποιος αργότερα να ψάξει για Updates, Custom Roms, support κτλ.

Δημοσ.

Σε παραπέμπουν αυτοί από που θα κατεβάzεις Updates κλπ... Το chinavasion έχει εξαιρετικό after seal service...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...