Προς το περιεχόμενο

Leadtek WinFast TV 2000 drivers for XP?

The_Skyfaller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα πρόσφατα WinXP Pro και δεν αναγνωρίσθηκε η κάρτα τηλεόρασης που έχω (Leadtek WinFast TV 2000 TV-FM Tuner) οπότε και αναζητώ τους κατάλληλους drivers.

Το site της εταιρίας μου δημιουργησε μία αίσθηση εγκατάληψης όσο αφορά την υποστήριξη παλιών προϊόντων (όπως είναι η κάρτα αυτή). Προσοχή, δεν αναφέρομαι στην Leadtek WinFast TV 2000XP αλλά στην απλή.

Έκανα search εδώ, αλλά δεν υπάρχει σχετικό θέμα (πως και?), οπότε όποιος έχει αυτούς τους drivers ή ξέρει που μπορώ να τους βρω, ας βοηθήσει.

Thanx!

Δημοσ.

Είναι απλό.

Εγκατέστησε τους drivers για την Winfast TV 2000 XP με το ζόρι (εννοώ μη το βαλεις να ψαξει για drivers αλλα να εγκαταστήσει αυτούς (επιλογή: don't search for drivers) ).

Αυτούς χρησιμοποιώ εδώ και μηνες και δουλεύει αψογα.

Δημοσ.

Είναι απλό.

Εγκατέστησε τους drivers για την Winfast TV 2000 XP με το ζόρι (εννοώ μη το βαλεις να ψαξει για drivers αλλα να εγκαταστήσει αυτούς (επιλογή: don't search for drivers) ).

Αυτούς χρησιμοποιώ εδώ και μηνες και δουλεύει αψογα.

email/msn: [email protected]

Συμφωνώ απόλυτα με τον Λευτέρη με τους drivers για την Winfast TV 2000 XP δουλέυει άψογα.

Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται έπεσα σε ανανέωση του site της leadtek τις δύο μέρες που έψαχνα, αφού από σήμερα έχουν τους νέους drivers (26/6/03) για την WinFast 2000, οι οποίοι είναι οι αντίστοιχοι της 2000XP...

Έβαλα με το ζόρι (;)) drivers για τον Multimedia Controller που δεν μου αναγνώριζε, και άφησα τον Multimedia Video Controller ώς είχε (με ?), γιατί πρέπει να έχει να κάνει με video capture το οποίο δε με απασχολεί...

Το ALL_WinFastPVR_30627.exe (=software) μάλλον τζάμπα το κατέβαζα, καθώς κολλάει. Για της ακρίβεια, προσπαθεί να φορτώσει και δε μπορεί με τίποτα (πιθανότατα λόγω του μη-αναγνωρισμένου Multimedia Video Controller). Τηλεόραση όμως βλέπω μια χαρά με DScaler. Οπότε τέλος καλό ...

Σας ευχαριστώ και τους τρεις! :)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βασικά ψάξτε για χώρα με ένδειξη PAL.

Πάντως εγώ έβαλα το DScaler και, πέρα από κάτι μικροπροβλήματα, έχω πολύ καλύτερη εικόνα (και κίνηση) από το PVR. Το PVR πλέον το χρησιμοποιώ μόνο για να γράφω κανά πρόγραμμα στον σκληρό. Κατάφερα επίσης να χρησιμοποιήσω και το remote με το DScaler μέσω ενός τρίτου προγράμματος, του uICE, οπότε το PVR μου είναι πρακτικά άχρηστο. Θα σας συνιστούσα το ίδιο.

Δημοσ.

Ρε παιδες με τις winfast εσεις παρατηρειτε γραμμες Interlace κατα τις γρηγορες κινησεις??? ( ανοιξα νεο θεμα που το περιγραφω)

Δημοσ.

egw exw WinXP kai egkatesthsa mia xara thn kartoula xwris na katevasw drivers apo to site. h kartoula doulevei apsoga. eidika me to DScaler paizei korufaia. den katalavainw giati 8es drivers me to zori. ase pou sto site exei drivers kainourious.pantws mhn perimeneis na deis kala thleorash me to PVR. To DScaler einai apeirws kalutero.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...