Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ξέρει κανείς αν φέρνει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα την μπροστινή γυάλινη πρόσοψη του imac 27? Τη βρήκα κάπου στα 80€ στο ebay, αλλα προτιμώ να την παραλάβω μόνος μου από κάποιο κατάστημα. (Φυσικά δεν θα κατέστρεφα ποτέ δική μου apple συσκευή. Για ενα φίλο είναι που καταφερε και τη ράγισε...)
Heatspreader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μα καλά, πως το έκανε; Του έπεσε την ώρα που την έβγαζε; Είχε μαύρες κηλίδες;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μα καλά, πως το έκανε; Του έπεσε την ώρα που την έβγαζε; Είχε μαύρες κηλίδες; Το αποτέλεσμα μετράει! (είχε μαστόρους στο σπίτι για εργασίες και το είχε τυλιγμένο κλπ αλλά προφανώς κάποιος το κοπάνησε...)
Heatspreader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πω ρε συ... Κρίμα. Και δεν παίζουν και αυθεντικά ανταλλακτικά έτσι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πω ρε συ... Κρίμα. Και δεν παίζουν και αυθεντικά ανταλλακτικά έτσι; Πάιζουν στα επίσημα επισκευαστικά κέντρα. Απλά θα βγεί πάνω απο 200 ευρώ το σύνολο. Έλεγα μπας και το βρω κάπου να το αλλάξω μόνος μου. Κάνα 80-100euros το βρίσκω στο web.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα