paks Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας καινουργιος στην παρεα και ζηταω την βοηθεια σας..θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο κατατοπιστικος μπορω για να καταλαβετε τι συμβαινει.. εδω και αρκετο καιρο ειχα καποιο προβλημα δηλαδη εκει που ειχα καποιο παιχνιδι η απλα σερφαρα στο ιντερνετ μου πετουσε πότε ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ αλλες φορες μαυριζε η οθονη για 1-2 δευτερολεπτα και μου εβγαζε Tο πρόγραμμα οθόνης AMD driver σταμάτησε να λειτουργεί και επανακτήθηκε με επιτυχία. καποιες αλλες φορες ι οθονη εμπαινε σε αναστολη στα ξαφνηκα.. Το συστημα μου: επεξεργαστης:Intel Core 2 Duo E8500 μητρικη:Asus P5N-5 DELUXE τροφοδοτικο:Thermaltake toughpower 750W μνημες:Kingston KHX8500D2K2/2G x2 σκληρος:Western Digital 500gb καρτα γραφικων:sapphire radeon hd 4870 και λειοτυργικο windows 7 x64 Τυχαια μετα απο καιρο καταλαβα οτι κατι γινεται με τις ram(εχω κανει memtest χωρις να μου βγαλει καποιο error) Οταν εχω την μια ram απο τις δυο δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα..οταν εχω και τις 2 μεσα μου βγαζει αυτα τα κουλα μηνυματα..μηπως ειναι καποια ρυθμιση απο τα bios?ισως χρονισμοι?λαθος ταση ρευματος? Σας ευχαριστω εκ τον προτερων για τον χρονο σας. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2012 από paks
cloak Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αν δουλευεις με stock ρυθμισεις δεν ειναι θεμα bios και χρονισμου. εχεις τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων; αν οχι βαλε τους τελευταιους αφου απεγκαταστησεις τους παλαιοτερους
paks Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αν δουλευεις με stock ρυθμισεις δεν ειναι θεμα bios και χρονισμου. εχεις τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων; αν οχι βαλε τους τελευταιους αφου απεγκαταστησεις τους παλαιοτερους απο χθες το βραδυ κατεβασα τους χρονισμους και δεν υπαρχει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης...η μητρικη μου εβαζε απο μονη της τους χρονισμους πιο ψηλα και εδιναν και λαθος ταση ρευματος επειδη ηταν 2 ραμ ισως μπλοκαραν κατι ξερω γω...απο 1333 το κατεβασα στα 1066 και base frequency στο 533.. το παρακατω το βρηκα στο ιντερνετ και απο κει το εκανα.. What you need to do is in bios, manually set your memory to base frequency of 533mhz, timings to 5-5-5-15, and finally set your memory voltage to 2.1~2.2v
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα