Tablet Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Έχω δυο σκληρούς που κάνω το backup μου. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που οταν ενώνω τους σκληρούς (εξωτερικά) να παίρνει οτι δεν εχει ο ενας και να τα βαζει στον άλλο σκληρο;Στην ουσια να τους κάνει mirror αλλα οταν περνάω τα αρχεία στον ένα να μπαίνουν και στον άλλο οταν τον ενώνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω ότι είναι πιο πρακτικό να κάνεις εκ περιτροπής backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πρέπει να ψάξεις για εφαρμογη συγχρονισμού αρχείων κάτι σαν το sync two folders. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Έχεις να μου προτείνεις κάποια καλή εφαρμογή; το time machine δεν θα μου το κανει αυτο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djdreamaker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Απο όσο ξέρω ένα καλό προγραμματακι είναι το ghost! Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα