Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληρώνω γύρω στα 25€ ενώ η wind το δίνει 15€. Απο οσο ήξερα όταν πας να αλλάξεις εταιρία, σε παίρνει τηλ η υπάρχουσα εταιρία και σου κάνει και αυτή προσφορά για να μη φύγεις. Στη wind που πήγα όμως, μου ζήτησε +35€ κοστος σύνδεσής στο δυκτιο της. Κάτι που ανεβάζει το κοστος. Επίσης αν πληρώσω αυτά τα λεφτά, θα κόψω θέλω δε θέλω τη hol ότι προσφορά και να μου κάνει η hol μετά..

Τέλος η τηλεφωνία της wind είναι μέσω νετ; Δηλαδή αν κοπεί το ρεύμα κόβεται και το τηλέφωνο;

Οποίος ξέρει ας βοηθήσει. Thanks.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Η τηλεφωνία της wind δεν είναι voip, είναι κανονική, όπως στον ΟΤΕ δηλαδή.

Αυτό που θα κάνεις, είναι να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ότι θα δεχτείς τη μετάβαση στη wind μόνο αν σου χαρίσουν το τέλος ενεργοποίησης. Θα το δεχτούν, θα δεις.

Δημοσ.
Η τηλεφωνία της wind δεν είναι voip' date=' είναι κανονική, όπως στον ΟΤΕ δηλαδή.

Αυτό που θα κάνεις, είναι να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ότι θα δεχτείς τη μετάβαση στη wind μόνο αν σου χαρίσουν το τέλος ενεργοποίησης. Θα το δεχτούν, θα δεις.[/quote']

Βασικά στα public μου είχαν μιλήσει για αυτή την προσφορά. Δε μου είπαν τίποτα όμως για τέλος ενεργοποίησής. Όταν πήγα να το κάνω με τα χαρτιά που μου είχαν ζητήσει, τότε μου το είπαν...

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.
Πληρώνω γύρω στα 25€ ενώ η wind το δίνει 15€. Απο οσο ήξερα όταν πας να αλλάξεις εταιρία, σε παίρνει τηλ η υπάρχουσα εταιρία και σου κάνει και αυτή προσφορά για να μη φύγεις. Στη wind που πήγα όμως, μου ζήτησε +35€ κοστος σύνδεσής στο δυκτιο της. Κάτι που ανεβάζει το κοστος. Επίσης αν πληρώσω αυτά τα λεφτά, θα κόψω θέλω δε θέλω τη hol ότι προσφορά και να μου κάνει η hol μετά.. Τέλος η τηλεφωνία της wind είναι μέσω νετ; Δηλαδή αν κοπεί το ρεύμα κόβεται και το τηλέφωνο; Οποίος ξέρει ας βοηθήσει. Thanks. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

η τηλεφωνια ειναι κανονικη tdm οχι voip>το τελος ενεργοποιησης υπαρχει παντα ειτε μεταφερεις γραμμη ειτε ενεργοποιεις καινουρια.απλα στην δευτερη περιπτωση νομιζω ειναι μεγαλυτερο το τελος.

Βασικά στα public μου είχαν μιλήσει για αυτή την προσφορά. Δε μου είπαν τίποτα όμως για τέλος ενεργοποίησής. Όταν πήγα να το κάνω με τα χαρτιά που μου είχαν ζητήσει, τότε μου το είπαν... Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
εκει δεν λενε κατι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει.τωρα αν η Hol θα σου κανει αντιπροσφορα η αν η wind θα σου χαρισει το παγιο δεν ξερω.αυτο που ξερω ειναι οτι για την wind ακουγονται απειρα παραπονα για θεματα streaming Κτλ οποτε δεν ξερω αν θα ειναι για καλυτερο η οχι η μεταφορα.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...