rounsmith Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Κάποια στιγμή είχε αναφερθεί πρόγραμμα που κάνει ανάκτηση από hard drive που φαίνεται σαν 0 Byte. Ο συγκεκριμένος είναι ένας toshiba 320gb(Το ξέρω ότι μπορεί να έχει καεί αλλά θέλω να δοκιμάσω το προγραμματάκι). Μήπώς κανένας θυμάται ποιο είναι(ψάχνω από το πρωί).
TheELF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εδώ είσαι: HDD Capacity Restore Tool ή τέλος πάντων αν δεν είναι αυτό που ψάχνεις δοκίμασε και αυτό.... 1
rounsmith Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εδώ είσαι: HDD Capacity Restore Tool ή τέλος πάντων αν δεν είναι αυτό που ψάχνεις δοκίμασε και αυτό.... Αυτός είσαι αυτό είναι που έψαχνα , θυμάμαι κάποιος το είχε ποστάρει αλλά δεν το έσωσα >.> Και ευχαριστώ!
daffakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα, Παρακαλώ τα «φώτα» σας. Έχω το εξής πρόβλημα με τον εξωτερικό σκληρό (Samsung). Κόλλησε καθώς άνοιγα κάποια αρχεία με αποτέλεσμα να εξαφανίσει κάποιους φακέλους κυρίως με φωτογραφίες. Σήμερα προσπάθησα να τον ανοίξω ξανά για να πάρω τα αρχεία που έχουν απομείνει αλλά μου ζητάει να κάνω διαμόρφωση (δεν το έκανα). Επίσης, στις ιδιότητες φαίνεται σαν 0 byte. Δυστυχώς δεν έχω όλα τα αρχεία σε 2ο backup. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον ανοίξω για να πάρω τα αρχεία μου και στην καλύτερη περίπτωση να ανακτήσω και αυτά που δεν φαίνονται? Διάβασα διάφορα στο forum (π.χ HDD Capacity Restore Tool, Hard Disk Sentinel) αλλά μάλλον έχω μπερδευτεί και δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να τον πάω σε κάποιο τεχνικό. Οπότε αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες απλές οδηγίες θα σας ήμουν ευγνώμων. Σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα