for4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα, προσπαθώ να συνδέσω το φαξ μου με τον υπολογιστή ώστε να λαμβάνω και να δέχομαι εκεί τα φαξ.η συνδεσμολογία μέχρι τώρα ήταν τηλεφωνικό καλώδιο από την μπριζα ως το φιλτρακι, μετά από το φίλτρο ενα καλώδιο στο ρουτερ και ένα καλώδιο σε ένα παλιό intracom netmod. Από εκεί καλώδιο στο φαξ. Ο υπολογιστής δεν έχει μόντεμ ενσωματωμενο για να βάλω εκεί το καλώδιο. Εγώ δοκίμασα και συνδεσα το netmod με τον υπολογιστή με USB, κατεβασα τους drivers και το αναγνώρισε κανονικά. Το πρόγραμμα φαξ των windows το βλέπει κανονικά αλλά δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω φαξ. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο;
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 συγνωμη αλλα εγω δεν εχω καταλαβει κατι. η θα πρεπει το fax σου να εχει καποιο Usb Καλωδιο για να συνδεθει με το Pc και μετα να εχει καποιο προγραμμα μεσα ωστε να λαμβανεις τα fax στο pc.η αλλιως στο pc βαζεις ενα 56κ modem περνας και καποιο προγραμμα πχ winfax και τα λαμβανεις εκει.το να συνδεσεις το netmod στο pc δνε κερδιζεις κατι και δεν θυμαμαι αν παιζει καν το Netmod σαν φαξ εδω λενε οτι παιζει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=5391 απο εκει και περα η ευκολη λυση ειναι 56k modem και winfax.ειτε modem ειναι ειτε fax machine θα συνδεθουν στην ab1 η στην ab2 του netmod Που ειναι αναλογικες εκτος αν παρεις modem isdn που δεν βρισκω λογο.και ειναι splitter οχι φιλτρο αυτο που ανεφερες πιο πανω.μην τα μπερδευεις γιατι μετα μπερδευονται ολοι και δεν καταλαβαινουν τι εχεις(adsl over pstn, Η adsl over isdn).( η αν εχεις κανει δικια σου πατεντα και κατι παει λαθος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα