Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Συναντησα αυτο το προβλημα πριν κατι μερες και μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα σε 2 λυσεις.

Συστημα

Δεν παιζει ρολο το συστημα εδω αλλα ο σκληρος και συγκεκριμενα γινεται με SSD

Περιγραφη προβληματος

Ακομα και σε φρεσκια εγκατασταση WIN7 64Bit ult μετα απο 2-3 μερες τα προγραμματα αργουσαν παρα πολυ μεχρι να ξεκινησουν να εκαθιστανται η απεγκαθιστανται...Δεν ηταν ενα συγκεκριμενο προγραμμα συνεβαινε σε ολα ακομα κα ισε προγραμματα των μερικων Kb. Προς το τελος η εγκατασταση του picasa μου πηρε 15 λεπτα να ξεκινησει οποτε αρχισα να φορτωνω και να ψαχνω να βρω τι φταιει. Παρατηρησα οταν μαζι με το προγραμμα προς εγκατασταση ειχα ανοιχτο και το task manager οτι ανοιγαν 2 και 3 windows installer στα processes αλλα ο επεξεργαστης και ο σκληρος ηταν σε αδρανεια η πολυ μικρη κινητικοτητα της ταξης του 3-4%. Διαβαζοντας λιγο πιο διεξοδικα στο τι ζηταει ενα προγραμμα να ξεκινησει ανακαλυψα οτι ενα service και συγκεκριμενα το Volume Shadow Copy Service (VSS) ειναι απαραιτητο για το system restore point ωστε να ξεκινησει η εγκατασταση ενος προγραμματος

Λυσεις

1. Με σιγουρια λοιπον πηγα στα Services να ξαναενεργοποιησω το Volume Shadow Copy Service (VSS). Με εκληξη ανακαλυψα οτι ηταν ενεργο. Το απενεργοποιησα και το ενεργοποιησα ξανα κα ιδοκιμασα εγκατασταση ενςο οποιουδηποτε προγραμματος. Τα ιδια...τα ζωα μου αργα. Αναθεμα την σβελταδα του ssd ελεγα. Σε μερικους η ενεργοποιηση αυτου του service και μονο ηταν αρκετη ωστε η εγκατασταση να γινεται και παλι με γοργους ρυθμους.

2.System restore. Το επομενο βημα ηταν να απενεργοποιησω το system restore μιας και εκει φαινεται να κολλουσε η εγκατασταση και εμενε idle τοση ωρα. Μαλλον για τον λογο αυτο ξεκινουσε αρκετα αργοτερα οταν το restore point εδινε σημα failed ξεκινουσε. Με το που το απενεργοποιησα ΣΦΑΙΡΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

Επειδη ειναι μεν λυση αλλα οχι και προσδιορισμος του προβληματος .Αν καποιος εχει SSD και ενεργοποιημενο το System Restore και οι εγκαταστασεις του τρεχουν κανονικα ας το αναφερει ψστε να ξερω οτι μονο εγω εχω το συγκεκριμνεο θεμα και να το ψαξω περαιτερω. Ετσι για το @μωτο του προβληματος.

Ευχαριστω και ελπιζω να βοηθησω μερικους να διορθωσουν και αυτοι το προβλημα η να το αποφυγουν

ΥΓ Ο σκληρος ειναι ο sdd intel 330 series 128gb. Και πριν που ειχα τον 40αρι χ25-v postville το ειχα απενεργοποιημενο το system restore και ετσι δεν ξερω αν θα χα και τοτε προβλημα. Παντως με κανονικους σκληρους φαινεται να μην υπαρχει θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...