Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή έδωσες την 580 και ξανασκεφτόσουνα να πάρεις 580? Και με 290 ευρώ?

αγορασα την 580,τελειωσαμε με αυτο.μετα μου βγηκε στον δρομο μια 670 κ μια 580 matrix.κ δεν ηξερα αν η συγκεκριμενη 580 ειναι καλυτερη αγορα απο την 670.για αυτο κ η δημιουργια του θεματος!
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως υπαρχει και το θεμα της υλοποιησης, γιατι η Matrix ειναι μια απο τις top υλοποιησεις 580 με πολλα περιθωρια oc και απο την αλλη η 670 της Palit ειναι μια απλη υλοποιηση.

Δε ξερω ποση ποση μεγαλη διαφορα αποδοσης θα εχουν οταν και οι δυο μπουν πανω σε διαυλο pci-2 ωστε να αποσβεσουν τα λεφτα τους.

Λογω ιδιαιτεροτητας στην ποιοτητα κατασκευης και επειδη δεν νομιζω να εχουν μεγαλες διαφορες σε pci-2, θα διαλεγα τη Matrix.

Δημοσ.

Το θέμα είναι να πάρεις μία ΚΑΛΗ κάρτα γραφικών, την οποία να κρατήσεις τουλάχιστον 5 χρόνια και ύστερα να πάρεις άλλη. Αν μετά το πέρας της εγγύησης χαλάσει, την φτιάχνεις μόνος σου και όταν πια δε θα φτιάχνεται ή δεν ανταποκρίνεται στα πράγματα που την χρησιμοποιείς παίρνεις μία νέα όπως έκανες πριν 5-6 χρόνια...

Έχω την 8800GTX περιπου 7 χρόνια. Την έχω φτιάξει 7 φορές τον τελευταίο 1,5χρόνο και έχει βγάλει τα λεφτά της πάνω απο 2 φορές. Έπαιζε πάντα όλα τα παιχνίδια στο μέγιστο χωρίς να κολλάει. Νέα μου αγορά θα είναι σε λίγο καιρό η 670GTX (καθώς με την 680 δεν έχει διαφορές που να δικαιολογουν τα εξτρα 100€) με την προοπτική να κρατήσει άλλα 6 χρόνια. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο σκοπός μιας νέας αγοράς GPU και όχι να πάρεις μία μεσαία, να την πουλήσεις σε 1 -2 χρόνια για να παρεις νεα. Άποψή μου είναι να βρεις μία καλή και να δώσεις λεφτά μία φορά ωστε να κάνεις αποσβεση τουλάχιστον 2 φορές την αξία της.

• Like 1
Δημοσ.

το σκεπτικο σ ειναι σχεδον σωστο για εμενα.ναι το να παρεις μια καλη καρτα ειναι επενδυση αλλα για να την κρατησεις τοσο καιρο δεν νομιζω.οτι ποιο top να παρεις τωρα θεωρω οτι σε max 3 χρονια ειναι για αλλαγη.θελεις απο συμβατοτητα με την εκαστοτε τεχνολογια , θελεις απο δεν ξερω κ εγω απο τι αλλο δεν θα μπορει να ανταποκριθει.εκτος και αν συμβιβαστεις....τοτε οκ!

Δημοσ.

Το θέμα είναι να πάρεις μία ΚΑΛΗ κάρτα γραφικών, την οποία να κρατήσεις τουλάχιστον 5 χρόνια και ύστερα να πάρεις άλλη. Αν μετά το πέρας της εγγύησης χαλάσει, την φτιάχνεις μόνος σου και όταν πια δε θα φτιάχνεται ή δεν ανταποκρίνεται στα πράγματα που την χρησιμοποιείς παίρνεις μία νέα όπως έκανες πριν 5-6 χρόνια...

Έχω την 8800GTX περιπου 7 χρόνια. Την έχω φτιάξει 7 φορές τον τελευταίο 1,5χρόνο και έχει βγάλει τα λεφτά της πάνω απο 2 φορές. Έπαιζε πάντα όλα τα παιχνίδια στο μέγιστο χωρίς να κολλάει. Νέα μου αγορά θα είναι σε λίγο καιρό η 670GTX (καθώς με την 680 δεν έχει διαφορές που να δικαιολογουν τα εξτρα 100€) με την προοπτική να κρατήσει άλλα 6 χρόνια. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο σκοπός μιας νέας αγοράς GPU και όχι να πάρεις μία μεσαία, να την πουλήσεις σε 1 -2 χρόνια για να παρεις νεα. Άποψή μου είναι να βρεις μία καλή και να δώσεις λεφτά μία φορά ωστε να κάνεις αποσβεση τουλάχιστον 2 φορές την αξία της.

Το σκεπτικο σου ειναι μονο εν μερη σωστο. Ναι μεν μια κορυφαια καρτα θα κρατησει περισσοτερο απο μια μετρια ή χαμηλου επιπεδου αλλα το να προσπαθεις να βγαλεις απο τη μυγα ξυγκι ειναι και καπως ατοπο. Λες για την 8800 GTX, πρωτον σαφεστατα η καρτα δεν παιζει ολα τα παιχνιδια στο μαξ χωρις να κολλαει (ουτε καν της εποχης της παιχνιδια δεν το εκανε αυτο) και δευτερον μετα απο τοσα χρονια υπαρχει καρτουλα στην αγορα η οποια ειναι και ποιο γρηγορη και κοστιζει κατω απο 100 ευρω (και φυσικα δεν καιει και τα κερατα της κανοντας το).

Ειτε παιρνεις καρτα καλη για να σε κρατησει οσο περισσοτερο γινεται ή απλα καθε μια στο τοσο κανεις αναβαθμισεις λιγο λιγο. Τα ιδια λεφτα θα φας πανω κατω. Η διαφορα ειναι οτι ο πρωτος δεν σκαει το κεφαλι του με αναβαθμισεις ενω ο δευτερος παντα εχει κομματι απο την εκεινη τεχνολογια της εποχης στο συστημα του.

• Like 3
Δημοσ.

οχι ρε συ τι υπερχρονισμενες?τι να υπερχρονισω την 670?για ποιο λογο να το κανω τωρα αυτο?αργοτερα κ βλεπουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...