FPapados Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 εγω αυτο που βλεπω παντως ειναι οτι τα προηγουμενα καλα μοντελα καλα κρατουν στο θεμα μεταπωλησης.τωρα οι επιδοσεις σιγουρα αλλαζουν αλλα ειναι αυτο που ειπε ο ikaruga24 οτι για να παρεις κατι καλο πρεπει να τα σκασεις.ελπιζω να δω αλλαγες σε σχεση με την 580.να ρωτησω ρε παιδια γιατι δεν μπορω να βαλω το patch του crisys??τα κατεβαζω κ μολις τα κανω install με σταματαει στην μεση κ με πεταει.με την 580 εβγαζα μ.ο. 67 fps. αλλα δεν ξερω αν ειναι ενεργοποιημενο το direct 11 κκκ. πες μου ότι δεν εννοείς αυτήν "http://www.insomnia....ενη-καινουργια/" μιας και τέτοια "ταινία γνησιότητας από το εργοστάσιο" έχω να σου βάλω όπου θες αυτην εννοω!! νομιζω οτι θα φανει αν ειναι η δεν ειναι!
paularas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Απλα κανω τον δικηγορο του διαβολου. Το παιδι εχει θετικες κριτηκες. Αυτο ταινια γνησιοτητας palit δεν ειναι. Η τιμη ειναι πολυ καλη. Αυτα ειναι τα facts Sent from my iPhone using Insomnia
ikaruga24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 μία παρένθεση για τα "ραδίκια ανάποδα" πόσες κάρτες πριν την σειρά 2ΧΧ έπιαναν 100άρια λόγο μπίχλας ή λόγο του ότι ήταν ψησταριές απο την μάνα τους? γιατί όσο και να ζόρισα τις κάρτες μου ποτέ δεν τις είχα δει να τηγανίζονται... άρα λογικό είναι οι σειρές 8ΧΧΧ 9ΧΧΧ και πιο παλιές να έχουν μία ζωή 5,6,7,8 χρόνια και οι νέες σειρές (ειδικά 2ΧΧ , 4ΧΧ) να αρχίζουν να φεύγουν για rma Προφανως και εχει να κανει και με την καθε γενια αυτο. Αν μια καρτα εχει σωστη θερμικη συμπεριφορα κατω απο ολες τις συνθηκες τοτε δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Τις τηγανιεριες τωρα σιγουρα δεν θα τις προτιμουσα εκτος και αν ηξερα απο πριν οτι οι εκδοσεις αυτες ειναι φτιαγμενες να τρεχουν σε υψηλες θερμοκρασιες.
FPapados Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 τελικά ήταν όντως καινούργια. αυτό π με ενόχλει είναι η ποιότητα κατασκευής. σε frames είδα αρκετή διάφορα.. περίπου στα 15. καλά δεν είναι παίδες; κ πόσο διάφορα θα είχα με μια αντίστοιχη asus πχ;
Heatspreader Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Καμία διαφορά δεν έχει στην απόδοση η ποιότητα κατασκευής ή τέλος πάντων η υλοποίηση, όταν δεν μιλάνε για overclocked editions. Σε γενικές γραμμές όταν μιλάμε για υλοποιήσεις με το Reference Cooler, αλλάζει μόνο το αυτοκόλλητο. 1
FPapados Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστώ. ενώ σε σχεση με μια gigabyte oc μιλάμε για διαφορες μεγάλες; τα 75 frames καλά δεν είναι; σε ρωτάω γιατί δεν θέλω κ πολύ να την αλλάξω.
Heatspreader Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Κοιτάς Review και βλέπεις. http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_670_power_edition_oc_review,1.html Το ότι παίζεις με 75FPS ένα game, δεν σημαίνει ότι όλα θα παίζουν εκεί, πάντως η 670, είναι μία από τις κορυφαίες κάρτες γραφικών αυτήν τη στιγμή.
spaek Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Την 580 σε τι τιμη/κατασταση την βρηκες? Σε τι συστημα ηθελες να τη βαλεις?
FPapados Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Η κατάσταση ήταν παραπανω από άψογη. ,πραγματικά ήταν ολοκαίνουργια. 290 ε. Asus p8p67 pro i5 2500 k 8 gb ram
spaek Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εχεις ηδη αλλη μια 580 οπως βλεπω στην υπογραφη σου. Θες να την αλλαξεις η να τις βαλεις σε SLI?
FPapados Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 την 580 που βλέπεις στην υπογραφή μ την έδωσα. ήμουν αναμεσα στην 580 κ στην 670.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή έδωσες την 580 και ξανασκεφτόσουνα να πάρεις 580? Και με 290 ευρώ?
GothmogGr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 την 580 που βλέπεις στην υπογραφή μ την έδωσα. ήμουν αναμεσα στην 580 κ στην 670. Wtf????? "!"!"""""!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα