Highlander Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Ένας EPSON FX-1170 ξαφνικά μόλις τον ανοίγεις αναβοσβήνουν όλα του τα Ledάκια και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων, Highlander Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grinder Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Mipos den exei melania? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Είναι Dot-Matrix ο εκτυπωτής. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού σχεδόν κανένας dot-matrix ακόμα και αν δεν έχει μελανοταινία δεν μπορεί να το καταλάβει. Εμένα κάτι σε μητρική πλακέτα μου κάνει, αλλά θέλω και τη γνώμη ενός πιό ειδικού. Ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Είναι Dot-Matrix ο εκτυπωτής. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού σχεδόν κανένας dot-matrix ακόμα και αν δεν έχει μελανοταινία δεν μπορεί να το καταλάβει. Εμένα κάτι σε μητρική πλακέτα μου κάνει, αλλά θέλω και τη γνώμη ενός πιό ειδικού. Ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TonyMontana Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 xwris na eimai o eidikos pou psaxneis aptin mikri mou peira exw kataliksei oti otan einai ola ta lampakia anamena i einai ola svista tote i suskeui einai xalasmeni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.