friedman21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 παιδιά καλησπέρα τα φώτα σας..έχω έναν acer 6935g με καμένη μητρική..το πάω στο πλαίσιο μου λένε 600 ευρώ και λέω εντάξει δεν μπορεί με δουλεύουν.. τελικά δεν με δούλευαν..επειδή ανοίγω υπολογιστές ερασιτεχνικά έκανα βίδες το pc έβγαλα την μητρική εντάξει όλα καλά ψάχνω την μητρική βλέπω ότι παίζει στα 100-130 ευρώ ακόμα καλύτερα λέω εγώ μέχρι που παρατηρώ τους serial τόus η μητρική από πίσω εκεί που είναι η ram έχει μια ετικέτα με κάτι serial..έχει τα akouloutha ιεκ σ/η: μπλα μπλα μπλα lan mac: μπλα μπλα μπλα ver: μπλα μπλα μπλα μπλα και PN: μπλα μπλα μπλα a και ένα UUID στο barcode... το πρόβλημα είναι ότι βρίσκω ακριβώς ίδια όλα ΕΚΤΟΣ από το version που εγώ έχω το 1.00 και έχει βρει 1.01 1.02 2.0 2.1 αλλα όχι το δικό μου..ξέρει κανένα αν παίζει ρολο?ο πωλητής που ρώτησα στο e bay μου είπε ότι πρέπει να βρω το ίδιο version απλά σκέφτομαι ότι είναι πλακέτα από το ίδιο laptop dld αν είναι μεταγενέστερο version τι δεν θα μου αναγνωρίζει τις συσκευές? και τα λεφτά είναι πολλά να το ρισκάρω.. παιδιά αν οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι πάνω στην se auto θα του είμαι ευγνώμων η έστω να μου στείλει με pm κάποιο μαγαζί με μητρικές που μπορεί να μην έχω δει αν και πιστεύω τα έχω δει όλα ευχαριστώ εκ των προτερων παιδιά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα