george122 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Εγκατεστησα τα Unbuntu 12.04 σε αυτο το παλιο λαπτοπ απο περιεργια να τα δοκιμασω. Ολα οκ εκτος απο το θεμα με το wireless. Βαζω την εντολη sudo apt-get install b43-fwcutter firmware-b43-installer αλλα μου γραφει οτι δεν βρισκει το πακετο b43-fwcutter ουτε το πακετο firmware-b43-installer. ετρεξα την lspci -k και μου λεει kernel driver in use :b43-pci-bridge kernel modules :ssb. το προβλημα που εχω ειναι οτι μου γραφει εκει που συνδεομαι στο wifi οτι "firmwire is missing" προσπαθησα να τρεξω κατι εντολες που βρηκα σε ενα αλλο post εδω wget http://downloads.openwrt.org/sources/broadcom-wl-4.178.10.4.tar.bz2 tar xjf broadcom-wl-4.178.10.4.tar.bz2 cd broadcom-wl-4.178.10.4/linux sudo b43-fwcutter -w /lib/firmware/ wl.o sudo b43-fwcutter -w /lib/firmware/ wl_ap.o sudo b43-fwcutter -w /lib/firmware/ wl_apsta.o sudo b43-fwcutter -w /lib/firmware/ wl_sta.o αλλα τιποτα... εχετε να προτεινετε κατι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ποια καρτα εχει ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george122 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 broadcom comporation BCM4318 [AirForce One 54g]802.11g wirless lan controller rev2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα