Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs, επειδή ψάχνομαι να πάρω καινούργια TV γύρω στις 40''- 42'' θα ήθελα να μου πει όποιος ξέρει εάν στις Smart TVs μπορώ να συνδέσω μια κοινή camera με USB ή με SCART ή με HDMI. Γίνεται κάτι τέτοιο ή πρέπει αναγκαστικά να βάλω την camera που προσφέρεται απο τον κατασκευαστή της TV σε υπέρογκο ποσό και αμφιβόλου ποιότητας.

Δημοσ.

Το δεύτερό, η καθε μια θελει την δικια της. Μονο που δεν απαιτουν πλέων υπέρογκα ποσα οπως λες. Πχ sony και samsung πουλανε κατω απο 80 ευρω τις καμερες τους και ειναι επιπέδου HD ανάλυσης.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, προς Samsung λέω να κινηθώ αλλά στις βαθμολογίες καμερών στην ιστοσελίδα του skype οι αντίστοιχες της μάρκας δεν έχουν καλό rating δες εδώ

Δημοσ.

Μην περιμένεις ποιότητα εικόνας όπως οι αντίστοιχες HD της logitech - microsoft, κτλ, Πάραυτα η ποιότητα που βγάζουν είναι ικανοποιητική για skype.

Υπ όψιν το συγκεκριμένο προϊόν στην Ελλάδα πωλείται 79 ευρώ.

Δημοσ.

Να σαι καλά για τις πληροφορίες, όχι ότι καίγομαι να πάρω τέτοια κάμερα τώρα αλλά επειδή θέλω να πάρω μια smart TV που να έχει full συνδεσιμότητα, θέλω να ξέρω από τώρα τι επίλογές αναβαθμίσεων ή επεκτάσεων έχω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...