Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα,οπως αναφερω και στον τιτλο θελω να βλεπω καλης ποιοτητας ταινιες απο 720 και πανω το θεμα λοιπον ποιο ειναι οτι αυτες η ταινεις αν οχι ολες οι περισσοτερες βγαινουν σε αρχεια Matroska=Mkv με αποτελεσμα να μην μπορει να της δει το playstation καν,ουτε στο στικακι της διαβαζει εχω βρει ενα οδηγο καπου το εκανα αλλα σε εμενα δεν δουλεψε αυτοι λενε οτι το πετυχανε οποτε παραθετω το βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=WqCjhdbiot0&feature=player_embedded

Αν εχω κανει καποιο λαθος που εχω βαλει ενεργο λινκ εδω παρακαλω να διαγραφει... Περιμενω της προτασεις και της συμβουλες σας!!!!

Δημοσ.

με το προγραμμα αυτο δεν θα δεις απευθειας στην κονσολα το mkv αλλα μεσω του ps3 media server.

ΤΟ Ps3 οπως και να το κανεις ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ mkv χωρις μετατροπη.

Δημοσ.

εχω κατεβασει το προγραμμα αυτο αλλα,δεν μου το δουλευει δεν ξερω γιατι....ειχα κανει jailbreak to ps3 και το δεν μπορω να το ρυθμισω το ψαχνω ...media server δεν το αναγνωριζει καν..

δεν μπορουσε να συνδεθει πατησα να κανει ενημερωσει νεου λογισμικου,αν το κλειδωσουν το κλειδωσαν!!!!τι να κανω....

Δημοσ.

αν το ps3 σου ειναι σε custom firmware ακομα κατεβαζεις το showtime που παιζει τα παντα.

για το ps3 media server θα πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το java και το ps3 σου να ειναι συνδεδεμενο στο ρουτερ σου.

απο εκει και περα,τρεχεις την εφαργμογη απο πισι.

πας στο ps3 Και θα σου εμφανισει στο ΧΜΒ τον υπολογιστη σου με εικονιδιο ps3 media server.Το ανοιγεις,ψανχεις μεσα στους φακελους για το που ειναι η ταινια που θες να δεις κ παιζει.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ οτι με wifi θα δεις 720-1080 p ταινιες παντως.

Δημοσ.

και με ποιν τροπο θα δω αυτες της ταινεις που θελω ποια ειναι η λυση??? το εβαλα να περσαει καινουργιο λογισμικο να το σταματησω....

Δημοσ.

2 λυσεις

1)ps3 media server οπως ειπαμε και πριν.

2)μετατροπη της ταινιας σε mp4 με AAC ηχο και καμμενους υποτιτλους γιατι δεν διαβαζει εξωτερικους

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ OFFICIAL FIRMWARE(οχι πειραγμενο δλδ να παιζει αντιγραφα)

αν εισαι πειραγμενος με το showtime,το κανεις εγκατασταση κανονικα οπως θα εκανες καθε αλλη εφαρμογη

Δημοσ.

ισως το προγραμμα που στο μετατρεπει βγαζει χαμηλοτερο bitrate απο το αρχικο της ταινιας γ αυτο γινεται αυτο το μπερδεμα.

Δυστυχως φιλε μου ειναι λιγο μανικι το θεμα κ χρειαζεσαι δοκιμες για να δεις που εχεις καλυτερο οπτικο αποτελεσμα.

Δημοσ.

μην μπλεκεις με μετατροπες δεν αξιζει το κοπο...ειναι πολυ χρονοβορο...

αν εισαι σε ofw, η μοναδικη λυση που αξιζει ειναι ο media server, αλλα το Ps3 θα πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο στο ρουτερ...

σε cfw βαζεις showtime και εισαι ανετος...διαλεξε και παρε...

αλλιως παρε ενα media player... για 50-60 ευρω δεν αξιζει το χασιμο χρονου για μετατροπες...

• Like 2
Δημοσ.

το mkv2vob κανει μετατροπη σε 720-1080p γυρω σε 10-15 λεπτα. και αποτι γνωριζω ειναι σχεδιασμενος για ps3. εγω το χρησιμοποιω για να κανει mux τον ηχο απο DTS σε ac3 για να παιξει στο wd media player που εχω.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...