Superpie Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Που την βλεπεις την λογικη? Εγω εκανα μια ερωτηση,αν καποιος ξερει απανταει..Τα περι porche και ferrari ειναι... μπιπππππ Αν μπορουσα να παρω iphone θα το ειχα παρει ηδη,δεν θα περιμενα να μου πει καποιος οτι για να εχω το ios θα πρεπει να παρω iphone.Εκανα μια ερωτηση και θελω μια απαντηση,ουσιωδης απαντηση ομως.Το Galaxy nexus εχω
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 https://play.google.com/store/search?q=ios&c=apps
disqualified Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δεν εχεις ξεκαθαρισει κατι. Θες κατι που να εχει την εμφανιση του ios ή θες το ios. Αν θες το 2ο μαλλον δεν...
hawkpilot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Και στο άλλο θέμα που άνοιξες για το galaxy s3 πήρες μια ανάλογη απάντηση από εμένα. Και εδώ τα ίδια από άλλους χρήστες. Μήπως κάτι κάνεις λάθος? Που την βλεπεις την λογικη? Εγω εκανα μια ερωτηση,αν καποιος ξερει απανταει..Τα περι porche και ferrari ειναι... μπιπππππ Αν μπορουσα να παρω iphone θα το ειχα παρει ηδη,δεν θα περιμενα να μου πει καποιος οτι για να εχω το ios θα πρεπει να παρω iphone.Εκανα μια ερωτηση και θελω μια απαντηση,ουσιωδης απαντηση ομως.Το Galaxy nexus εχω
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Συνεχιστε on topic παρακαλω και μην το τραβατε.
sarantinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Εγώ σε Nexus S έχω βάλει το "IPhone" και έγινε πρόσφατα upgrade σε "FakeiPhone5" ψάξτο. Sent from my iPhone using Insomnia
forgotten Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) εαν θες να δεις το ιος παρε ενα 3gs τωρα οι τιμες του ειναι φυσιολογικες ,τωρα για launcher υπαρχουν αρκετοι οι οποιοι εχουν τα εικονιδια του ios .εν πασeι περιπτωση νομιζω οτι ποτε δεν θα υπαρξει ios λειτουργικο σε κινητο με android Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2012 από forgotten
qsis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Γιατι παντα να..... τα topics με ανουσια πραγματα και απαντησεις? ανουσιο ειναι το θεμα που ξεκινησες.. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις μια miui το επομενο που μπορεις να κανεις ειναι να το πουλησεις και να αγορασεις ενα μεταχειρισμενο 4αρι αυτο ομως που θα πρεπε να κανεις ειναι να χαρεις το κινητο σου οπως ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις