Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που την βλεπεις την λογικη? Εγω εκανα μια ερωτηση,αν καποιος ξερει απανταει..Τα περι porche και ferrari ειναι... μπιπππππ

Αν μπορουσα να παρω iphone θα το ειχα παρει ηδη,δεν θα περιμενα να μου πει καποιος οτι για να εχω το ios θα πρεπει να παρω iphone.Εκανα μια ερωτηση και θελω μια απαντηση,ουσιωδης απαντηση ομως.Το Galaxy nexus εχω

Δημοσ.

Και στο άλλο θέμα που άνοιξες για το galaxy s3 πήρες μια ανάλογη απάντηση από εμένα. Και εδώ τα ίδια από άλλους χρήστες. Μήπως κάτι κάνεις λάθος?

Που την βλεπεις την λογικη? Εγω εκανα μια ερωτηση,αν καποιος ξερει απανταει..Τα περι porche και ferrari ειναι... μπιπππππ

Αν μπορουσα να παρω iphone θα το ειχα παρει ηδη,δεν θα περιμενα να μου πει καποιος οτι για να εχω το ios θα πρεπει να παρω iphone.Εκανα μια ερωτηση και θελω μια απαντηση,ουσιωδης απαντηση ομως.Το Galaxy nexus εχω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εαν θες να δεις το ιος παρε ενα 3gs τωρα οι τιμες του ειναι φυσιολογικες ,τωρα για launcher υπαρχουν αρκετοι οι οποιοι εχουν τα εικονιδια του ios .εν πασeι περιπτωση νομιζω οτι ποτε δεν θα υπαρξει ios λειτουργικο σε κινητο με android

Επεξ/σία από forgotten
Δημοσ.

Γιατι παντα να..... ;) τα topics με ανουσια πραγματα και απαντησεις?

ανουσιο ειναι το θεμα που ξεκινησες.. ;)

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις μια miui

το επομενο που μπορεις να κανεις ειναι να το πουλησεις και να αγορασεις ενα μεταχειρισμενο 4αρι

αυτο ομως που θα πρεπε να κανεις ειναι να χαρεις το κινητο σου οπως ειναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...