Superpie Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδια οτι λεει ο τιτλος.Ειναι εφικτο κατι τετοιο? Υπαρχει τετοια περιπτωση? Αν οχι,ποιος ειναι ο καλυτερος launcher για adroind που να δειχνει iphone το κινητο? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2012 από Superpie
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ειναι εφικτο κατι τετοιο? Υπαρχει τετοια περιπτωση? Νοπ
pantpesl2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Αν οχι,ποιος ειναι ο καλυτερος launcher για adroind που να δειχνει iphone το κινητο? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.theme.gleiphonestyle&hl=el τον είχε πάρει το μάτι μου μια φορά που έψαχνα, δεν τον έχω χρησιμοποιήσει όμως..
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ο espier launcher μοιάζει με iphone, αν αυτό είναι που σε ενδιαφέρει..
djuan1988 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ούτε σε Mac δε γίνεται εγκατάσταση το iOS. Περισσότερο πιθανό είναι να γίνει σε android παρά σε Mac που δεν είναι arm. 1
Makaros1994 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει μια Rom για αρκετά κινητά με το όνομα joyos. Ψαξ' το.
alexmi900 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εγω να ρωτησω κατι? Γιατι θες να κανεις κατι τετοιο. Ειναι σαν να παιρνεις ferrari και να ρωτας πως γινεται να βαλεις κινητηρα porsche.αν δεν σε αρεσει το android πουλα την συσκευη σου και παρε ενα iphone
Superpie Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Γιατι προφανως δεν εχω τα χρηματα φιλε μου.Ειναι σαν να μου λες πουλα την porsche και αντε παρε ferrari.Καμια σχεση στα λεφτα
Candlemass Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εγω να ρωτησω κατι? Γιατι θες να κανεις κατι τετοιο. Ειναι σαν να παιρνεις ferrari και να ρωτας πως γινεται να βαλεις κινητηρα porsche hyundai.αν δεν σε αρεσει το android πουλα την συσκευη σου και παρε ενα iphone fixed! Ontopic, κοίτα τις MIUI Roms, κάποια θα υπάρχει και για τη συσκευή σου.
ektor7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ούτε σε Mac στο HD2 δε γίνεται εγκατάσταση το iOS. Fixed! 1
orlox Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Γιατι προφανως δεν εχω τα χρηματα φιλε μου.Ειναι σαν να μου λες πουλα την porsche και αντε παρε ferrari.Καμια σχεση στα λεφτα Πουλα το andorid σου για να εχεις τα χρηματα Μπορεις πουλωντας μια porsche να παρεις 4 ferrari
Superpie Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Γιατι παντα να..... τα topics με ανουσια πραγματα και απαντησεις?
Jason 93 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καθολου ανουσιες οι απαντησεις. Ειναι απολυτα λογικες. Ποιο κινητο εχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις