Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια οτι λεει ο τιτλος.Ειναι εφικτο κατι τετοιο? Υπαρχει τετοια περιπτωση? Αν οχι,ποιος ειναι ο καλυτερος launcher για adroind που να δειχνει iphone το κινητο?

Επεξ/σία από Superpie
Δημοσ.

Αν οχι,ποιος ειναι ο καλυτερος launcher για adroind που να δειχνει iphone το κινητο?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.theme.gleiphonestyle&hl=el

τον είχε πάρει το μάτι μου μια φορά που έψαχνα, δεν τον έχω χρησιμοποιήσει όμως..

Δημοσ.

Εγω να ρωτησω κατι? Γιατι θες να κανεις κατι τετοιο. Ειναι σαν να παιρνεις ferrari και να ρωτας πως γινεται να βαλεις κινητηρα porsche.αν δεν σε αρεσει το android πουλα την συσκευη σου και παρε ενα iphone

Δημοσ.

Γιατι προφανως δεν εχω τα χρηματα φιλε μου.Ειναι σαν να μου λες πουλα την porsche και αντε παρε ferrari.Καμια σχεση στα λεφτα

Δημοσ.

Εγω να ρωτησω κατι? Γιατι θες να κανεις κατι τετοιο. Ειναι σαν να παιρνεις ferrari και να ρωτας πως γινεται να βαλεις κινητηρα porsche hyundai.αν δεν σε αρεσει το android πουλα την συσκευη σου και παρε ενα iphone

fixed! :P

Ontopic, κοίτα τις MIUI Roms, κάποια θα υπάρχει και για τη συσκευή σου.

Δημοσ.

Γιατι προφανως δεν εχω τα χρηματα φιλε μου.Ειναι σαν να μου λες πουλα την porsche και αντε παρε ferrari.Καμια σχεση στα λεφτα

Πουλα το andorid σου για να εχεις τα χρηματα

Μπορεις πουλωντας μια porsche να παρεις 4 ferrari

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...