Thanoucos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα. Έχω ένα iphone 3GS και έχει χαλάσει το κουμπί για το αθόρυβο Τι μπορώ να κάνω για να μην το πάω για επισκευή?
xtraktor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα. Έχω ένα iphone 3GS και έχει χαλάσει το κουμπί για το αθόρυβο Τι μπορώ να κάνω για να μην το πάω για επισκευή? δεν μπορεις να κανεις και πολλα μονος σου η αληθεια ειανι σε αυτο το κομματι.. τι εννοεις χάλασε? δεν μετακινείται?ή απλα δεν αποκρίνεται? καλύτερα να το δει καποιος που ξερει..μην προσπαθησεις να το ανοιξεις εσυ όμως!!
Thanoucos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 δεν μπορεις να κανεις και πολλα μονος σου η αληθεια ειανι σε αυτο το κομματι.. τι εννοεις χάλασε? δεν μετακινείται?ή απλα δεν αποκρίνεται? καλύτερα να το δει καποιος που ξερει..μην προσπαθησεις να το ανοιξεις εσυ όμως!! Δεν αποκρίνεται. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα να το βάζω από εκεί στο αθόρυβο?
xtraktor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν αποκρίνεται. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα να το βάζω από εκεί στο αθόρυβο? Assistive touch πας Sett tings Accessibility Assistive Touch Ετσι θα έχεις ενα μενου παντα σε καποιο μερος της οθονης με πολλες ρυθμισεις οχι μονο για την λειτουργια που το θελεις ετσι δεν θα χρησιμοποιείς το διακοπτη (μπορει να βοηθησει και για χαλασμενα κουτμια Home και Power)
Thanoucos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Assistive touch πας Sett tings Accessibility Assistive Touch Ετσι θα έχεις ενα μενου παντα σε καποιο μερος της οθονης με πολλες ρυθμισεις οχι μονο για την λειτουργια που το θελεις ετσι δεν θα χρησιμοποιείς το διακοπτη (μπορει να βοηθησει και για χαλασμενα κουτμια Home και Power) Αυτό από το app store θα το κατεβάσω?
xtraktor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Αυτό από το app store θα το κατεβάσω? ειναι ηδη ενσωματωμενο στο ios παραπανω σου ειπα καιο πως θα το βρεις
Thanoucos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ειναι ηδη ενσωματωμενο στο ios παραπανω σου ειπα καιο πως θα το βρεις ΟΚ. Ευχαριστώ (Δεν ξέρω πολλά πράγματα για iphone για αυτό ρώτησα)
xtraktor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ΟΚ. Ευχαριστώ (Δεν ξέρω πολλά πράγματα για iphone για αυτό ρώτησα) σε ποια εκδοση είσαι? παντως εαν διαβασεις αυτα που εγραψα ειναι απλο θα το βρεις!
Thanoucos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 σε ποια εκδοση είσαι? παντως εαν διαβασεις αυτα που εγραψα ειναι απλο θα το βρεις! Το βρήκα. Ευχαριστώ. Έκδοση: σήμερα πέρασα το IOS 6
xtraktor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Το βρήκα. Ευχαριστώ. Έκδοση: σήμερα πέρασα το IOS 6 ωραίος ελπιζω να σ βολέψει!
Thanoucos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρά είναι. Ευχαριστώ ξανά. Το είχα αφήσει στην άκρη εδώ και 3 μήνες επειδή δεν μπορούσα να βρω κάτι να μπαίνει σε αθόρυβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα