Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα είμαι λιτός:

1.ps3 ή xbox 360 για

2. pro 2013 ή fifa 13 και

3. μόνο για online

Τοποθετηθείτε και μετά θα γράψω τις σκέψεις μου.

Εκεί που έχεις τους περισσότερους φίλους.

Δημοσ.

Οι προηγούμενοι είναι σωστοί. Και επειδή κατά 90% οι φίλοι σου θα έχουν PS3, τότε δεν πρέπει να έχεις κάποιο δίλημμα.

Στα συν το δωρεάν online, ειδικά στις μέρες μας μετράει πολύ.

Δημοσ.

Φιλε PS3 παρε,εγω εχω xbox εδω κ 2 χρονια,μονο pes παιζω στο live,τα αλλα παιχνιδια τα παιζω offline, κ σε αυτα τα 2 χρονια εχω δωσει 70 ευρω στη mirosoft για καρτες, μονο κ μονο για να παιζω το pes.

Δημοσ.

Εκεί που έχεις τους περισσότερους φίλους.

Λάθος. Φίλοι γίνονται στο παιχνίδι, οπότε το θέμα είναι ο αριθμός των χρηστών.

1 PS3 FIFA 13 2,558,538

2 X360 FIFA 13 1,971,606

Δημοσ.

Λάθος. Φίλοι γίνονται στο παιχνίδι, οπότε το θέμα είναι ο αριθμός των χρηστών.

1 PS3 FIFA 13 2,558,538

2 X360 FIFA 13 1,971,606

ααα εντάξει θα έχει δυνατότητα να προσθέσει 600 χιλιάδες περισσότερους "φίλους" στην λίστα των 100 ατόμων που υποστηρίζει το PS3 :lol:

Αν δεν το κατάλαβες εγώ μιλάω για πραγματικούς φίλους και όχι για άτομα που θα γνωρίσει παίζοντας δικτυακά ματς. Τέτοιους βρίσκει χιλιάδες σε όποια κονσόλα επιλέξει.

P.S.: Τα νούμερα αυτά απο που προκύπτουν? Τουλάχιστον αν είχες νούμερα απο πόσοι έλληνες παίζουν fifa σε xbox/ps3 ίσως θα είχε μια λογική αυτό που είπες. Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι όχι δεν θα είχε :P

Δημοσ.

είναι κουραστικό όταν μερικοί το παίρνεται τόσο "πατριωτικά" το θέμα. αν ήταν κάποιο shooter πιθανώς να πρότεινα xbox.

κανείς gamer που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με ένα παιχνίδι δεν βάζει σε προτεραιότητα του 5-10 φίλους του αλλά την κοινότητα που είναι online

Δημοσ.

Χτες πήρα δανεικό ps3 και κατέβασα τα demo pes2013 και fifa 13.

Έχω ένα xbox 360 φλασαρισμένο και τώρα με το ps3 μου φαίνεται πολύ άβολο το χειριστήριο, ειδικά οι πίσω σκανδάλες.

Οπότε για ένα 2 xbox 360 με βλέπω και fifa 13 αν και το προ φέτος μου αρέσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...