Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα εδώ και καιρό, από τα 7αρια ακόμη και συνεχίζεται και στα "8". Έχω ένα πρόγραμμα για να βλέπω tv. Είναι το winfast pvr2 και είναι το μανάτο της κάρτας μου.

Αυτό που συμβαίνει λοιπόν, είναι ότι αν ελαχιστοποιήσω το παράθυρο, τα κουμπιά minimise, maximise και close, χάνονται.

Έχει κανείς καμιά ιδέα να δοκιμάσω?

Άλλαξα skin, πάλι τα ίδια. Δοκίμασα με τους wddm 1.2 (των 8), αλλά και με τους τελευταίους της nvidia, πάλι τίποτα. Δεν έχει επιλογή στα 8 να απενεργοποιήσω το aero, θα ήθελα να το δοκιμάσω και αυτό. Εδώ βρήκα κάτι παρόμοιο. Αναφέρεται στο "dynamic window manager", αλλά η επανεκίνηση δεν είναι λύση, γιατί ναι μεν διορθώνεται, αλλά αν πειράξω το παράθυρο (κάτι που κάνω συχνά δηλαδή), επανεμφανίζεται το πρόβλημα.

Τίποτα άλλο?

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις άλλα προγράμματα όπως το BlazeVideo HDTV Player ή το ProgDVB μήπως δεν δημιουργούν αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε nikoma :)

Έλεγα να χρησιμοποιήσω το εργοστασιακό, το οποίο κατά τα άλλα μου αρέσει μια χαρά, δουλεύει το τηλεκοντρόλ και δεν θέλει ψάξιμο.

Αλλά μιας και μου τα ξαναθύμισες, θα κάνω μια δοκιμή. Απλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα υπάρχει κάποια ρύθμιση που θα μπορούσε να το διορθώσει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...