agpol07 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μπαινω κατευθειαν στο ζουμι.. Εχω ενα macbook pro late 2007 2.2 GHz 15" (santa rosa) το οποιο επειδη τα ειχε πεξει η μπαταρια και αποσυνδεοταν καμια φορα το καλωδιο της τροφοδοσιας εσβηνε κατευθειαν με αποτελεσμα να καψει το Video Chip και ενω ανοιγει κανονικα το mac η οθονη δεν κουνιεται καθολου. Το πηγα σε ενα γνωστο μαγαζι που ασχολειται με apple προΪοντα και μου το επιβαιβεωσαν και μου προτειναν τα εξης: 1) ή βαζουμε κανουριο logic board ---> 600 ευρω 2) ή το στελνουμε εξω για επισκευη η οποια αν ειναι επιτυχης ---> 230 ευρω (+3 μηνες εγγυηση). αν οχι --> 40 ευρω εξοδα αποστολης. Βασικα το εχω 5 χρονια και προσφατα ειχα βαλει και ssd και ηταν σαν να πηρα καινουριο. Τι κανω ρε παιδες??? Κοιτουσα μπας και παρω καμια μεταχειρισμενη απο ebay αλλα να σκασεις μια 200αρα παλι κ να γινει καμια λαλακια, θα τα κλαιω!!!
haHa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δες εδω: http://support.apple.com/kb/TS2377 Δεν φταιει οτι εβγαινε το καλωδιο τροφοδοσιας, ειναι προβληματικη η σειρα 8xxx της nvidia Το εχει παραδεχθει και η ιδια η nvidia και για αυτο η apple το επισκευαζε και εκτος εγγυησης(μιας και η nvidia υποχρεωθηκε να προσφερει δωρεαν ανταλλακτικα) , αλλα μεχρι 4 χρονια απο την αγορα τους.. If the NVIDIA graphics processor in your MacBook Pro has failed, or fails within four years of the original date of purchase, a repair will be done free of charge, even if your MacBook Pro is out of warranty. Δοκιμασε παντως μπας και στο φτιαξουν δωρεαν. Πχ παρε ενα τηλεφωνο σε καποιον επισημο apple service provider ή ενα mail στην apple.
agpol07 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 I'll check it out.. Ευχαριστω φιλος.. Αν οχι ομως τι προτεινεις???
haHa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σιγουρα οχι το 1... Αντι για 600, δωσε 800 και παρε ενα μεταχειρισμενο του 2009-2010. Το 2 ειναι ρισκο ,γιατι μπορει καλλιστα να ξαναχαλασει συντομα. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2012 από haHa
agpol07 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μεσα στο μυαλο μου εισαι.. Ακριβως ομως!!! Βασικα ειχα δωσει πολλα.. δεν μου παει καρδια να τον αφησω στην ακρη.. Δοκιμασε παντως μπας και στο φτιαξουν δωρεαν. Πχ παρε ενα τηλεφωνο σε καποιον επισημο apple service provider ή ενα mail στην apple. Στην Ελλαδα που θα μπορουσα να ρωτησω??
Tablet Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Παρε το επισημο service μην τους πεις για μπαταριες και τετοια πες οτι ξαφνικα δεν σου αναβει.. και οτι εχεις δει για το πργραμμα αντικαταστασης..Ετσι μπορει να σου βγει δωρεαν η φαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα