Προς το περιεχόμενο

Spam Alert

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to pragma exei ftasei se aparadekta epipeda!!!

h prosopikh sas diamaxh eno exei ousia gia esas tous dio den prepei na lavei xora sto forum.

timiman an mporeis stamata den yparxei logos gia olh ayth thn istoria. peite apo pm's oti den tha ksanaexoxlisete o enas ton allon kai as stamatisei EDO to olo pragma

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Auto to thread apodiknuei poso ba8ia eixe aposa8rwsei to mpla mpla to forum MAS . Einai of8almofanes oti exoun prohgoumena meta3u tous mesw tou mpla mpla kai apodiknuei poso SOFA o hal9000 ekopse to sugkekrimeno klado.

Δημοσ.

ΤΡΙΧΕΣ κατα την γνωμη μου φαινονται απο την διαμαχη.

Δεν δειχνει τιποτα για το Μπλα-Μπλα, και ειναι ευκολο να διαγραφει και να μην ξαναγινει κατι τετοιο...

(οχι πως αμα ξαναγινει τρεχει και τιποτα δηλαδη.)

Αλοιμονο αν πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο...θα γινουμε σαν αυτους που λενε οτι ΣΟΦΑ καταργηθηκε η δημοκρατια το 67 γιατι ειχαμε αναλογα πραγματα.

Και θα ειμαστε της λογικης ποναει κεφαλη-το κοβουμε.

Αν προσπαθουσατε ολοι με σοβαροτητα θα μπορουσε ανετα να βρεθει λυση, αν δεν θελετε ολα ειναι δυσκολα.

Δημοσ.

BlizardBill h basikh mas diafora einai oti egw dinw luseis enw esu tis TRIXES opws grafeis kai pio panw . Episeis kopse to 'Aν προσπαθουσατε ολοι με σοβαροτητα θα μπορουσε ανετα να βρεθει λυση, αν δεν θελετε ολα ειναι δυσκολα.' h 8a bazeis kai ton eauto sou mesa kai malista prwto prwto mias kai postares ekei perissotero apo mas opote fereis megalutero meros eu8inhs gia oti egine H de 8a milas ka8olou .

An pali o plu8intikos htan klasikh mpixth ,to suni8izeis allwste, ws pros tous mderators na sou upen8imisw oti den eimai opote opws kai na to doume to 8ema pali la8os eisai . Einai h pollosth fora pou se exw tapwseoi kai eilikrina se lupamai re magka mou giati prospa8eis na mou thn fereis pisoplata alla de sou bgainei panta thn patas kai de 3erw giati ... lol !

Δημοσ.

Τελικά αυτό το τόπικ είναι πολυσυλλεκτικό

Ξεκίνησε ως ρουφιάνεμα απο μένα, συνέχισε ως παίνεμα υπογραφών, ύστερα ως κατηγορίες για τις υπογραφές, μεταλλάκτηκε σε ...τέσπα ξέρετε σε τι, ξαναείχαμε παινέματα για τις υπογραφές και τώρα καταλήγουμε στο αν έπρεπε να να φύγει το Μπλα μπλα

Μακράν το the most hijackable thread ever.

Και ως θεία δίκη δημιουργός του ήμουν εγώ. Έτσι για να δω τη γλύκα που στο ξεκάρφωτο πετάω σε όποιο τόπικ βρεθώ και απο μια φωτο της Μόνικας...

Δημοσ.

KWSN:

An den kanw lathos tonoima tis frasis einai "oti tipota den menei kryfo apo to fws tou iliou" kai oxi ton idio ton ilio,epomenws nomizw oti "Ouden krupton ypo ton ilio" i "Tipota kryfo katw apo (to fws) toy Ilioy"

Δημοσ.
Einai h pollosth fora pou se exw tapwseoi kai eilikrina se lupamai re magka mou giati prospa8eis na mou thn fereis pisoplata alla de sou bgainei panta thn patas kai de 3erw giati ... lol !

Ειναι που εισαι αρκετα εξυπνος και δουλευεις ωραια το λογο γιαυτο με ταπωνεις συνεχεια...τι να κανω?

Κατα τα αλλα ναι, για μερικους moderators εριξα μπηχτη, γιατι αντι να προσπαθειτε σοβαρα να φτιαξετε τα πραγματα μερικοι απο εσας, κοιτατε πως θα ταπωσετε τους αλλους, και μετα πνηγεστε στο κουταλι με το νερο.

Δημοσ.

Nai ! eides ti ma8aineis me ena polusulektiko topik ?

Kaziki gia thn akribeia einai :

Palouki

gkau*i

3ulo

gklomp

kai uparxei kai h metaforikh enoiologikh ermhneia tou orou pou shmenei : egina kaziki ---> egina rompa 3ekoumpoti

Epishs Egina kaziki ---> egina staka ---> koinws me8usa

6 enoies wow ! :D :D :D

Δημοσ.
nai gi auto postareis san to kaziki molis postarw egw ... ase mas re ...

Οπα ρε φιλε, καταρχην εχω πει οτι εκανες πολυ καλη δουλεια σαν mod και απο οτι θυμαμαι μια φορα μονο ειχαμε τσακωθει και ποσταραμε εναλαχ για λιγες ωρες.

Η αφορμη ηταν για τον τροπο που εκφραζοσασταν ως mod σε μια διαμαχη.

Δεν θυμαμαι να ειχα ξανακανει κατι τετοιο, μεχρι τωρα.

Με ενοχλησε που πηγες να εκμεταλευτεις ενα γεγονος που δεν λεει σχεδον τιποτα για να φτασεις στα ακρα.

Τεσπα, δεν κραταω κακια σε κανενα, (ισως σε κανενα epote-bandito-γηριονη λιγο :P ) και σιγουρα δεν εχω τιποτα με εσενα.

Με πειραζει λιγο ο τροπος που μιλας και ιδιετερα ως mod ,αλλα δεν λεει και τιποτα για να τρεχω απο πισω σου!!!

Ξανακοιτα το.

Δημοσ.

Ρε παιδιά;

Δεν κάνουμε καμιά πρόταση να γίνει ειδικό section με θέμα 'Μπινελίκια' (εναλλακτικά 'Αρένα');

Mods δε θα υπάρχουν και θα μπαίνει ο καθένας εκεί μέσα με δική του ευθύνη (αφού θα διαβάσει την αντίστοιχη ανακοίνωση), θα βρίζεται με όποιον θέλει και όλα καλά.

Κανείς δε θα τρώει ban για τα λεγόμενά του εκεί μέσα.

Έτσι και το Μπλα Μπλα θα επανέρθει, αφού όποιος έχει διαφορές με κάποιον, θα ξεχαρμανιάζει στο 'Μπινελίκια' και οι συζητησούλες θα γίνονται ήρεμα.

(Κοίτα πλάκα: Αυτήν την πρόταση την είχα κάνει στο post μου 'Ένα διαφορετικό παραμύθι', εντελώς για πλάκα, αλλά τελικά νομίζω πως θα βρει πρακτική εφαρμογή!) :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...