Προς το περιεχόμενο

Spam Alert

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο kavalioti έστειλες PM λεγοντάς του ότι η υπογραφή δεν αναφέρετε σε αυτόν, χωρίς να λες σε ποιον "πάει".

Σε μένα δεν θυμάμαι να μου έστειλες σιδεροκέφαλος ή κάτι παρόμοιο. Κάνω λάθος;

Λες:

Αν η υπογραφή μου αναφερόταν σε σένα, πίστεψε με θα ήταν πολύυυυυ πιο αιχμηρή.

Γιατί θα ήταν πιο αίχμηρή; Σε έχω πειράξει και δεν το θυμάμαι;

Λέγε τώρα που το σίδερα είναι ζεστό και μην αποφεύγεις τις ερωτήσεις μου με καθηγητές, εργασίες και τρίτα άτομα, -που συνεχίζεις να ανακατεύεις. Λέγε γιατί τα έχεις μαζί μου; Τόσο δύσκολο είναι να δώσεις μία απάντηση χωρίς να βάλεις και άλλους στην κουβέντα. Εδώ μιλάμε οι δυό μας! Το πρόβλημα δεν το έχει ο Adams, το πρόβλημα είναι ανάμεσα σε εμάς τους δύο!

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα για σένα μίλησα βρε άνθρωπε του θεου στο γενικό μπλα μπλα μπροστά σε όλους, μιας και σε σένα πήγε το θέμα(καθώς με σένα είχα προστριβές παλιότερα και άρα μάλλον εσένα εννοούσε ο exorcist, και για σένα μιλάγανε τα περίσσοτερα pms που είχα λάβει εκείνο το βράδυ). Στον καβαλιώτη επειδή δεν έκρινα σκόπιμο(για τους λόγους που αναφέρω στην παρένθεση) να αναφερθώ στο γενικό Μπλα μπλα, του έστειλα pm. Τι είναι πιο εμφανές και πιο επίσημο. Να πω φανερά κάτι ώστε να το δουν όλοι ή σε ένα pm(όπου ύστερα στην τελική ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί το μακρύ και το κοντό του;)

Και αυτό που είπα για την υπογραφή μου το πήρες με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Εννοώ οτι ΑΝ είχα πρόβλημα μαζί σου και επομένως η υπογραφή μου αναφερόταν σε σένα θα ήταν πολύ πιο αιχμηρή, καθώς αν έχω φουρκιστεί με κάποιον δεν είμαι και πολύ μετριοπαθής και τα λέω πολύ πιο χύμα(δε νομίζω να θέλεις demo αυτού απο προηγούμενα τόπικ).

Τον καθηγητή μου τον ανακάτεψα επειδή δε μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για να σε πείσω. Το πρόβλημα δεν είναι ανάμεσα σε μας τους δυο, αλλά μόνο δικό σου. Σου λέω οτι πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους και να ηρεμήσεις. Αν ο λόγος μου δε σου φτάνει για αυτά που σου λέω. Ε δε μου καίγεται καρφάκι.

Δημοσ.
Insomnia Site - Forum

Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για το site και το forum.Προτείνετε ιδέες και επισημάνετε προβλήματα που συναντάτε. Posts υβριστικά και με προσωπικές επιθέσεις θα διαγράφονται.

Το γράφω γιατί αν και κάποιοι θα έπρεπε να το ξέρουν, φαίνεται ότι το αγνοούν επιδεικτικά.

Φίλε timiman, επειδή ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο, θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή: Μαζέψου!

Βάλανε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα μου φαίνεται...

Δημοσ.

LL_Neo alla kirios timiman, RTFR ( ek tou RTFM)!

Synehiste me p.m.s kai oxi edo. BTW timiman to sig sou prokalei afti ti stigmi, eite pragmatika ftais esy eite oxi. Ego san tritos etsi to blepo.

Επισκέπτης
Δημοσ.

KWSN_Men, σε παρακαλώ μείνε έξω από την κουβέντα. Δεν χρειάζεται βοηθούς ο LL_NEO. Και διάβασε καλύτερα τα ποστ μου, γιατί δεν βρίζω πουθενά κανέναν.

LL_NEO, δεν έχεις κανένα πρόβλημα μαζί μου; Τότε δώσε μου έστω μία δικαιολογία για τον τσακωμά που είχαμε σε επίπεδο PMs και όχι μόνο. Και αφού την αρχή την έκανες πάντα εσύ, σε οποιδήποτε θέμα μπορούσες.

Και επειδή δεν θα παίζω το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και ούτε θέλω να ψάχνω να σε βρω πίσω από το δακτυλό σου, θα σου πω εγώ τους λόγους που σε έχουν κάνει να βγάζεις καντήλες εναντίον μου:

α. Αντιπαθείς τους γαύρους! Το Profile σου τα λέει όλα.

β. Ακόμα δεν έχεις χωνέψεις το "μάλωμα" που κάναμε, στο θέμα των υπογραφών.

γ. Δεν γουστάρεις να με βλέπεις mod

Ε, λοιπόν, εγώ σου λέω να τα συνηθίσεις, τουλάχιστον τα δύο από αυτά αφού το τρίτο δεν θα το κρίνεις εσύ αλλά ο Admin, και να μάθεις να ζεις με αυτά.

Δημοσ.

Έλα να τα πάρουμε ένα ένα

α) Σε αυτό το τόπικ μαθαίνω οτι ένας απο τους φανατικούς γαύρους του forum (και αριστερός και απο ΤΕΙ και γενικώς απο τα άτομα που έχουμε ρίξει άπειρους καυγάδες) έχει πρόβλημα στα επιχειρηματικά του σχέδια και αυθόρμητα εκφράζω τη λύπη μου

Αν και πολλές φορές τα έχουμε αλληλοχώσει πραγματικά λυπάμαι για τις αναποδιές...

Αν ήμουν ο άνθρωπος που περιγράφεις θα το έκανα αυτό; Σε πείραξε το profile μου;

β) Για τις φωτογραφίες μίλησα στην αρχή του τόπικ, αμέσως μετά τα μπινελίκια σου. Μάλλον τελικά εσύ έχει τεράστιο κόλλημα με τις φωτογραφίες, εμένα ούτε κρύο μου κάνουν ούτε ζέστη, όταν ξαναβγούν ευχαρίστως να την αφαιρέσω.

γ) Αν ακόμα δε σε έπεισα για το moderateriliki, δε μου καίγεται καρφάκι όπως ήδη είπα. Τόσο σημαντικό σου φαίνεται το γεγονός ότι είσαι mod που φαντασιώνεσαι όλους μας να τρώμε τα νύχια μας απο ζήλια; Μήπως απο κει ξεκινάει το πρόβλημα ρε τιμι;

Για τους τσακωμούς όπως λες στα pm μάλλον εσύ πρέπει να μιλήσεις κάθως εσύ μου έστειλες πρώτος και αναγκάστηκα να απαντήσω. Αν θέλεις μάλιστα μπορείς να τα καταθέσεις εδώ, καθώς εγώ δε συνηθίζω να αποθηκεύω pms.

Δημοσ.

Δε θα παρενέβαινα στη διαμάχη αυτή, αλλά επειδή είδα πάλι να εμπλέκεται το όνομά μου (και όχι άδικα) θα πάρω θέση:

Ναι εγώ φταίω, για όλη την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με την υπογραφή του LL_NEO

Έκανα το λάθος να κρίνω την υπογραφή του, μόνο απ' όσα λαμβάνουν χώρα στην insomnia και μου φάνηκε αυτονόητο πως η υπογραφή του ήταν μπηχτή για τον timiman.

Όμως ομολογώ, με ξάφνιασε η επίμονη θέση του LL_NEO να μιλήσω ξεκάθαρα για το τι εννοούσα, μιας και μέχρι τότε, για να μην τον εκθέσω (με το φτωχό μου μυαλουδάκι), μιλούσα με υπονοούμενα.

Όταν πλέον άνοιξα τα χαρτιά μου, μου δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσω μέσω IRC με τον LL_NEO και μου αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έβαλε την υπογραφή.

Με κάλυψε 100% η εξήγησή του και μάλιστα του είπα και εγώ, πως παρόλο που έγινε τέτοια ανακατωσούρα καλό θα ήταν να μην αλλάξει sign για κάποιο καιρό (μέχρι να ξεχαστεί το θέμα), μιας και θα φαινόταν πως το έκανε μόνο και μόνο για να καλύψει τα ίχνη του.

Επαναλαμβάνω πως για άλλο λόγο έβαλε την εν λόγω υπογραφή και αν κάποιος του ρωτούσε λεπτομέρειες είμαι σίγουρος πως θα του της έδινε ευχαρίστως.

Ζητώ και πάλι συγγνώμη LL, που είχα πέσει τόσο έξω αρχικά και είμαι η αιτία γι' αυτά που γίνονται τώρα.

Μερικοί εδώ πρέπει να μάθουν (όπως έμαθα και εγώ μετά το συγκεκριμένο περιστατικό), πως η ζωή δεν είναι μόνο insomnia και επηρεαζόμαστε και από άλλα πράγματα εκτός από αυτήν!

Φυσικά δε χρειάζεται να διευκρινίσω πως δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις με τον LL_NEO.

ΥΓ: Δεν είναι πάντα κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη μας, μερικές φορές μάλιστα δείχνει μεγαλείο (Αυτό είναι συμβουλή για όλους, αλλά ιδιαίτερα για ορισμένους με γαλόνια)

Επισκέπτης
Δημοσ.

LL_NEO, η συμπεριφορά σου απεναντί μου αυτό δείχνει (moderateriliki).

Καλά τα α) και γ) ας ελπίσουμε ότι είναι όπως τα λες. Αλλά αν δούμε και http://www.pctech.gr/viewthread.php?tid=6080 , θα ξαναλλάξεις γνώμη.

Και όσο για τα "μπινελίκια" που λες, ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ. Σε προκαλώ να δείξεις σε όλους τα μπινελίκια, -που λες, ότι είπα. Γιατί μου φαίνεται ζεις σε έναν κόσμο ονείρου τελικά.

Εγώ σε έθιξα προσωπικά με τα λόγια που είπα, πριν αρχίσεις να βρίζεις εναντίον μου;

Με ξέρεις και σε προσωπικό επίπεδο και με έβρισες σε αυτό το θέμα;

Δημοσ.

Μα εφόσον μας λες παρτάκηδες ρε τιμι τι είναι εκτός απο μπινελίκωμα; Θα παίξουμε και με τις λέξεις τώρα; Που σε έβρισα ακριβώς σε αυτό το τόπικ εγώ;

Όσον αφορά το τόπικ που αναφέρεις τι λέω που φανερώνει εμπάθεια; Εκτός και αν αναφέρεσαι στα πειράγματα με τον Hellraiser αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δεις πως ακριβώς έκλεισε η κουβέντα μας. Δεν έχεις πειραχτεί ποτέ με φίλο σου Παναθηναϊκό για αυτά;

Πάντως λες τόση ώρα ότι σε καταδιώκω ότι έχω πρόβλημα μαζί σου και τελικά διαπιστώνουμε οτι έχεις αρχείο με τόπικ μου ακόμα και απο άλλα forum, ή και απο το profile μου. Έλα να σε βοηθήσω. Κάτι είχα πει και για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη (και άρα και για τον Ολυμπιακό) προ τριμήνου στο amdmb.com. Ψάξε να το βρεις να το βάλεις εδώ. Αααα επίσης στο aoa στο profile μου λέω κάποια αντίστοιχα, βάλτα και αυτά. Επίσης στο pctech το mood μου είναι Green. ΈΓΚΛΗΜΑ. Είμαι και τακτικό μέλός και απο τα πιο παλιά στο greenwebfans.com . Δυστυχώς δεν γράφτηκα ποτέ στους Ν.Ο.Π.Ο. για να το βάλεις και αυτό στη δικογραφία. Επίσης στον τραπεζίτη μου κάτω αριστερά(όπως βγαίνεις) έχω θήκη με τριφύλλι ζωγραφισμένο με μπογιά πορσελάνης. Τι με όλα αυτά;

Άραξε ρε συ γινόμαστε με αυτά και με αυτά ρόμπες δεν το παίρνεις χαμπάρι; Ήδη αρχίζουν οι φωνές διαμαρτυρίας γι'αυτό που γίνεται. Άκου να σου προτείνω κάτι. Γράψε ότι θέλεις τώρα και να το ξαναπιάσουμε το θέμα σε 24 ώρες πάλι. Να ηρεμήσουμε λίγο. ΟΚ?

Δημοσ.
KWSN_Men' date=' σε παρακαλώ μείνε έξω από την κουβέντα. Δεν χρειάζεται βοηθούς ο LL_NEO. Και διάβασε καλύτερα τα ποστ μου, γιατί δεν βρίζω πουθενά κανέναν.

LL_NEO, δεν έχεις κανένα πρόβλημα μαζί μου; Τότε δώσε μου έστω μία δικαιολογία για τον τσακωμά που είχαμε σε επίπεδο PMs και όχι μόνο. Και αφού την αρχή την έκανες πάντα εσύ, σε οποιδήποτε θέμα μπορούσες.

Και επειδή δεν θα παίζω το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και ούτε θέλω να ψάχνω να σε βρω πίσω από το δακτυλό σου, θα σου πω εγώ τους λόγους που σε έχουν κάνει να βγάζεις καντήλες εναντίον μου:

α. Αντιπαθείς τους γαύρους! Το Profile σου τα λέει όλα.

β. Ακόμα δεν έχεις χωνέψεις το "μάλωμα" που κάναμε, στο θέμα των υπογραφών.

γ. Δεν γουστάρεις να με βλέπεις mod

Ε, λοιπόν, εγώ σου λέω να τα συνηθίσεις, τουλάχιστον τα δύο από αυτά αφού το τρίτο δεν θα το κρίνεις εσύ αλλά ο Admin, και να μάθεις να ζεις με αυτά.[/quote']

Insomnia Site - Forum

Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για το site και το forum.Προτείνετε ιδέες και επισημάνετε προβλήματα που συναντάτε. Posts υβριστικά και με προσωπικές επιθέσεις θα διαγράφονται.

Έλεγαν οι παλιοί ότι η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως. Να δούμε αν θα μάθουν μερικοί μερικοί.

Φίλε timiman, κάνε ένα κόπο και διάβασε το παραπάνω. Μιλάει μόνο για βρισιές; Μιλάει για κοσμιότητα και για αποφυγή προσωπικών επιθέσεων. Πιστεύεις ότι εσύ προσωπικά μένεις μέσα σε αυτά τα όρια; Εσύ σαν moderator, και μια και πάσχισες τόσο να φτάσεις εκεί, δε θα έπρεπε να δίνεις το παράδειγμα σε εμάς τους φτωχούς χρήστες; Όσο φέρεσαι με τέτοια εμπάθεια, μάλλον παράδειγμα προς αποφυγήν γίνεσαι. Όπως ξαναείπα, επειδή έγινες moderator η στάση σου θα έπρεπε να είναι πιο υπεύθυνη, και όχι να πηγαίνεις από εδώ και από εκεί και να δημιουργείς θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Το ξέρω ότι έχεις προϊστορία στο sport, αλλά δε νομίζεις ότι είναι ώρα να βάλεις ένα τέλος. Grow up already. Με το να κάθεσαι να μαζεύεις 'στοιχεία' ενοχής του LL_NEO στο προφίλ του και σε άλλα fora, δείχνεις εμπάθεια και ψύχωση με το θέμα. Και τέλοσπάντων, υπογραφή moderator με επίθεση σε χρήστη εκτός από αστεία και αντιαισθητική, είναι και προβλητική για το forum και τους χρήστες του.

LL_NEO: Πώς προτιμάς;

α) Ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου.

β) Τίποτα δε κρύβεται από τον ήλιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...