EXoRCiST Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 @LL_NEO: ΟΚ sorry και απο μένα. Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας τώρα: Πολλοί εδω μέσα διαφημίζουν το site τους, άλλοι στην υπογραφή και άλλοι στο nick τους. Η συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια έχει κάτι το ιδιαίτερο, καθώς διαφημίζει ένα επίσης τεχνολογικό site, που θα μπορούσε να θεωρηθεί ανταγωνιστική και άκρως προκλητική κίνηση. Δεν ξέρω τη θέση του forum μας, όμως ίσως κάποιοι κανόνες για το τι είδους διαφήμηση επιτρέπεται και τι όχι (με τις ανάλογες κυρώσεις για τους παραβάτες), θα έδιναν τη λύση;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Παρενθεση: LL_NEO και EXoRCiST καταρχάς ηρεμείστε. Από τα λεγόμενά σας βγαίνει το εξής: Ότι δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται. Δηλαδή θα πρέπει να κάνει ο HAL9000 ένα κατεβατό από απαγορεύσεις για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά αυτό το φόρουμ;
LL_NEO Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Αντί να πείς κανα συγνώμη πας να τα μπαλώσεις και μάλιστα άτσαλα; Δεν είναι θέμα του τι απαγορεύεται ή επιτρέπεται. Υπάρχει συγκεκριμένη επιλογή στη διάθεση του Admin(υποθέτω όπως εμείς έχουμε στη διάθεση μας την επιλογή να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για pms) και επέλεξε να την αφήσει ανοιχτή. Άρα δεν είναι θέμα ειδικών κανονισμών που ξεχάστηκαν. Δεν εμπίπτει στην κατηγορία πχ των φωτογραφιών ομοφυλοφιλικού σεξ, όπου αν και δεν αναφέρεται η απαγορευσή τους, όλοι την αντιλαμβανόμαστε ως απαραίτητη. Μιλάμε για θέμα ρύθμισης απο την πλευρά του διαχειριστή, και όπως σου είπα τα παραπονά σου στον HAL γι'αυτό. Εμένα εφόσον μου έδωσε τη δυνατότητα να να την έχω στην υπογραφή μου, το θεωρώ δικαιωμά μου και δεν επιτρέπω ούτε σε σένα ούτε σε κανέναν άλλο ουρανοκατέβατο (υπο την έννοια ότι πολύ απλά δεν είναι δική σου δουλειά) να μου το στερήσει. Δεν έχω ιδιαίτερη κωλοφαγούρα για τις φωτογραφίες, απόδειξη αυτού το γεγονός ότι μόλις απαγορεύτηκαν, έσπευσα να αλλάξω το προφίλ μου, ενώ άλλοι συμπεριλαμβανομένων και moderator έκαναν την πάπια, πράγμα το οποίο στη δική μου συνείδηση θα μπορούσε να με νομιμοποιήσει να κάνω το ίδιο. Το ίδιο θα κάνω αν αποφασίσει να πράξει ο HAL κάτι ανάλογο. Επίσης θα πράξω τα δέοντα αν ο HAL βάλει και όρια στις υπογραφές, καθώς το έχω ήδη ζητήσει κάπου στη 10τη νομίζω σελίδα του τόπικ για τις αλλαγές. Αν και δε νομίζω ακόμα και με τα αυστηρότερα κριτήρια να βγω εκτός προδιαγραφών. Όπως βλέπεις έκανα τη χάρη να σου απαντήσω σε αυτό το τόπικ. Αλλά τουλάχιστον σεβάσου αυτό που είσαι εδώ να προστατεύεις, και κάνε άλλο τόπικ για το πρόβλημα που έχεις. Και καλά για μένα, δεν περίμενα να μου ζητήσεις συγνώμη(εδώ με έχεις πει και ψεύτη και αντί μετά να φας το πληκτρολόγιο σου, σφύριζες αδιάφορα), αλλά ο ChrisAce τι σου φταίει και του μίλησες έτσι;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 LL_NEO, Όσο και να προκαλείς δεν πρόκειται να πέσω στο επιπεδό σου. Λέγε ότι θες.
LL_NEO Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 ?????????????????????????????????????????????????????????????? LoL Όπως είχε πει και γνωστός αμπελοφιλόσοφος του forum Πολύ με διασκεδάζει όταν την έλλειψη επιχειρημάτων διαδέχεται η ανωτερότητα... Ευτυχώς η συζήτηση εδώ είναι ορατή και προσβάσιμη απο όλους και το ύφος όλων των μυνημάτων άμεσα συγκρίσιμο. Επομένως όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για το επίπεδο του καθενός...
ChrisAce Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 LL_NEO' date='Όσο και να προκαλείς δεν πρόκειται να πέσω στο επιπεδό σου. Λέγε ότι θες.[/quote'] Έτσι μετριώφρων είσουν πάντα ή το απέκτησες μετά το μοντεριλίκη? Ο άνθρωπος που είναι μετριώφρων πάντως έχει ένα ατού παραπάνω για να πετύχει στην ζωή του. Καλό είναι να μην προκαλείς με την ανωτερότητά σου αν την έχεις. Οι ανώτεροι άνθρωποι ποτέ δεν παινευόντουσαν μόνοι τους. Και κάτι άλλο. Δέν είναι ανάγκη να έχεις πάντα την τελευταία κουβέντα. Δείξε αυτό που λές ότι έχεις. Ανωτερώτητα δηλαδή. Και επιτέλους αφού ο privateer είπε οτι η ύπόθεση έκλεισε και να συνεχιστεί το αρχικό τόπικ του LL_NEO γιατί το ξαναγυρνάς πάλι εκεί? Φιλικά και χωρίς καμιά κακία ή οποιονδήποτε κακό σκοπό. Χρήστος
LL_NEO Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Νομίζω Chris οτι στις ερώτησεις σου απάντησες μόνος σου... A και νομίζω ότι μόλις βρήκα και άλλο bug. Τα posts στο moderators forum προφανώς φαίνονται στα 5 πιο πρόσφατα της πρώτης σελίδας του insomnia. Πάω να το γράψω στο αντίστοιχο τόπικ.
epote Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 paides xalaroste. sinexiste apo pm's h akoma kalitera mhn sinexisete katholou. kalitera na kleisei to thema
Edgar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 H plaka einai oti ti Mpla-Mpla katebaze to epipedo tou forum, itan aitia gia prostribes anamesa sta atoma tou forum, mpla.... mpla.... mpla.... mpla...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Μπράβο, μπράβο, συγχαρητήρια. Συνεχίστε έτσι...
LL_NEO Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Θέλω να γίνω NEO_mod στην θέση του mod. Ναι, ναι αυτό που καταλάβατε! Μ'αρέσει που μιλάς και για επίπεδο. Ιδού το επίπεδο του ανθρώπου. Λοιπόν άκου να δεις. Αντιθέτως με σένα(όπως αφήνεις τουλάχιστον να φαίνεται) δεν άγομαι και δε φέρομαι απο την επιθυμία μου να γίνω moderator, οπότε η συγκεκριμένη υπογραφή μου κάνει αέρα... Απο κει και πέρα με το που την είδα μου ρθε να βάλω το γνωστό κοτόπουλο(θα το θυμάσαι λογικά) στην υπογραφή μου, με μια αφιέρωση, όμως.... α) Είναι αντίθετη με τον κανόνα για προσωπικές επιθέσεις, και εγώ τουλάχιστον για όσο ακόμα μπορώ τον σέβομαι. β) Θα εκτεθώ και γω, ενώ τώρα αν κάποιος ρεζιλεύεται είσαι εσύ γ) Ενδεχομένως να σε νομιμοποιήσω να με κάνεις ban καθώς όπως και συ είπες, έχεις φτάσει στα οριά σου (άτιμα bugs) . Τη χάρη αυτή δε στην κάνω. δ) Και κυριότερο: Σιγά μη βγάλω τον παίδαρο τη Μόνικα και να ασχοληθώ με το ατομό σου. Μεγάλη σου η χάρη. Αντ'αυτού και επειδή με τα καμώματά σου δε ρεζιλεύεσαι μόνο εσύ, ενημέρωσα τον HAL, αν και πραγματικά δεν ήθελα καθώς ξέρω ότι ο άνθρωπος έχει δουλειά.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Γιατί σε ενοχλεί η υπογραφή μου; Σε αναφέρει πουθενά; Κατάλαβες πώς είναι να παίζουν και άλλοι το παιχνίδι όπως και εσύ; Κατά τ' άλλα δεν σε καίει η υπογραφή μου, αλλά ενημέρωσες τον HAL9000. Φάσκεις και αντιφάσκεις. Δημιουργείς μηδενικές εντυπώσεις, επιτίθεσαι σε άτομα που δεν γνωρίζεις. Βγάζεις συμπεράσματα για τους άλλους μόνος σου. Και γενικά κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου με σκοπό... που δεν γνωρίζεις καλά-καλά εσύ. Αλήθεια, τελικά τι έχεις μαζί μου; Μπορείς να το δηλώσεις εδώ; Ποια δικαιολογία έχεις ώστε να θέλεις να "μαλώνεις" μαζί μου; Να μου πεις, το και το δεν μου αρέσει. Πρόσεξε όμως! Όχι να αρχίσεις το πόλεμο εντυπώσεων και τα ψεύτικα λόγια. Να πεις το αληθινό αίτιο που σε κάνει να βγάζεις τα σωθικά σου, βλέποντάς με όπως ο ταύρος το κόκκινο πανί. Εγώ, ας κάνω την αρχή, δεν έχω τίποτα μαζί σου. Αλλά από την στιγμή που, ντε και καλά, θέλεις να μαλώσεις με κάποιον και ρίχνεις ότι έχεις προς το μέρος του, δεν θα κάτσω με τα χέρια στραυρωμένα. Ποιος θα το έκανε άλλωστε αυτό... ΥΓ. Ζητάω συγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη, γιατί στα PMs δεν βγαίνει τίποτα. Η κουβέντα θα συνεχιστεί εδώ, για να λήξει πια ο "Πόλεμος χωρίς αιτία".
LL_NEO Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Η υπογραφή σου με εναφέρει πεντακάθαρα. Και δεν κατάλαβα για ποιο παιχνίδι ακριβώς μιλάς Ο HAL ενημερώθηκε γιατί πολύ απλά δε γίνεσαι μόνο εσύ ρεζίλι με τα καμώματα σου, αλλά και το insomnia που εσύ ως moderator εκπροσωπείς. Αυτή είναι η διαφορά μας. Εσύ βλέπεις πόλεμο, εγώ πάλι όχι. Οταν καλούμαι να απαντήσω απαντάω και that's it. Πάντως αν ανατρέξει κανείς το συγκεκριμένο τόπικ θα ήθελα να καταμετρήσει τις εκατέρωθεν επιθέσεις και να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Δηλαδή η υπογραφή που είχες βάλει την ημέρα που εγώ και ο kavaliotis γίναμε mods πως την εξηγείς; Τυχαία; Και μην μου πεις ότι πριν την τωρινή υπογραφή μου, δεν είχες κάτι μαζί μου. Μην κρύβεσαι! Εδώ και τώρα να βρούμε λύση, μεταξύ μας και άσε τους άλλους, μην τους μπλέκεις! Λέγε, λοιπόν; Και δεν εκπροσωπώ κανένα φόρουμ. Αυτή τη στιγμή εκπροσωπώ τον εαυτό μου και μόνο.
LL_NEO Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2003 Τώρα το συζήταγα το γεγονός με τον adams. Λίγες μέρες πριν παρέδωσα σε καθηγητή μου εργασία για τα οικονομικά κάποιον εταιριών. Την ημέρα που έβαλα την sig μου μου ανακοίνωσε το εξής: Πήρα αφενώς μεν 10, αφετέρου σκέφτεται να βάλει την εργασία μου σε γνωστό περιοδικό του χώρου με συντάκτη τον ίδιο και συνεργάτες- δούλους του. Εσύ πως θα ένιωθες; Δε θα σε έπιανε πεσιμισμός; Και επειδή πήρα 3 pm που μου έλεγαν κάτι μεταξύ "παγκόσμια σταθερά" και κάποια συναφή πρόσθεσα το "ναι ναι αυτό που καταλάβατε" υποννοώντας ότι όλοι έχουμε βρεθεί σε ανάλογες καταστάσεις. Μετά απο λίγες ώρες και ειδικά μετά το Post του exorcist το ίδιο βράδυ τα μυνήματα άλλαξαν σε άλλα του στυλ "καλά του τα πες του ____" ή " είσαι καραγκιόζης και κομπλεξικός". Σκέφτηκα να την αλλάξω αμέσως αλλά βρέθηκα εγκλωβισμένος(αχ ρε exorcist) καθώς αν την άλλαζα πάνω στο ντόρο θα δήλωνα ουσιαστικά ένοχος. Μα δε θα ήταν εντελώς ηλίθιο αν είχα πρόβλημα με το διορισμό σας να βάλω την υπογραφή την ίδια μέρα και να καρφωθώ; Και γι'αυτό απαίτησα απο τον exorcist να μιλήσει ξεκάθαρα για να μπορέσω να εξηγηθώ Διαβεβαίωσα δημόσια οτι δεν έχω πρόβλημα με το διορισμό σου και στον καβαλιώτη έστειλα pm για να διαβεβαιώσω και τον ίδιο και για να του ευχηθώ "σιδεροκέφαλος". Παρεπιπτόντως ο γάιδαρος ακόμα να μου πει ευχαριστώ για τις ευχές . Αν η υπογραφή μου αναφερόταν σε σένα, πίστεψε με θα ήταν πολύυυυυ πιο αιχμηρή. Αφου με ρωτάς, ενώ νόμιζα οτι το είχα ήδη ξεκαθαρίσει αναγκάστηκα να δώσω όλες τις λεπτομέρειες. Ελπίζω ο καθηγητής μου να μην είναι insomniac...Πάντως επειδή ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια σκόπιμα απέκρυψα στοιχεία σχετικα με την εργασία, το περιοδικό και τον καθηγητή. Επιφυλάσσομαι (αν τελικά γίνει άρθρο) να σου στείλω σκανάρισμα απο αυτό και απο την εργασία μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.