HamerZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Για δοκίμασε και με πχ ubuntu (δίχως εγκατάσταση) να δεις μήπως και έχεις πρόσβαση στο flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το έχεις ακόμη το usb? Άμα το έχεις έχω βρει τρόπο για να διορθωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Πιστεύω 4 χρόνια μετά θα το χει λύσει το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisxr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Το έχεις ακόμη το usb? Άμα το έχεις έχω βρει τρόπο για να διορθωθεί. μου παρουσιάστηκε χθες το ίδιο πρόβλημα, έχω φλασάκι και ζητάει format. πως μπορώ να πάρω οτι έχω μέσα στο φλασάκι και μετά να κάνω φορματ? Μου παρουσιάστηκε χθες το ίδιο πρόβλημα, έχω φλασάκι και ζητάει format. πως μπορώ να πάρω οτι έχω μέσα στο φλασάκι και μετά να κάνω φορματ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shreder Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Φίλε Dhmhgr πες μου σε παρακαλω επειδη εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα πως ακριβως βρηκες τροπο εσυ να το επιδιορθωσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-r281 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgosskg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Αντιμετωπίζω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. Σε δυο υπολογιστές έχω δοκιμάσει ένα usb stick που έχω και μου λέει ότι πρέπει να γίνει διαμόρφωση και μάλιστα όση ώρα το χω συνδεδεμένο ανοίγει αυτό το παράθυρο συνέχεια μπορεί και 20 φορές μέχρι να το αφαιρέσω από την θύρα. Ακόμα και διαμόρφωση που αποφάσισα να κάνω Μετά απο πολύ σκέψη μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει και η αλήθεια είναι δεν θυμάμαι και τι μήνυμα μου γράφει τώρα γτ δεν έχω pc να το ελέγξω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιδιορθώσει όλο αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα