Προς το περιεχόμενο

προβλημα με φλασακι usb

gasper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας ,εχω ενα φλασακι usb και με το που παω να το βαλω στον υπολογιστη μου ζηταει να γινει διαμορφωση δισκου για να το δει,εγω μεσα στο φλαακι εχω τοσα σημαντικα πραγματα που σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να τα χασω,τι κανω σε αυτην την περιπτωση?

μπορω να τα σωσο?θα μπορουσε να βοηθησει καποιος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή στη διαχείριση συσκευών, στο εμφανίζει κανονικά, με το γράμμα του δίσκου κτλ κτλ κτλ απλώς όταν πας να το ανοίξεις, σου πετάει μήνυμα για format;

Σε καμιά περίπτωση μην πατήσεις format.Πρώτα κατέβασε το recuva ή το file scaveger και κάνε scan για να δεις τι μπορείς να σώσεις και αφού τα σώσεις κάπου τότε του κάνεις format.

Δηλαδή στη διαχείριση συσκευών, στο εμφανίζει κανονικά, με το γράμμα του δίσκου κτλ κτλ κτλ απλώς όταν πας να το ανοίξεις, σου πετάει μήνυμα για format;

ναι ακριβως ετσι.

Σε καμιά περίπτωση μην πατήσεις format.Πρώτα κατέβασε το recuva ή το file scaveger και κάνε scan για να δεις τι μπορείς να σώσεις και αφού τα σώσεις κάπου τότε του κάνεις format.

δηλαδη αυτη ειναι η μοναδικη λυση ετσι?θα τα δοκιμασω.

αυτο λογικα το φλασακι λογο του οτι ειναι ευαισθητο πρεπει να χτυπηθηκε καπου ελαφρα γι αυτο τα κανει αυτα

Δεύτερο pc υπάρχει εύκαιρο να το δοκιμάσεις; Και προς Θεού, μην κάνεις κανένα format μέχρι να εξαντλήσουμε όλα τα troubleshootings!

ναι εκει παει το μυαλο μου να το δοκιμασο σε αλλη θυρα usb μπας και το δει.

Αν έχει φυσική βλάβη το usb τότε την έκατσες,αν όμως δεν έχει και είανι απλά πρόβλημα του συστήματος αρχείων τότε με το TESTDISK

θα το ξανακάνει όπως ήταν.

Στην χειρότερη που δεν θα πιάσει το testdisk τότε όπως είπε και ο βετεράνος πας για ανάκτηση αρχείων σε άλλο μέσο.

δυστηχως το προγραμμα που μου προτεινες recuva δεν μπορει να ψαξει το φλασακι αν και ο υπολογιστης μου το βλεπει

με το που του δινω την διαδρομη για να ψαξει παιρνω αυτο το μηνυμα

the path does not exist

Με το άλλο pc τι έγινε; Να ξέρεις, ότι αν η μνήμη του stick δεν έχει πειραχτεί, τότε δε χάνεις τίποτα. Απλώς θα 'ναι δύσκολο να τα προσπελάσεις... Αλλά και εκεί υπάρχει τρόπος!

Με το άλλο pc τι έγινε; Να ξέρεις, ότι αν η μνήμη του stick δεν έχει πειραχτεί, τότε δε χάνεις τίποτα. Απλώς θα 'ναι δύσκολο να τα προσπελάσεις... Αλλά και εκεί υπάρχει τρόπος!

προς το παρων δεν εχω καποιο διαθεσιμο pc μπροστα μου,μολις δοκιμασω θα ειδοπιοισω,ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον

Αν έχει φυσική βλάβη το usb τότε την έκατσες,αν όμως δεν έχει και είανι απλά πρόβλημα του συστήματος αρχείων τότε με το TESTDISK

θα το ξανακάνει όπως ήταν.

Στην χειρότερη που δεν θα πιάσει το testdisk τότε όπως είπε και ο βετεράνος πας για ανάκτηση αρχείων σε άλλο μέσο.

αναμενω να το δοκιμασω σε αλλο pc

Μην έρχεσαι σε καμία απόγνωση! Εδώ λύνουμε άλλα κι άλλα! Δοκίμαζε συνεχώς, από θύρα σε θύρα, μπορεί να ξεμπλοκάρει. Στο μεταξύ μπορεί και κάποιο άλλο troubleshooting να βρεθεί!

check your inbox για κατιτίς

Μην έρχεσαι σε καμία απόγνωση! Εδώ λύνουμε άλλα κι άλλα! Δοκίμαζε συνεχώς, από θύρα σε θύρα, μπορεί να ξεμπλοκάρει. Στο μεταξύ μπορεί και κάποιο άλλο troubleshooting να βρεθεί!

check your inbox για κατιτίς

ναι αυτο ειναι πολυ πιθανον καποια στιγμη να ξεμπλοκαρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...